Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на джип - помогнете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка на джип - помогнете

Колега ако имаш връзки потърси и в Гърция, понеже данъците им са жестоки повечето бензинки над 2.5 са на смешни пари.. дизели не карат всичко е бензин точно каквото търсиш! http://www.car.gr/classifieds/cars/?...ffer_type=sale
    Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от Peter Angelov Преглед на мнение
      Има изключително много екземпляри, много от тях са бутани допълнително. също така има много с 4.6 мотора които в Европа почти ги няма а там всеки 2 ри е такъв.
      Най вероятно и този който се продава в Сф. е американец. Сега разгледах отново и мисля че ако не намеря тук ще ходя до Холандия има в момента няколко хубави екземпляра
      и за късмет са много близо до мой приятел който живее там.
      В Холандия гледай обстойно и подробно за ръжда отдолу !
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
        Колега ако имаш връзки потърси и в Гърция, понеже данъците им са жестоки повечето бензинки над 2.5 са на смешни пари.. дизели не карат всичко е бензин точно каквото търсиш! http://www.car.gr/classifieds/cars/?...ffer_type=sale
        Само намерих един 92 набор изглежда добре 3000 евра...

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          В Холандия гледай обстойно и подробно за ръжда отдолу !
          Ще го взема под внимание Аз ако ходя трябва да мина курс и за откриване на други кусури по трансмисия, мотор и т.н.

Коментар

4000сс е малко по добрия вариант, 4,6 ако е бил мачкан от предишния собственик може да е прегряван (малко теория на конспирацията). За проблеми които могат да се търсят трябва да се изкажат по- запознатите с Д2. Ама си е като всяка кола, цялостно състояние (салон/каросерия/силова част).
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=7380&page=3

Щом си избрал Д2, погледни и Р38. Двигателите са същите 4,6 (4,0 рядко има), скоростите са същите (ZF4hp24), комфорта е по- добър, РК е по добра за условията в които ще се кара е перфектна, след 99та има ТС, електрониката е малко повече сравнено с Д2, а и ако малко мислиш и разсъждаваш окачването е просто. И цената е по ниска. Д2то щом ще е 4,6 (т.е 2003г+) ще е с автоматичен блокаж, което е -.

Успех.

Коментар

Само да уточня че на 4.0 се слага стария автомат 22-цата който е по неиздръжлив от новия 24-ката на ZF.
              24-ката се слага при Диското само на 4.6 мотора.
              Не че стария автомат е кой знай колко проблемен де ама все пак.

За Рейнджа не знам там кой с каква кутия е.

От друга страна разликата в данъка не е малка сигурно 100-200 лева годишно.
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от krisalesk Преглед на мнение
                4000сс е малко по добрия вариант, 4,6 ако е бил мачкан от предишния собственик може да е прегряван (малко теория на конспирацията). За проблеми които могат да се търсят трябва да се изкажат по- запознатите с Д2. Ама си е като всяка кола, цялостно състояние (салон/каросерия/силова част).
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=7380&page=3

Щом си избрал Д2, погледни и Р38. Двигателите са същите 4,6 (4,0 рядко има), скоростите са същите (ZF4hp24), комфорта е по- добър, РК е по добра за условията в които ще се кара е перфектна, след 99та има ТС, електрониката е малко повече сравнено с Д2, а и ако малко мислиш и разсъждаваш окачването е просто. И цената е по ниска. Д2то щом ще е 4,6 (т.е 2003г+) ще е с автоматичен блокаж, което е -.

Успех.
                Здрасти, има един който ми допада в Сф. сив всичко му изглежда прекрасно но му е правен :
                Внос от Италия Януари месец. След основен ремонт на мотор с оригинални части от Англия(напълно рециклиран). Обслужени мотор, скорости, раздатка, диференциал, сменени всички филтри с консумативи висок клас. Чисто нови предни амортисьори, водна помпа, термостат, нов радиатор, Виско , ролки, ремък, верига със зъбни колела на мотора, предни дискове и накладки, нови щанги и накрайници на окачването, помпа на АБС и оригинални чистачки. Рециклиран алтернатор. Сменени о-опръстени компресор въздушно окачване, възглавници ( като нови )(Джипа е напълно реставриран и подготвен за каране). За всички изписани сменени части и извършени ремонт има документи! Чисто нов Газов Инжекцион с 5 години гаранция най-висок клас. Джипа е в уникално състояние! Има пълно автокаско към Армеец без щети , технически преглед и Г. О. до 02. 2016г. Гумите са много добри, максимален размер за Модела. Само за сериозни купувачи!

Това е написано под обявата!
                Поздрави

Коментар

Никой не прави качествен ремонт,и после да продава.Това което е описал е на цената на джипа,ми неговата себестойност на закупуване,транспорт?
                  Ако е на добра цена,разбирай под тази на най-евтиния на пазара скачай.

Коментар

Ако наистина са сменени всички тези части , а ремонта е извършен безкомпромисно си струва 10500, защото джипа е дефакто напълно рециклиран /за скоростите нищо не се казва/, а и каско, нов газов инжекцион..Остава да се установи достоверността на твърденията, а и все пак да се проучи къде е правен ремонта, да не е някоя гаражна работа..
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Здрасти, има един който ми допада в Сф. сив всичко му изглежда прекрасно но му е правен :
                      Внос от Италия Януари месец. След основен ремонт на мотор с оригинални части от Англия(напълно рециклиран). Обслужени мотор, скорости, раздатка, диференциал, сменени всички филтри с консумативи висок клас. Чисто нови предни амортисьори, водна помпа, термостат, нов радиатор, Виско , ролки, ремък, верига със зъбни колела на мотора, предни дискове и накладки, нови щанги и накрайници на окачването, помпа на АБС и оригинални чистачки. Рециклиран алтернатор. Сменени о-опръстени компресор въздушно окачване, възглавници ( като нови )(Джипа е напълно реставриран и подготвен за каране). За всички изписани сменени части и извършени ремонт има документи! Чисто нов Газов Инжекцион с 5 години гаранция най-висок клас. Джипа е в уникално състояние! Има пълно автокаско към Армеец без щети , технически преглед и Г. О. до 02. 2016г. Гумите са много добри, максимален размер за Модела. Само за сериозни купувачи!

Това е написано под обявата!
                      Поздрави
                      Този го забрави, 95/6та май беше, нищо че пише че е 2000(по спомен не ми се търси) А и както казаха колегите, нормален човек няма да свърши толкова работи и да продава.

Към колегата Росен

Няма стари и нов автомат, той е един (за да сме по точни има при Р38 98ма е с малко подобрена електроника) Zf4hp22 е по слабата версия която се монтира на много коли (според своята разновидност, около 10 модела различни коли). А ZF4hp24 е по здрава (други съединители и по здрав барабан за паркинг) на 3-4 модела се монтира. И да при 4000сс се монтира ZF4hp22 при Р38 (д2 не ми се рови) защото е с по- нисък въртящ момент сравнен с 4600сс.

ПП- Данък не коментираме, в началото на темата пише такси и разход да се прескачат. Къде идва разликата в данъка, по- ново от 14г Диско ли?

Изглежда добре, ама е РСК и ТДС
                      /c1165274 (напиши сайта от картинката)
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a8614143o.jpg
Прегледи:1
Размер:115.8 КБ
ID:5679983
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от Кристиян Костадинов; 09-09-15, 15:30.

Коментар

• Покупка на джип - помогнете

Да добавя че колегата Петър си отглежда вече едно ТДС на БМВ, т.е. Може да минимизира вариациите на двигатели в автопарка и да си вземе още едно ТДС.

Относно автомата съм чел по австралийски форуми как си правят ъпгрейти към 24-ката специално за офроуд и явно има защо. Иначе кутиите вярно си приличат.
                        Land Rover Discovery II, V8 4.0
                        VW Golf VI variant
                        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                          Да добавя че колегата Петър си отглежда вече едно ТДС на БМВ, т.е. Може да минимизира вариациите на двигатели в автопарка и да си вземе още едно ТДС.

Относно автомата съм чел по австралийски форуми как си правят ъпгрейти към 24-ката специално за офроуд и явно има защо. Иначе кутиите вярно си приличат.
                          Да имам си вече един който ми служи много вярно повече от 10 г. е сега преди малко може би щях да се разделя с него Стана на кръстовището на ВИНСА зверска катастрофа на червен светофар един се заби в спрелите коли до мен с над 70-80 км. без спирачен път 2 от колите направо хвръкнаха над 5-10 метра пред мен едната мина на може би 10 см. от моята кола и двете са тоталка заедно с на малумника колата. Хубаво че няма ранени по някакво чудо че имаше и детенце. Въпреки вярното служене на този мотор не бих си вземал друг, принципно ми е най лесно с него че го знам на на 100% и е лесен за ремонт и т.н. но все пак не искам. Спрял съм се на бензин и мисля да държа тази насока...

Коментар

Благодаря много за предложението но не искам дизел! Във търсенето ще включа и Land Rover Range-Rover все едно от двете
                            ще е. За сега предпочитан Discovery до колкото разбрах днес разликите не са големи и като гледам в Холандия има добри предложения от двата модела.
                            Поздрави

Коментар

Само намерих един 92 набор изглежда добре 3000 евра...
                              Следи го този сайт изкачат доста добри обяви особено за автомобили с големи двигатели! Миналата година някой отнесе чудна фейслифтова е38ца 740ил индивидуъл като нова за 8к евра.. тази кола струва двойно в това състояние! Много тойота и джийп има и по-малко ленд роувъри, но пак се намират. Трябва обаче наистина да си заслужава за да се занимаваш с докарване и т.н.. Другата подробност, е че тук не гният колите особено в по южните части на Гърция. Колкото коли съм погледнал отдолу са били без никакви ръжди! Дори и най-гниещите като витара и фероза са толкова запазени че чак не е истина))
                              Real Recognize Real

Коментар

Между другото докарването е супер елементарно- караш я в Бг с гръцките номера и в кат си я регистрирваш както си му е реда и те си връщат номерата на гръцките власти без да те ангажирват с нищо. Само не помня дали ми искаха някакви допълнителни документи при покупко-продажба на МПС или само с личната карта, но това мога да го проверя ако има някаква кола дето си заслужава да се види Успех колега и внимавай ако купуваш от родните джамбази, че мацат върху ръждите шагрен или някакви други боклуци и после трудно се прави..
                                Real Recognize Real

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X