Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на джип - помогнете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на джип - помогнете

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Г е добър вариант ама какъв е тоя 200???
    А 230 не ти трябва изобщо
    Ами Mercedes G 2000I 04.1989 125 к.с. бензин

230 някакви проблеми ли има? Не съм запознат! за този 2000И е в дупница един бял... Тези Г320 и Г350 нещо повече за тях?

Благодаря

Последно редактирано от Peter Angelov; 17-07-15, 20:53.

Коментар

За малко пари, читава G класа няма, ще вземеш някоя на 20-25 години, отвсякъде изгнила, че и на всичкото отгоре части или няма или са много скъпи. Иначе са много добри машинки, преди и аз си бях харесал такава за риба и гората, но се отказах. Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Peter Angelov Преглед на мнение
        Ами Mercedes G 2000I 04.1989 125 к.с. бензин

230 някакви проблеми ли има? Не съм запознат! за този 2000И е в дупница един бял... Тези Г320 и Г350 нещо повече за тях?

Благодаря
        Какъв ти е бюджета? Питам щото евтин цедес се купува само от човек който знае какво прави, но и тогава стават грешки. Смисления мотор е 300 тд 177 кс за кая кола.

230 е ... най-добре питай Едорса
        200 нямам идея какво е, има едни ултра редки версии с двулитров мотор за Италия.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ти си си направо за бензинов Рейндж П38. 4.0 или 4.6.
          Ще намериш.
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Покупка на джип - помогнете

Извинявай предварително за мнението ми.
            Мисля че не си наясно какво искаш.
            Опитах се да обясня че според мен за всекидневна употреба от 50 км. по асфалт джип не е подходящ защото е скъпо, бавно, трудно за жена, трудно за паркиране, некомфортно, непрактично и т.н.
            Сега питаш за г клас който освен за гората по другите изисквания не отговаря изобщо.
            Преосмисли си отново приоритетите и ги напиши по точки - тогава сигурен съм че ще получиш стойностни съвети.
            Поздрави и без лоши чувства.
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Здравейте, следя форума от доста време и се налага в близките месеци да направя покупка на джип.
              Местя се да живея извън града в село на около 23 км. от Варна и ще се налага всекидневно да пътувам до града.
              Това са около 50-60 км. всеки ден и в същото време ми трябва сигурен джип основно за през зимните месеци. Моята работа е свързана със срокове
              и няма как да отсъствам от работа независимо от климатичните условия! От няколко месеца следя форума но така и не мога да преценя какво ми е нужно.

Спрях се за момента на няколко марки и модели ще се радвам ако помогнете с по точния избор!

1. Toyota Land Cruiser 90 3.0 d - къса база

2. Land Rover Defendar - отново къса база, не знам разликата в дизел- бензин и от това което чета има проблеми с парното.

3. Land Rover Range Rover P38 4.6 - бензин , тук също чета много различни мнения за мотора и електрониката на джипа.

4. Nisan Patrol 2.8 GR - моите впечатления са само от форума никога не съм се докосвал до този джип.

5. Mitsubishi Pajero 2 ка или 3 ка отново къса база. Това което разбирам до тук е че 2 ката е вече прекалено стара и с проблеми а 3 ката за съжаления
              не се оказва на нужното ниво най вече с проблемния си дизелов мотор.

6. Jeep Grand Cherokee 2.7 дизел - 2002 - 2004 г. - гледах един и малко карах ужасно не ми хареса това клатене и местене на задницата

7. Suzuki Vitara - това до някъде е най лесния избор но определено ме съмнява дали ще се справи със всекидневните си задължения.
              За жена ми най много и допада като най малък джип без големи разходи и това че спокойно ще го кара и тя.

Това са горе долу джиповете на които съм се спрял. Разбира се има прекрасна гора до селото, както и пряк път до Кранево през малка река и мисля и често да се забавлявам по тези места Също друг проблем е че във Варна почти нищо не се предлага като джипове, ходих няколко пъти по автосалоните
              и се нагледах на подобия на джипове, голям проблем е липсата на избор.

Накрая бюджета е до 12 000 лв. Ще се радвам да ми помогнете да открия джипа които да ме вълнува всеки ден!

Поздрави и предварително благодаря
              Дефендер!Парното не е проблем!Не напразно е машина фаворит на едни от най-добрите бойци в света ,за почти всякакви условия!Опита на горелите в битки и изледователски експедиции не е за пренебрягване ,ама никак,всяка джипка има слабости и силни страни -идеална няма!п.с Другия вариант, жилава "Тойота".
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ами по горе писах основно асфалт, сняг и лед! 50 те км. не ме притесняват, важно е да се чувствам добре. Мога да дам и малко и повече пари но да знам
                какво вземам. Знам че форито е добро от към цена, разход, данък, поддръжка, за жена ми, гледах доста клипове държи се много добре на лед и сняг, но дали ще е достатъчно?
                Да вземам го под внимание всичко което си ми дал като съвет, не случайно и тръгнах да гледам форито, разпитах за части, прочетох всичко за проблеми и т.н. Но проблема пак
                опира до това че нямам опит и достъп до подобни автомобили, за съжаление явно са го продали и не можах да намеря друг. То в тая Варна май нищо не може да се намери
                В по горните постове нахвърлих няколко варианта но явно до колкото разбирам не ми пасват от това което ми пишете.Трудно се сменя посоката, аз съм голям автомобилен фен, много чета, гледам слушам но този тип автомобили ми е мъгла макар че от няколко месеца чета ли чета... Най лесно е ще взема Фори до няколко месеца пък като не върши работа ще видим какво ще правя...

Извинявам се ако досаждам но няма как да преценя само от теория!

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                  Сега питаш за г клас който освен за гората по другите изисквания не отговаря изобщо.
                  463 си виждал само на снимка?
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Има един в Шумен, много ми харесва, къса база, 96 г., бензин продава се от доста време... говоря за Defender

Коментар

Има един в Шумен, много ми харесва, къса база, 96 г., бензин продава се от доста време...
                      Какво това

Коментар

Опитах се да обясня че според мен за всекидневна употреба от 50 км. по асфалт джип не е подходящ защото е скъпо, бавно, трудно за жена, трудно за паркиране, некомфортно, непрактично и т.н....
                        Аз мисля, че е наясно
                        свикнал съм с големи мотори имам V12 все пак в гаража, за разхода ми е ясно и за данъци и т.н.
                        G463 ще има проблеми с опазването. Да погледне бензиновите Jeep-ки (да си дойдем на думата, де)
                        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          GДа погледне бензиновите Jeep-ки (да си дойдем на думата, де)
                          Ми тва е основно женска кола за ходене на пазар. Така де в УСА. Мама има такава.

Коментар

Ми тва е основно женска кола за ходене на пазар. Така де в УСА. Мама има такава.
                            Именно. Какви "Дървендъри", кви "Геги" ?

P.S. А, ъ-ъ-ъ... (ш`ма убийт тук сектантите с камънье, ама) от "Форестър", едно "Гранд Чероки" си е по-проходимо при описваните зимни условия.
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Какво това
                              Defender90. Ако е кола и то от любимата марка съм на ясно със всичко. Четири коли съм разглобил на съставните им части и съм ги направил на ново
                              Според мен Росен ми помага да избера най практично и не натоварващо средство за предвиждане и взема под внимание че и жена ми може да го кара.
                              За което съм му благодарен и като се прибере може и да му се наложи да походи с мен за избор на бричка))
                              Последно редактирано от Peter Angelov; 17-07-15, 22:40.

Коментар

Опитах се да обясня че според мен за всекидневна употреба от 50 км. по асфалт джип не е подходящ защото е скъпо, бавно, трудно за жена, трудно за паркиране, некомфортно, непрактично и т.н.
                                Преосмисли си отново приоритетите и ги напиши по точки - тогава сигурен съм че ще получиш стойностни съвети.
                                Поздрави и без лоши чувства.
                                Лута се човека и все по зле става...,не знае за какво ще ползва колата, това е проблема..Фори, Г, Дефендър, Тойотата била женска...ужас..
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X