Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паркетен джип, семейна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Паркетен джип, семейна кола

Автомобилите са били лични.
    Мисля, че е излишно да пиша в подробности, който иска и му се занимава ще му дам данни да провери историята в сервиза.

Коментар

Не ми се заяжда, но човек с "93" в ника, по българска никнейм традиция, ще да е роден 1993 г. Е, кога за 22 години живот успя да купи, притежава и използва поне две XC, едно BMW X5 и едно X3, че и ни призовава "айде по-сериозно" ?
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

И друг път е ставало дума, че 5 степенните Аизин автомати на европейски коли от първата половина на две хиляди и десетте, са си пръчка. И на Волво, и на Опел, и на Рено.
        ПП Пак е обществена тайна, че откакто Даймлер-Бенц откраднаха няколко инжинера от ZF и си организираха собсвено производство на автоматици, вече почти 20 години, автоматиците им не са особено надеждни.

Коментар

Ами не си познал набора ми.
          И да в семейството ни се кара и ще се кара само Волво, 4 броя, а в момента 2.
          Колега, към всички автомобили, които предложил съм имал досег, защото работата ни е свързана с автомобили.
          Последно редактирано от Luftwaffe93; 23-05-15, 12:34.

Коментар

Едно предложение което не се е обсъждало- Honda CRV
            Не скъпа, надежна, икономична, комфортна сравнително голяма кола.
            Приемлив пътен просвет и удачно окачване, мисля че са достатъчни за дупките.
            Двигателите и бензин и дизел са надеждни но не стават за състезания.
            Отличен багажник. Колегите с повече опит и познания се надявам да бъдат конструктивни. Успех с избора.

Коментар

Първоначално публикуван от nochero Преглед на мнение
              Едно предложение което не се е обсъждало- Honda CRV ...
              Не се е обсъждало, защото го няма комфорта на Audi A6.
              Иначе да, не е скъпа, изключително надеждна, сравнително икономична, достатъчно голяма, сравнително проходима.
              Често правя упражнението 700-1000 км "на екс". Когато ми трябва място за 4 пътника с много багаж тръгвам със CRV-то. Ако пътуването е по-скоро за кеф, тръгвам със Сивика.
              Говоря за CR-V 2-ра генерация, '02-'06-а г., защото условието на задачата е кола около '05-а. Следващите генерации CR-V не мога да коментирам, може и да са ги докарали на комфорт, особено 4-та ген - 2012+.
              Последно редактирано от krasi-mir; 26-05-15, 19:28.
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
              Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Re: Паркетен джип, семейна кола

Няма как да си вземеш джип със същите характеристики като Ауди А6, на по-ниска цена от Ауди А6.

Аз бих избирал между Санта Фе 2.2 дизел автоматик фейслифт и Х5 Е53 3.0Д автомат фейслифта. Май бих взел Хюндая, защото с Х5 е голяма разправията и не си заслужава за толкова стара кола.
                "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

A на Туарега,какво казвате му има?

Коментар

Въздушното окачване струва колкото половин Туарег
                    Иначе имах удоволствието да карам един трилитров дизелов такъв и определено ми хареса. Комфортно, голямо, място за багаж има.
                    С 2 думи "големия голф" е прилична машинка.
                    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X