От: Паркетен джип, семейна кола
Аз пък съм тъкмо на обратното мнение.
Карал съм 2 дизела пежо 206 1.4 hdi и астра 1.7d около 200000 км, както и кадет 1.4 mi, вектра 1.8 16 v, диско v8 - 300000 км.
Най безпроблемни откъм рутинна поддръжка са дизелите.
Газта е евтино, но се кара с едно наум и носа е винаги в действие.
определено не става за жена или човек който иска само да кара.
Поздрави
Първоначално публикуван от evos
Преглед на мнение
Карал съм 2 дизела пежо 206 1.4 hdi и астра 1.7d около 200000 км, както и кадет 1.4 mi, вектра 1.8 16 v, диско v8 - 300000 км.
Най безпроблемни откъм рутинна поддръжка са дизелите.
Газта е евтино, но се кара с едно наум и носа е винаги в действие.
определено не става за жена или човек който иска само да кара.
Поздрави
, от които една единствена 5.7 Хеми. Т.е. не мога да направя съпоставка. В други сайтове не проверих, но предполагам ще е същото като резултат. Изборът се е свел до минимума, даже думата "избор" не е и уместна в случая и ако някой ще купува нещо подобно, няма как да стане без поръчка или сам да отиде да си вкарва. И аз лично не очаквах чак такъв малък избор на по-нови бензинови Грандове, независимо от кубатурата.
Общо-взето каквото читаво излезе, заминава веднага без оглед на цената... Относно газта - 4 години само пълня и карам (има хора тука - виждали са как...) След монтажа на газовото съм ходил при майстор само още веднъж - за смяна на филтри. Автономията е същата колкото на бензин. Всъщност е двойно повече ако си оставиш резервоара за бензина в оригиналния обем... Щом те кефи дизела - карай. Няма лошо!
Че тя темата е за друго!Иначе относно семейна кола-Гранда ми върши идеална работа.Та и като магаре доста пъти.
Коментар