Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЕ РАЗБИРАМ! Какво им е на джиповете под 7000 лв????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НЕ РАЗБИРАМ! Какво им е на джиповете под 7000 лв????

Е как ще няма джипка за под 7000лв?! Какви спретнати Витари и Самураи има... Чудни!

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
      Е как ще няма джипка за под 7000лв?! Какви спретнати Витари и Самураи има... Чудни!
      Да, но тре'а да си я стопанисва само оттатък околовръстното!
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

E ади де..Дори на скоро колега продаваше Чероки за горе долу толкова пари.Има читави джипки за 7-8хил.Да не говорим що народ бяга в чужбина ,и си продават колите.И други ,които са на зор.Сега че е пълно и с дръгели,да ама може и дръгел за 10-12 пак да земеш.Кола и жена на късмет.Само че първото се поправя.

Коментар

Няма да ти давам съвети за марки, модели и тнт. Не се купува на сметка кола, карана в България. Онези, които са поддържани, не са "на сметка". Кола, купена "от там" трябва да е в движение, ако искаш да си сигурен за липса на проблеми. Преди години имаше едни "екскурзии, за закупуване на коли" - закарват те дотам (някъде между Белгия, Холандия и Германия) и ако си купиш, се връщаш с нея. Или ако имаш човек там, който да капарира по обява преди арабите и да остане в гаража да те чака да я вземеш. Брат ми между 91 и 99-та преживяваше от докарване на коли, организиране на екскурзии и тнт. После автовозите наваляха, появиха се огромните автокъщи (автоморги) и далаверата за единаците свърши.
          Има една значителна прослойка "играчи" у нас - вземат изгодно хубава кола оттам (на базата на предишни дейности, познанства и опит) карат я 2, 3 най много 4 г. тука, не пипат почти нищо и когато големите разходи за поддръжка почукат на вратата - обявяват перфектна кола за продажба "изгодно". Често "изгодната" цена е по-висока от цената, на която я е купил преди 2 -3 г. Обикновенно приказките са, че колата е перфектна, не е създавала никакви проблеми, освен ремък и водна помпа нищо друго не е сменяно, то няма и нужда - всичко си е като ново, тоя модел е железен. И общо взето тези приказки не са лъжа. Не ти се казва само, че това е от филма "Перфектна кола І", а за теб е останало да гледаш "Перфектна кола ІІ".
          Не купувай кола карана в България, ако не познаваш човека.
          Теоретично, ако съм "умен човек" би трябвало да обявя за продажба моята. Купил съм я преди 4 г. за 3500 лв. Имам сменен ремък, водна помпа и термостат(а и задни брони, че изгниха отвътре на вън). Сложил съм и метанова ижекция за около 2000 лв. Все още не и личи, но предстоят ремонти за поне 2000 лв (и гуми). Бих могъл да почна пазарлъка от 4800 (с инжекцията, вписана в талона даже е много "изгодно") и да взема (от някой ентусиаст) 4000 без проблеми.
          Последно редактирано от bogilloff; 01-04-15, 18:44.
          ОФБ ДБ X22SE
          Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Едно мнение и от мен:
            Огледай и малките автокъщи в по-малките градове. Не че там са благодетели...

Коментар

Това си заслужава да е първото ми мнение във форума. От доста години съм регистриран, но съм бил само читател. Направил съм избора на бъдещото си 4х4 возило ( JEEP), но все още не ми се разделя с ПЕРФЕКТНАТА ми FABIA- първата ми, но ще е и последна купена чисто нова кола. Та по темата- за 8500 лв. има перфектен джип, в момента има обява за такъв:
              Jeep Cherokee 3.7 V6 GAZ
              Цена 8 500 лв.
              Дата на производство декември 2004 г.
              Пробег 11000км

Мислех си, че всичко съм видял,но това е върховно постижение на " километрофалшифицирането". Не че някой ще се върже, но ми е интересно какво очаква продавачът от такава манипулация?
              Марин Райковски

Коментар

Сега ако вземеш да се замислиш, може и да се сетиш, че сигурно е имал предвид 110 000км, което идеално се вързва с досегашните обяснения, но просто е пропуснал една нула.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от marinrr Преглед на мнение
                  Jeep Cherokee 3.7 V6 GAZ
                  Цена 8 500 лв.
                  Дата на производство декември 2004 г.
                  Пробег 11000км

Мислех си, че всичко съм видял,но това е върховно постижение на " километрофалшифицирането". Не че някой ще се върже, но ми е интересно какво очаква продавачът от такава манипулация?
                  Това са МИЛИ, вижда се от "километража". Но колата нещо не е редовна - кожен салон, пък външност на Sport - изпълнението, part-time раздатка, неоригинална решетка отпред, свети неясно защо пътническият airbag, освен ако са сложили нещо около 5 кг. на дясната предна седалка... По VIN обаче може да излезнат много работи в "Карфакс", вкл. ако е сменян по някакви причини километражът.
                  В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                    Сега ако вземеш да се замислиш, може и да се сетиш, че сигурно е имал предвид 110 000км, което идеално се вързва с досегашните обяснения, но просто е пропуснал една нула.
                    И фотоапаратът е пропуснал нулата на снимката на километража- вярно че е мили и все пак си е наглост.
                    Марин Райковски

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      ... колата нещо не е редовна ...свети неясно защо пътническият airbag...
                      Сега се загледах, че на снимката с "майлиджа" самотно блещука и check-engine лампата. Ако е снимано при даден контакт, трябва да светят още 4-5 лампи, явно е на работещ двигател. Може да е заради газовата уредба, но пак не е редно, ако е грамотно монтирана АГУ.
                      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Сега се загледах, че на снимката с "майлиджа" самотно блещука и check-engine лампата. Ако е снимано при даден контакт, трябва да светят още 4-5 лампи, явно е на работещ двигател. Може да е заради газовата уредба, но пак не е редно, ако е грамотно монтирана АГУ.
                        Може да е от 101 неща - от прекъснат кабел на ланда сонда до повод за основен ремонт...

Коментар

6-7К си е напълно нормална сума пари за ЛК и дори джип в добро състояние (под добро с-ние разбирам, след покупката да е нужно само обслужване/консумативи и в най-лошия случай някакви незначителни ремонти)!
                          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от marinrr Преглед на мнение
                            И фотоапаратът е пропуснал нулата на снимката на километража- вярно че е мили и все пак си е наглост.
                            Нали не мислиш, че всички са се юрнали да видят тази велика обява и да гледат какво е снимано? Чета какво си писал и съответно ти дадох най-разумното предположение.
                            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Aми aко ги е нaвъртял 11000 нa бaвни?
                              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Колеги, вие направо ме отчаяхте, честно. Нека питам последно. В единият от големите два сайта има две обяви за два гранда от Пазарджик. Единият е на 5010 лв, сребрист, другият е на 5444 лв, тъмно сив. Смятате ли, че няма никаква идея да ходя да го гледам? наистина ли вероятността да бъда измамен с "кошница" клони към 100% въпреки гръмките описания на продавачите?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X