Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет относно Frontera B,Pajero или Grand vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Съвет относно Frontera B,Pajero или Grand vitara

Честито! Здраво и безаварийно каляне!
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Честито колега, много безаварийни километри.
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Благодаря ви,вече я окалях то не се издържа,има някои други неща за ремонт и смяна,но пък има и доста неща,които ми харесват,откривайки ги.Например подгряването на дюзите на пръскачките за стъклото...Обаче открих,че и навярно тече радиаторчето за парното,че в краката на пасажера е мокричко с лепкава и мазна течност...Термостата е другото,което докато я прибирах видях,че е за смяна и може някой носач/тампон/шарнир/амортисьор или каквото и да е,защото друса и тропа отпред,но са леки работи. А,имам и телефон една нокиа,с която няма нужда да си нося бухалка
        Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
        feikot@abv.bg
        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
          Здравейте,от вчера съм водач на Фронтера Б ДБ 2.2. Очаквайте снимки

Честита да ти е и много да те слуша , чакаме снимки и можеш да ги публикуваш направо в точната ни тема: http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=9625&page=22

Коментар

ееее Браво, най-накрая се реши. Да ти е честита и да те радва повече от Нива-та
            no signature no problems

Коментар

Благодаря,имам доста въпроси...прегледах зад жабката и видях че сълзи радиаторчето.Обаче подгрева на огледалата не ми работи,нито свети копчето,нито награвят самите те.Предпазителите са изправни,трябва да замеря дали ходи ток до тях.Има ли някъде снимков материал как се сваля таблото,че имам 1-2 крушки,които не светят,също чувам,че скърца вентилаторчето на парното,но мисля да ги гледам тия неща след като направя обслужването и сменя филтрите.Днес я пробвах и малко в калта,не е като нивата,но съм доволен,за предназначението за което ми е,е перфектна.За сега не съжалявам за избора
              feikot@abv.bg
              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                Благодаря,имам доста въпроси...прегледах зад жабката и видях че сълзи радиаторчето.Обаче подгрева на огледалата не ми работи,нито свети копчето,нито награвят самите те.Предпазителите са изправни,трябва да замеря дали ходи ток до тях.Има ли някъде снимков материал как се сваля таблото,че имам 1-2 крушки,които не светят,също чувам,че скърца вентилаторчето на парното,но мисля да ги гледам тия неща след като направя обслужването и сменя филтрите.Днес я пробвах и малко в калта,не е като нивата,но съм доволен,за предназначението за което ми е,е перфектна.За сега не съжалявам за избора
                Ела в нашия под-форум опел, има прясна тема относно как се сваля таблото и смяната на радиаторчето за парното, хвърли един поглед има писано почти за всичко, ако нещо не ти е ясно ще ти помагаме, няма да се притесняваш

Коментар

Сега ще гледам Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a7491545o.jpg
Прегледи:1
Размер:106.6 КБ
ID:5645009Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a7491546o.jpg
Размер:105.9 КБ
ID:5645010Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a7491563o.jpg
Размер:83.1 КБ
ID:5645011Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a7491550o.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5645012
                  feikot@abv.bg
                  Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първо я покaрaй мaлко и виж проблемните местa, зaщото кaто свaляш тaблото дa опрaвиш всичко нaведнъж.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Бутончето за подгряването на стъклата трябва да се свали и да се поизкриви една пружинка вътре в него през която минава контакта. Ако не стане се сменя цялото, сваля се на щипки които се напипват от вътре като бръкнеш от долу.
                      no signature no problems

Коментар

Има ли вариант да са изгорели нагревателите в самите стъкла,защото на пасата често изгарят.Така се получава като се забрави копчето на подгрев и те нагряват докато се прекъсне някоя писта...И дори и да са изгорели,трябва ли да светне лампичката в копчето ? Иначе вчера я поразглобих там край конзолата за огледалата и предпазителите,за да видя дали има бушон за тях,но има 5 слота с иконка за подгрев и не знам кое е за седалки,отзад и огледала.Релето за отзад го видях (с напипване) и видях как се вади конзолката,но първо реших да питам
                        feikot@abv.bg
                        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

То като забравиш копчето,те май пак трябва сами да се изключват.

Коментар

В пасата не за съжаление

Да обсъждаме тук

http://www.offroad-bulgaria.com/show...16#post2710816
                            Последно редактирано от feikot; 26-02-15, 12:42.
                            feikot@abv.bg
                            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X