Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа кола около 2000лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първа кола около 2000лв.

Първоначално публикуван от Nikolay_61 Преглед на мнение
    Основните ми изисквания са да е след '98 година, да е пъргавка (до колкото и позволяват годинките) и да има що-годе спортна визия (така де, първа кола е все пак - Мултипла-та отпада като вариант ;( ;дд )
    Кое 190 отговаря на тези изисквания ?

Младежа иска ефтинка пи*еловка !

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
      ......Младежа иска ефтинка пи*еловка !
      А такива нЕма!!!
      По темата - Пежо 106 Рали или Ситроен Саксо ВТС, но за 2000 ......
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
        Хайде и аз да дам личен пример-по стечение на обстоятелствата преди 2.5г., на шега на майтап се сдобих с едно Рено-19 1.8 моно с обикновенна газова, произведена 1992г.Това ми е пета, или шеста кола, но досега не съм имал такова икономично и безпроблемно возило!Освен това е много удобно и приятно за шофиране, а двигателя(F3NL-740) се оказа нещо наистина добре измислено и направено!
        Същото, купено за 2100 лв без мито през 2004 г. 10 години вярна служба, напук на разбирачите. Ако не беше удряно отдясно и съответно загнило там, още щеше да ни служи. Взех си и Лагуна - почти същата механика, но е по-нисичка и вози като лодка. И при двете покупки гледах VW Голф и Пасат, но не предлагат нищо в повече за по-високите си цени.
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Колега виж и Мондео 1.8 тди около 2000 хилядната година.Много екстри и много здрав автомобил.Имах такъв и ми служи вярно около 110 хиляди км

Коментар

...да е пъргавка (до колкото и позволяват годинките) и да има що-годе спортна визия (така де, първа кола е все пак...
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:220px-Honda_Civic_silver_vr.jpg
Прегледи:1
Размер:9.9 КБ
ID:5580376 ако не стига бюджета, компромис 3-4 годинки и Натиснете снимката за да я уголемите

Име:220px-Honda_Civic_1995.jpg
Размер:15.1 КБ
ID:5580377

Коментар

определено и аз съм с двете ръце за хондата, най малко ядове ще ти дава от всички изброени до тук и отговаря на изискванията ти.

Коментар

Хехе, човека дето ми препоръча Мерцедеса истински ме развесели )
                Човече аз съм ученик... Трябва органи да си продавам, за да му смогвам за поддръжката на тва... А само като си помисля, че колата ще се кара главно градско ми става лошо... )

Иначе засега Хюндая купе сякаш е най-близко до избора ми..

Коментар

Една напълно пренебрегвана алтернатива - Ситроен Ксантия. Има съвсем прилични екземпляри от 2000г. за по 1500-2000 лв. По-здрава от 2/3 от колите от този клас и години. Стандартния довод против е "тая магия никой не знае как работи" и "ако се строши какво ще я правя". Ми, който може поне малко да чете ще знае как работи, като се строши се оправя, като всяка кола.

Намират се даже и Activa, ама тях няма как да ги препоръчам при тези изсквания. Нормална, с прост хидропневамтик или хидрактив.
                  "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от dhv Преглед на мнение
                    Една напълно пренебрегвана алтернатива - Ситроен Ксантия. Има съвсем прилични екземпляри от 2000г. за по 1500-2000 лв. По-здрава от 2/3 от колите от този клас и години. Стандартния довод против е "тая магия никой не знае как работи" и "ако се строши какво ще я правя". Ми, който може поне малко да чете ще знае как работи, като се строши се оправя, като всяка кола.

Намират се даже и Activa, ама тях няма как да ги препоръчам при тези изсквания. Нормална, с прост хидропневамтик или хидрактив.
                    Отдавна съм хвърлил око на Ксантиите, ама мисля, че под 3000лв. не можеш да пипнеш екземпляр от 2000г. в що-годе прилично състояние!
                    Подсети ме от коя година на п-во беше решен проблема с изскачащите и изтърбушващи капака предни амове...?
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN3040.jpg
Размер:104.2 КБ
ID:5580413Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN3041.jpg
Размер:105.5 КБ
ID:5580414Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 121.jpg
Прегледи:2
Размер:136.3 КБ
ID:5580415Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 122.jpg
Прегледи:2
Размер:155.0 КБ
ID:5580416
                      Те Тва за мен е един пълноценен, универсален, икономичен и евтин за поддръжка автомобил, който в случая е много запазен, което трудно се намира
                      Мислех да го продавам, но се отказах!За 1500-2000лв. е възможно да се намери, но няма да е пи@еловка със спортна визия, но или избираш гъзарията, или практичността щом бюджета е малък-тВа е!

П.С. Е-воланът го претапицирах и възстанових шоф. седалка с оригинална дамаска-признавам си

Като задмина съфорумец по пътищата(не в гората) да свирне да се запознаем
                      Последно редактирано от mbenz; 17-04-14, 17:50. Причина: допълнение
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

След 1998-ма са с новите неизкачащи тампони. Ама всъщност не трябва да има останала кола все още със изкачащите тампони, и тези по-старите отдавна трябва да са със сменени. Ама намират се де, все още, което си е постижение - 20 години с оригинален тампон, даже са си изключително здрави. Друг е въпроса че у нас се карат до скъсване (буквално) и си имат този недомислен дизайн.
                        Пак трябва да се гледа, защото ако е тръгнала ръжда по металната част (чашата), пак може да изкочи при скъсване, даже и да е от новите. Моя на ХМ-а удържа, хем го скъсах в такъв изкоп та чак ме заболя. Прибрах се от Созопол до София без проблем. И за протокола, нямаше и следа от проблем по гумите и джантите . Нагледно доказателство колко пази колелата от дупките това окачване. С "нормална" кола джантите трябваше да са квадратни а гумите на парцал.
                        Последно редактирано от dhv; 17-04-14, 17:58.
                        "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Ако младежа пуснал темата е същия за когото си мисля, не иска Ксантия, макар и сам той да не може да даде причини.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
                            За такъв бюджет аз препоръчвам Опел Корса, много здрава кола.
                            +1
                            Корсата на жената е на 16г вече и не се дава. От 2006г е с нас и освен предни спирачни дискове и амове, още като я взехме, друго нищо не съм пипнал по нея. А в семейството който я докопа, той я юри. Екотека не е от най пестеливите, но пък 90-те магарета още са живи и си дърпат добре.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Ако младежа пуснал темата е същия за когото си мисля, не иска Ксантия, макар и сам той да не може да даде причини.
                              Прощавай, познаваме ли се? Съмнявам се... Колко до Ксантията позна. Признавам, здрава кола е вероятно, ситроените пък по принцип имат доста добра возия, но може би това е кола която бих си купил след 15-20 години, като ми дойде акъл в главата ... Но в момента може би не е колата, която търся...
                              Последно редактирано от Nikolay_61; 17-04-14, 22:33.

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolay_61 Преглед на мнение
                                Хехе, човека дето ми препоръча Мерцедеса истински ме развесели )
                                Човече аз съм ученик... Трябва органи да си продавам, за да му смогвам за поддръжката на тва... А само като си помисля, че колата ще се кара главно градско ми става лошо... )

Иначе засега Хюндая купе сякаш е най-близко до избора ми..
                                Човече, прощавай, но аз какво съм, на 18г ученик, мерцедеса ми е първата кола (190д 2.0). Само градско го карам, извънградско не ми се налага, но съм ходил до Плевен, София и разхода стабилно пада на 5литра. За градско 6-7литра спокойно си ми лапва, но според зависи как го настъпвам. Поддръжката не мисля че е толкова скъпа, много хора са се уплашили като чуят мерцедес (била много скъпа поддръжката), това са глупости. Имам го от 7 месеца и го карам всеки ден, когато го купих имаше едно лопане отзад (задницата има 34 тампона) и беше масления, мисля че беше 17лв, и смених други на вид износени по 12 лв са, и заспа всичко, до сега само каране.
                                72-75 коня се водят, аз съм с тясната лайсна, лекото купе 1200кг и ми се струват достатъчни. Вярно не са толкова силни, че да почнеш да правиш дрифтове, да въртиш на място, да правиш изпълнения, но зимата е интересно много малко и тръгва да се носи с газ по снега. Живея на баир и зимата малко зор виждам, но му свикнах кога боксува, кога не как да го коткам, но имам и случаи във сухо време как със 100км/ч се занася по завоите. От тогава карам по внимателно.
                                За возията няма нужда да казвам, не е спортна, но който иска да си разбие камъните в бъбреците, това не е колата. Лови и п.чки, доволни са от него.
                                Последно редактирано от pavel4o_95; 18-04-14, 08:39.
                                Балкан 50 MX/ Suzuki DR 125/ Honda Dominator 650/ KTM 250 SX
                                Opel Frontera 2.3TD/ Lada Niva 1,7/ VW Golf MK2/ Mercedes 190D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X