Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа кола около 2000лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първа кола около 2000лв.

пич щом си ученик и искаш евтина сутиеноразкопчалка може да пробваш с бмв 318-независимо какво казват някой хора това е доста здрава колица.
    друг вариянт е целика т18 също нелоша кола,пък и след време можеш да я направиш с наистина убйствена визия.
    относно хондите мисля че ако ще е сивик трябва да търсиш купе,независимо дали ще е японска или англииска зглопка.................с хечове и подобни други предложения просто няма как да хванеш окото на коя да е п"тка,пък и нямат "спортна" визия.

Коментар

1. Kaкто каза колегата по-горе - Ауди Б4 1.9 ТДИ - нямам в момента такова, но съм карал 3 години, 110 000км. - евтина подръжка, нисък разход на гориво, качество от Ауди като започнеш от поцинкованите ламарини и стигнеш до добре сглобения и здрав интериор /нищо общо с VW, нищо, че ги произвеждат те/, високо ниво на шумоизолация, усещане за комфорт. Вярно, тясно е отвътре, но перфектен автомобил във всяко отношение няма. Особено за тези пари.
      2. БМВ 318 - спортна душа, здрава кола. Лакома и гниеща обаче. Интериор и екстериор - много добри. Усещане за управление и возия - не лоши.
      3. Голф 3, Сеат "ибиса" (вица по варненско е "ибиса са ти, аз карам Мерцедес) - посредствено качество на возия, интериор, материали, дизайн, но пък функционални, евтини, икономични /разбира се според мотора!/, части навсякъде, непретенциозни.

Коментар

Първоначално публикуван от so19 Преглед на мнение
        пич щом си ученик и искаш евтина сутиеноразкопчалка може да пробваш с бмв 318-независимо какво казват някой хора това е доста здрава колица.
        друг вариянт е целика т18 също нелоша кола,пък и след време можеш да я направиш с наистина убйствена визия.
        относно хондите мисля че ако ще е сивик трябва да търсиш купе,независимо дали ще е японска или англииска зглопка.................с хечове и подобни други предложения просто няма как да хванеш окото на коя да е п"тка,пък и нямат "спортна" визия.
        Вай,вай,вай...........Какво да кажем ние от едно време с на тати москвето. Нито сутиени разкопчавахме нито хващахме окото........
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Вай,вай,вай...........Какво да кажем ние от едно време с на тати москвето. Нито сутиени разкопчавахме нито хващахме окото........
          Някои разчитат на колите да вършат тяхната работа,а аз карах жигулата на тате и ходех девствен

Коментар

Първоначално публикуван от mi6ole Преглед на мнение
            Някои разчитат на колите да вършат тяхната работа,а аз карах жигулата на тате и ходех девствен
            вие поне сте карали нещо,пък аз се с кракомобила пердашех.....ама щом колегата иска "спортна" визия или някое купе или анцунг, то като се замисля с един адибас по-спортна визия нема как да изкара.
            сега сериозно и сивик купе 5-6ген и целика т18 мисля че наистина се вписват в бюджета и изискванията, пък и като потдръжка хич не са скъпи което в случая мисля ще му е важно на момчето.

Коментар

Първоначално публикуван от so19 Преглед на мнение
              пич щом си ученик и искаш евтина сутиеноразкопчалка може да пробваш с бмв .....
              Аз пък се сетих за една приказка:
              "Един ден магарето както си ходело по пътя, нещо се зазяпало и паднало в един ров. Мъчило, се мъчило, пък не успяло само да излезе и почнало да вика. Минал случайно Зайо-Байо с БМВ-то и го чул. Примолил му се Марко да му помогне и Зайо пуснал едно въже и го изтеглил с колата. Минало време и същото се случило със Зайо. Паднал в дупката и не можел да излезе. По някаква случайност минал от там Марко и Зайо го помолил да му помогне.
              - Няма проблеми! - отвърнал Марко, спуснал си оная работа и Зайо се изкатерил по нея."
              Поуката е, че който има голям х.., не му трябва БМВ....
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Ето и моите 5ст. по въпроса- точно преди Коледа ме изостави любимото Поло,колата която мислех че ще карам цял живот!
                Бюджетът който си определих бе точно 2000лв и то за кола която да се кача и да карам без да правя нищо по нея. Нали беше зима.
                Та за тези пари купих Сеат Ибиса- 1999г старата визия ,преди фейслифта. 5 врати, 1.4 моторче със газов инжекцион. Няма да хлопне и да тропне. Върви със 150 и гори 10лв газ на 100 км. Евтини части, приятен дизайн, здравината на Фолксваген.
                Та така, според мен може!
                Поздрави!
                Последно редактирано от EXALIBUR; 29-04-14, 19:34. Причина: Допълване
                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Аз пък се сетих за една приказка:
                  "Един ден магарето както си ходело по пътя, нещо се зазяпало и паднало в един ров. Мъчило, се мъчило, пък не успяло само да излезе и почнало да вика. Минал случайно Зайо-Байо с БМВ-то и го чул. Примолил му се Марко да му помогне и Зайо пуснал едно въже и го изтеглил с колата. Минало време и същото се случило със Зайо. Паднал в дупката и не можел да излезе. По някаква случайност минал от там Марко и Зайо го помолил да му помогне.
                  - Няма проблеми! - отвърнал Марко, спуснал си оная работа и Зайо се изкатерил по нея."
                  Поуката е, че който има голям х.., не му трябва БМВ....
                  Много точно казано))))))

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    Аз бих си взел ,,циганското ферари''
                    [ATTACH=CONFIG]703206[/ATTACH]
                    Циганско Ферари се води Фиат Купе,особено ако е жълто или червено!

+1 за Ибиса здрави коли са, ама пък най-важното условие не е спазено-визията!Искам кола след 98-00г. до 2бона макс, да е мощна, да е икономична, да е здрава и надеждна и да не се чупи ако може, само да и наливам гориво най добре!Да е спортна!А да и да не е някаф кенеф!
                    Е и аз искам такава!

Коментар

За тези пари можеш да си намериш добро Поло.Здрави,икономични и лесни за подръжка.Карах 3-години Поло 1,0 96г. и за този период съм сменил само термостат и темперетурен датчик.

Коментар

Добро Поло може да намери и за половината пари. Лошото е че не отговаря на повечето поставени условия.

Коментар

"Добро Поло", звучи като военна интелигентност.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

vag- групата

Коментар

Аз пък бих казал -гледай колата да е читава и да ти върши работа на теб ,щот като се строши няма да идва да ти я ремонтира никой , пък дали е п.человка ще те грее още по-малко, да не е сервизоклиент уловка.И поне спомена че си ученик , бягай от екзотики , големи мотори , там и данъци и застраховки са големи .

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                "Добро Поло", звучи като военна интелигентност.
                                Е ти какво ште му препоръчаш на момчето до 2000лв.,може би "добър" МЛ или RAV4?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X