Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа кола около 2000лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първа кола около 2000лв.

Скоро се отървах от тиграта на жената. Не защото и имаше нещо, а защото не е кола.
    Но като ти гледам изискванията, най-вероятно си 18-20 годишен.
    Ако си под 1.75 и не ти пречи да караш такова недоразумение, има спортен вид, друсаща (спортна) возия и вдига 200.
    Нашата я продадохме за 1400лв, без петънце ръжда, на реални 120000км и много пазена след като 9г беше наша собственост.
    Единствения и проблем беше прословутия разход на масло на екотека.
    Но едва ли ще намериш толкова запазена, карат ги предимни хлапетии с газ до ламарината.

Ама верно, я пиши в друг форум.
    Тук за тея пари - изгнила витара или цироза.

Коментар

За тия кинти си купуваш приемлива Нисан Примера.Аз имах два,единия още го търкаля бащата и няма ядове.1.6 бензин извънградско със 130 ми харчеше 6.5 на сто.Бащата твърди че го е докарал до 5.5 ама той си кара пенсионерската.
      Втория се водеше GT демек 150 коня.Той твърдо харчеше 7.5/100 при 140 до морето и с багаж и трима души вътре.Продадох го на колега от службата и до ден днешен ми обяснява как съм се прее.....
      Успех с покупката!
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Неискам да защитавам никоя марка.Аз предпочитам японските коли. Обаче Алфа 145 след 7 години каране по БГ пътища,и то без никакви проблеми няма как да не й отдадем заслужена почит.
        А и да не забравяме ,че купуването на каквато и да е кола за 2000лв си е живо тото.

Успех на младежа с покупката

Коментар

Няма да ти давам акъл каква кола да си вземеш , а само ще споделя сромния си опит !
          Преди повече от 20 години и аз бях изправен пред подобен избор за първия ми автомобил . Тогава избирах между Рено 5 ГТ Турбо и ФВ Голф 2 ТД и естественно воден от младежкия си порив взех Реното . Автомобил "хвърчащ" по улиците като "чук без дръжка " и естественно порядъчно лаком ! Все пак тогава цените на горивата бяха съвсем други. Въпросният ми е давал много адреналин , но и същественно ми бъркаше в джоба сериозно. Продадох го 3 години по-късно на половин цена . Сега след толкова житейски опит ( акъл не знам дали ми е дошъл) бих се спрял на далеч по-прагматичния Голф !
          Съвета ми е : Не робувай на марки , а виж какво се вмества в бюджета ти и го покарай ! Сърцето ще ти подскаже какво да си избереш !

П.П. Вторият ми автомобил също не беше прагматичен избор !
          Форд Капри като този !
          http://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&...97628714588113

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
            ...
            А и да не забравяме ,че купуването на каквато и да е кола за 2000лв си е живо тото...

В тоя ред на мисли, гледай да е нещо за което части има дори и в бакалиите. По моргите също да ги има. Не се знае на какво ще попанднеш, но поне като потърсиш части за поддръжка, те да се намират лесно и да са евтини.

Вземи човек който разбира с теб. Гледай да не хлопа, да не тропа и да няма ръжди, особено отдолу по дъното и праговете.

А какво - колкото потребители, толкова и мнения . Аз например за последните 10 години имах Рено 19 и Лагуна
            и лоша дума не мога да кажа за тях. Пък кой колкото ще да ги плюе.
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Земи си едно браво 1.9JTD и да знаеш, че няма да сбъркаш. Хем ще имаш евтина кола, хем доста пъргава за нейния клас и подръжката не е кой знае каква.

Коментар

Аха, противно на хорските очаквания и мнения на хора некарали и поддържали такива коли, наистина при Алфа (че и за Фиат/Ланча) ЖТД е по-добрия за поддръжка двигател. Доста по-непретенциозен, по-евтин и изкарва доста повече без проблеми в сравнение с бензиновите с техните туин спакове... А и върви доста приятно дори във фабрично състояние, при смешен разход на гориво.
                Аз лично наистина съм леко пристрастен към италианките, но мога да говоря конкретно и в цени какво, кога и защо се чупи по 145/6. Не е много - в никой случай не е повече от масата подобни коли от тези години, и все още си я карам с кеф, когато я докопам...
                Последно редактирано от Shider; 15-04-14, 17:50.

Коментар

Именно, обаче аз говорех точно за twin spark 1,4. Седем години никакви дертове в БГ. В началото и аз бях скептичен заради "професорски" мнения,но ето ,явно някои само знаят да копират хорските мнения.

Коментар

Аз пък викам ,че нито единият от горните двама ilko_o и alexx,никога не са имали Алфа 145!
                    да прав си и добре че е така
                    имам достатъчни наблюдения над автомобилите от клуб "картер" и никога не бих ги препоръчал на човек с бюджет 2000
                    за Опелите Тигри и електрическите им проблеми събрани с ръждата също някак си ме отказват
                    за Форда не бях се сетил ама и той с ръждата е ръка за ръка
                    както и всички японски каручки
                    коли без проблеми няма, въпроса е да избере най лесно поправяемите с най много налични части а това са PSA и VAG

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                      Силно препоръчвам Ford Focus.
                      Сакън недей....голф за повече годинки или кореец
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Абе що ли ми се струва че само си чешем езиците!!!!
                        Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                        0888854582
                        Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                        Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

За такъв бюджет аз препоръчвам Опел Корса, много здрава кола.
                          sigpic
                          Land rover lightweight-series 3
                          Range Rover V8
                          Range Rover Classic Vouge SE V8
                          Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Моята препоръка е Мерцедес 190д 2.0, здрави са много, частите са евтини
                            Балкан 50 MX/ Suzuki DR 125/ Honda Dominator 650/ KTM 250 SX
                            Opel Frontera 2.3TD/ Lada Niva 1,7/ VW Golf MK2/ Mercedes 190D

Коментар

За тези пари най-запазената с най-ефтината подръжка която може да се намери, без голямо значение от марка, модел, цвят и т.н.

Като се замислиш средно качество комплект зимни и летни гуми на разпространен размер са към то 1000лв...

Реалем пример от живота. Приятел замина за дълго на острова. Остави ми едно Толедо ТДИ на реални 224к км за 600лв. Колата седя в двора една година. Реших да я постегна и подкарам. Дядото си тотализира Королката и трябва да кара нещо. Два комплекта нови гуми с един комплект зимни джанти, необходимите плащания, малко ремонт по спирачки и окачване, профилактика на стартер, АБС, типичните стъклоповдигачи, смяна на масла, фитри и някоя дреболия и до момента струва 1800лв като се има предвид, че колата е супер запазена и няма никакви капитални ремонти за правене по нея и труда в по голямата си част го полагам аз, а частите са с безумни отстъпки които ползвам навсякъде.
                              Последно редактирано от Джамбазов; 17-04-14, 08:56.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Хайде и аз да дам личен пример-по стечение на обстоятелствата преди 2.5г., на шега на майтап се сдобих с едно Рено-19 1.8 моно с обикновенна газова, произведена 1992г.Това ми е пета, или шеста кола, но досега не съм имал такова икономично и безпроблемно возило!Освен това е много удобно и приятно за шофиране, а двигателя(F3NL-740) се оказа нещо наистина добре измислено и направено!
                                А, по повод съвета за МВ-190Д бих казал-забрави!Нито е удобна, нито е евтина за поддръжка, наистина запазените са скъпи а зимата ще си трагедия!
                                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X