Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Infiniti FX 45 :/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Infiniti FX 45 :/

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
    А тези противниците на алтернативните горива да дават по 40 лв. /100 км и да си броят стотинките.
    Алтернативно гориво се сипва в алтернатива на "кола" ! А това му се вика "на гол гъз- чифте пищови" ...също си е като да монтираш на Мазерати Вида-спорт!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Аз пък скоро ще търся Мултиван за 20 к евро и ако намеря голям бензин с удоволствие ще му тикна 2-3 големи бутилки за метан отдолу
      После с удоволствие ще давам 15 лв./100км примерно и ще и навъртам по 100000 годишно.
      А тези противниците на алтернативните горива да дават по 40 лв. /100 км и да си броят стотинките.
      Поздрави и без лоши чувства.
      А сега гледах из немското мобиле разни Вианота (това е дилемата ми от другата тема) с 3,2 литра бензинова моторетка - това ще носи с кеф я газ я метанец.
      И като знам драмите на нафтовите коли в БГ - Един приятел скоро си продаде Тойотата 95 Д4Д на 85000 реални купена от Руското консулство във Варна - поради 2 дюзи за ремонт. А иначе кола слънце!
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Алтернативно гориво се сипва в алтернатива на "кола" ! А това му се вика "на гол гъз- чифте пищови" ...също си е като да монтираш на Мазерати Вида-спорт!
        Ей това ми е любимата глупост дето се ръси масово от куцо, кьораво и сакато + най-редовно изричащия това верно кара алтернатива на "кола"... Четеш долното и почваш да мислиш по темата "Аз ли трябва да робувам на 2 тона желязо или то на мен ? " Или пък "Как аджеба се става богат- уж изкарвам 5 бона месечно, пък не съм забогатял кой знае колко, що така не ми се получава ? "

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
        Ами...... как да ти кажа? Точно заради такова мислене по-горе никога няма да събереш "стотинки за такова возило"

Коментар

Да не би да не съм разбрал и темата да съм я написал "За или против газта" ? :/ От 2 страници аджеба нищо полезно като съвет... а-у газ мас... Моля ви помогнете ми по темата

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
            Ей това ми е любимата глупост дето се ръси масово от куцо, кьораво и сакато + най-редовно изричащия това верно кара алтернатива на "кола"... Четеш долното и почваш да мислиш по темата "Аз ли трябва да робувам на 2 тона желязо или то на мен ? " Или пък "Как аджеба се става богат- уж изкарвам 5 бона месечно, пък не съм забогатял кой знае колко, що така не ми се получава ? "
            Стефанов....много маааалко време след като решиш да се държиш с колата като с "роб", започваш ти да си в ролята на роба !! А за икономия- то най-икономично е да впрегнеш кучето от картинката да те дърпа на лагерница !
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Аз пък скоро ще търся Мултиван за 20 к евро и ако намеря голям бензин с удоволствие ще му тикна 2-3 големи бутилки за метан отдолу После с удоволствие ще давам 15 лв./100км примерно и ще и навъртам по 100000 годишно.А тези противниците на алтернативните горива да дават по 40 лв. /100 км и да си броят стотинките.Поздрави и без лоши чувства.
              Проблема е в това, че на газифицираното му трябват 40 лв. за 100 км. видно от долния цитат.
              Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
              Мой познат кара такова....Сериозни проблеми не е имал.Разходът му е 40лв/100км (Газ) в София.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Проблема е в това, че на газифицираното му трябват 40 лв. за 100 км. видно от долния цитат.
                Наблюденията ми са за 25/100 газ градско и ако още някой не спомене подобен фрапантен разход няма да взема горните 32-33л под внимание. Няма ли повечко запознати с модела, дори и да е Фх 35(който е по-масов) ?

Коментар

Айде да го кажа така, пък белким се разбере: още не съм чул някой да е забогатял от това (ако искате може да ми дадете реципрочен пример), че си кара колата на газ или пести от гориво за нея. Стигне ли се до тея 2 помисли и обстоятелства, силно са назрели предпоставки човека вече да е станал или скоро да стане роб на 2та тона джелезо.
                  В същото време има доста (дори много) примери на хора надценили възможностите си, които да са се разорили/попаднали в тежко финансово положение поради желанието да карат нещо, което не отговаря на прихода им и възможностите да го издържат. Ей на лизинговите къщи са пълни с коли.
                  И не ми обяснявайте сега, че щото не си карам колата на газ няма да си купя Инфинити. Карам, това което мога да си позволя без да се замислям. И да, чувал съм приказката за лисицата и гроздето че било кисело. Ама (поне) се опитайте да разберете, че има и хора, които не обичат грозде и все им е тая дали то е кисело или сладко.

Стига полемики с тая газ и т.н., че оспамихме на човека темата, за което го моля за извинение-поне от мое име!

Колега Driver2Dead, на теб конкретно ще ти кажа следното (без да претендирам, че имам конкретен опит по тоя въпрос). Понякога (ама само понякога!!) послушай и сърцето си. Кефи те машината, предполагам си млад и кръвта ти кипи. Ми земи я, направи си кефа, в крайна сметка е куп джелезо и няма да се жениш за нея, няма да живееш 250 години. Ако технически е възможно, сложи и газ и пробвай. Ако ти понася, карай и се радвай. Ако ли пък не, не е чак толкова фатално. Ще я продадеш, ама поне ще си начешиш крастата. Щото както виждаш, тука модела не е от най разпространените и няма много опит и отзиви в тая насока. Поне ти ще бъдеш пионер в тая насока .
                  Успех и дано това което решиш те направи щаслив!
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

А защо ми се струва, че тази марка и модел са просто екзотика в Европа? т.е. едва ли може да се разчита на квалифициран персонал за обслужване или ремонти

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                      А защо ми се струва, че тази марка и модел са просто екзотика в Европа? т.е. едва ли може да се разчита на квалифициран персонал за обслужване или ремонти
                      В Европа може, ама не и в БГ. Не се бъзикам. Първите Инфинити, които видях в живота ми бяха именно в БГ, преди около 8-9 години някъде по морето. Ако си забелязал, марката стъпи официално на немския пазар едва 2012 или миналата година.
                      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                        За бедна Германия може да са екзотика, но в "Бруней на Балканите", а именно България, се напълни с Инфинити-та..и представителство, и сервиз си има и т,н. Все се сещам за един познат, който живее в Австралия..та негов съсед австралиец го попитал защо аджеба е дошъл в тоя пустиняк от такава богата държава? Станало ясно, че човека работи в "Ролс-Ройс" и за цяла година имал една поръчка за Австралия, НО...в БГ били поръчани двадесет и две бройки...
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Driver2Dead Преглед на мнение
                          Аз джипка съм си избрал (извинявам се,ако пиша на грешното място),но просто има прекалено малко информация за нея из м/у Бг. форумите. Та много ми се иска който е запознат има такъв или има някаква информация за посоченият автомобил да я сподели(може и за FX 35), ще съм много благодарен за отделеното време и внимание към моята тема. Благодаря!

Аз не съм имал такава, но когато избирах кола на жената се чудих между няколко и една от тях беше F45/35 също и още едно Инфинити дето го няма в България - едно като мечка токаво QX нещо си май беше скъпата версия на Нисан Армада.

Много ми харесаха единственото нещо е - че ще дадеш много пари за нещо много старо - кола на 10-15 години - естествено skip-вай коментара ми ако гледаш нещо от 2008-09 нагоре ама те са по 20хил долара и кусур което значи в България 50хил лв и нагоре сигурно.

Още повече този модел е ок в друга страна но за България - и това което искаш да го караш на газ де да знам.

Това е малко......ти си знаеш де.

Аз лично не бих карал тази кола в България, бих си взел нещо по-разпространено.

Като поговорката - тука нещо не ги карат Бентлитата, трябва да е лоша кола това.

Коментар

Що му давате ъкъл на човека, като го тегли сърцето..

Пич, т'ва е колата за тебе и от мен да знаеш - кеф цена няма

Коментар

Тази тема за три страници почти нищо смислено и по въпроса на човека.
                              Не пишех, защото не съм имал такова инфинити, но все пак имам приятели с такива и имам информация от тях.
                              Много качествени автомобили са. С качеството на Нисан за Щатите, даже и над него.
                              Много комфортна и бърза независимо от двигателя, дизела също е много хубав. На сняг се справя доста добре.
                              Понасят газ, но багажника и без това е малък, така че трябва да се има предвид.

Коментар

Сравнително безпроблемни машини.
                                По скоро спортни, отколкото луксозни.
                                Бензиновите похарчват, но и се представят много добре.
                                Дизеловата върви точно като Кайен с трилитров дизел.
                                Много е стабилна на магистрала при висока скорост.
                                Качеството на материалите вътре е на много високо ниво.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X