Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Infiniti FX 45 :/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Infiniti FX 45 :/

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
    Не че нещо. Ама някак си не ми го побира съзнанието- да можеш и да извадиш пари да си купиш Infiniti, а после да му се слага газ.
    ...че кво, да не е Ферари? Щом и немците взеха да слагат газови на S класата... няколко пъти вече виждам... а и ЕКО нормите стават все по-стриктни, до 6 месеца и Евро 6 взлиза... та така, ако е професионално и кадърно сложена, кво и е...? 1/2 и тук е по-евтина от бензина...

Коментар

Абе....ни е Застава, нито Варшава...не е и Зил ! Не се бъзикайте с хубавите моторетки с тоя пропан-бутан..то по тая логика -бодни му един метанец и глей хефтинийката р'иаш ли...
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Какво се чудите? Познавам не малко хора, които си купиха гъзарски коли за 20-30К лв и ходят до Долни Богоров за гуми втора ръка. Ами защо да не спестят едни 2000лв в гуми?...

Тука преди време имаше един Кайен, дето си се караше на газ, само дето при изпреварване/над 3000 оборота се превключва на бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          Абе....ни е Застава, нито Варшава...не е и Зил ! Не се бъзикайте с хубавите моторетки с тоя пропан-бутан..то по тая логика -бодни му един метанец и глей хефтинийката р'иаш ли...
          абе, ако някой ги слага - демек боде - газовите като колцито с доматито - видях газови, които са далече от БГ стандартите...
          и разхода им е само 1 л. повече от този на бензин... и то на коли от 300 коня нагоре, ама не е само до цената...
          апропо има ли някой в БГ който монтира със сертификат, който да се признава в EU?

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Какво се чудите? Познавам не малко хора, които си купиха гъзарски коли за 20-30К лв и ходят до Долни Богоров за гуми втора ръка. Ами защо да не спестят едни 2000лв в гуми?...
          уф, тука си много прав, ама гъзарски за... 20-30 бона? Сега тва ли е гъзарията... щото тука почва от 100 бона в евро...

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Метана при Инфинити е класика:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:478.jpg
Прегледи:1
Размер:157.9 КБ
ID:5567611

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:479.jpg
Прегледи:1
Размер:157.0 КБ
ID:5567612
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-02-14, 18:58. Причина: mobile.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
              Абе за струване може и да си струва. Ама все си представям, човека който има възможност да извади стотинки за такова возило, като човек, който не се притеснява дали гори 15 или 20. Демек извадил си Найсет хиляди паре за возило, ...хиляди за данък и застраховка, ...хиляди за гуми, а накрая чекай да спеста ...стотин от гориво. С уговорката, че не взимам предвид евентуалните последици за мотора при употреба на газ, вместо бензин (може и да няма такива, незнам).
              Веднага ми изниква в представите, натокан бизнесмен с марков костюм, обувки, маркови очила и т.н., ама за да спести, си купил китайски часовник от битака за 5 лева.
              Както и да е....
              Ами...... как да ти кажа? Точно заради такова мислене по-горе никога няма да събереш "стотинки за такова возило"

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                Ами...... как да ти кажа? Точно заради такова мислене по-горе никога няма да събереш "стотинки за такова возило"
                Здраве да е! Никога не ми е било и цел. Падам си по Toyot-и (или подобни) каквито имаш в колекцията си. Вярвам, че разбираш какво имам предвид.
                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от out2007 Преглед на мнение
                  Ако се тръгне в една такава насока, що не с рейса само билетчета, няма гуми няма го, каско, данък..... иначе 30-40 км на година си е сериозна сума гориво при 15 извънградско
                  Както искаш ги разбирай нещата. За мен джипа ще е на газ освен ако някой не ме разубеди с някоя кофт история за такъв джип и газ така де за мен си е голяма икономия при този разход. Аз така ги виждам нещата, по ме е страх да нямат някой други скрити недъзи:/ и всякаква друга информация за да преценя да ли e лъжица за моята уста. Иначе просто звук, ускорение, визия и усещане зад волана за мен са уникални!!!

Коментар

Гумите за Инфинити-тУ верно са 1000лв, ама не 4бр

Направо се влюбих в това метанизираното от Капитолия... Утре отивам да го пазарЯ...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Човека иска да кара голям бензин...Всеки иска.Решил е да слага газ-ОК.Факт е че багажника е относително тесен.Отделно газта си е филм в Бг.Както и да е.
                      Имах допир за десетина км с FX 37.Не знам коя година на 80к реални...уж.Външен вид-чудесен, всички сте ги виждали.Интериора определено ме разочарова.Апликациите (уж дърво) по предните врати бяха...разрушени.Уплътнението на петата врата беше "изплюло" плата на тавана.Вида на кожата на седалките не отиваше на кола висок клас.Щората на багажника изглеждаше изхабена и грозна.Може и собственика да е дебил.Колата иначе ме впечатли като звук.Динамиката вероятно е нормална за мощността на мотора и тежестта на купето.Вървеше добре.Наистина гумите ще са скъпи.19" бяха,ако си спомням добре.
                      Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                      0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Само полезни коментари... :Х Нека да оставим предразсъдъците за газта на страни

Коментар

Първоначално публикуван от Driver2Dead Преглед на мнение
                          Само полезни коментари... :Х Нека да оставим предразсъдъците за газта на страни
                          Направо скачай на метанизираното от мобилето.
                          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Направо скачай на метанизираното от мобилето.
                            ММммм ще пропусна да карам на метан това бижу...

Коментар

За втори път пиша, не знам защо ми се затри поста: Това инфинити от линка колко км ще измине на метан? Най-вероятно ще се разхожда от едната до следващата метан станция.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз пък скоро ще търся Мултиван за 20 к евро и ако намеря голям бензин с удоволствие ще му тикна 2-3 големи бутилки за метан отдолу
                                После с удоволствие ще давам 15 лв./100км примерно и ще и навъртам по 100000 годишно.
                                А тези противниците на алтернативните горива да дават по 40 лв. /100 км и да си броят стотинките.
                                Поздрави и без лоши чувства.
                                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                                VW Golf VI variant
                                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X