Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Infiniti FX 45 :/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Infiniti FX 45 :/

Аз джипка съм си избрал (извинявам се,ако пиша на грешното място),но просто има прекалено малко информация за нея из м/у Бг. форумите. Та много ми се иска който е запознат има такъв или има някаква информация за посоченият автомобил да я сподели(може и за FX 35), ще съм много благодарен за отделеното време и внимание към моята тема. Благодаря!

От: Infiniti FX 45 :/

За какъв разход сте се приготвил?Имам позната, която каро такова нещо. Оплаквала ми се е, че гори много и въпреки големия резервоар се налага честа да спират да зареждат. Задължително е да има задна камера, че видимостта е лоша. Колкото и да е смешно звука на Infiniti FX 45 е по-готин отколкото примерно на 8 цил. на Jeep /лично мое мнение/.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ами първо задължително ще е на газ, второ подготвен съм за разход 13/15 извън градско и 20/24 градско. Карал съм 2 пъти такова животно и смея да твърдя,че звукът му е уникален <3 Може ли твоят познат да сподели още някоя тънкост за красавеца

Коментар

По-първите FX имаха само задно нали?
        Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Ами само някой Фх 35 са само със задно(има си ги и 4х4), а Фх45 са само 4х4 а и те са само два модела, от 2003 до 2008 1-ва генерация(Фх35/Фх45) и от 2009 2-ра генерация(Фх 30 дизел, Фх 35/37/50)

Коментар

Мой познат кара такова....Сериозни проблеми не е имал.Разходът му е 40лв/100км (Газ) в София.
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
              Мой познат кара такова....Сериозни проблеми не е имал.Разходът му е 40лв/100км (Газ) в София.
              32/100 газ? Това си е страшно.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                32/100 газ? Това си е страшно.
                Все си мисля,че никой от Вас не вярва,че Инфинити с такива гуми (които вече са си проблем ) ,ще харчи 13-18л/100км! Нека бъдем реалисти,една ТЛК 70 2.4ТД (86к.с.) ,харчи 16л/100км нафта!
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Уоу ти ме уби с този разход :Х:Х:Х друг ще изкаже ли мнение за разхода (на газ) ?

Коментар

Не че нещо. Ама някак си не ми го побира съзнанието- да можеш и да извадиш пари да си купиш Infiniti, а после да му се слага газ.
                    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                      Не че нещо. Ама някак си не ми го побира съзнанието- да можеш и да извадиш пари да си купиш Infiniti, а после да му се слага газ.
                      Защо?Това са 6-8 годишни автомобили /за FX 45/ и дори 10 000 км. на година да минаваш си струва. Но пък багажното отделение на това не е голямо и ако не е гъзовоз къде ще се монтира 80-100 литрова бутилка е сериозен въпрос.

Коментар

Ами защо да давам двойно повече за бензин,като този V8-мак не го бърка газта(поне така мисля). За това искам всеки да изкаже мнението си

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Защо?Това са 6-8 годишни автомобили /за FX 45/ и дори 10 000 км. на година да минаваш си струва. Но пък багажното отделение на това не е голямо и ако не е гъзовоз къде ще се монтира 80-100 литрова бутилка е сериозен въпрос.
                          Абе за струване може и да си струва. Ама все си представям, човека който има възможност да извади стотинки за такова возило, като човек, който не се притеснява дали гори 15 или 20. Демек извадил си Найсет хиляди паре за возило, ...хиляди за данък и застраховка, ...хиляди за гуми, а накрая чекай да спеста ...стотин от гориво. С уговорката, че не взимам предвид евентуалните последици за мотора при употреба на газ, вместо бензин (може и да няма такива, незнам).
                          Веднага ми изниква в представите, натокан бизнесмен с марков костюм, обувки, маркови очила и т.н., ама за да спести, си купил китайски часовник от битака за 5 лева.
                          Както и да е....
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                            Абе за струване може и да си струва. Ама все си представям, човека който има възможност да извади стотинки за такова возило, като човек, който не се притеснява дали гори 15 или 20. Демек извадил си Найсет хиляди паре за возило, ...хиляди за данък и застраховка, ...хиляди за гуми, а накрая чекай да спеста ...стотин от гориво. С уговорката, че не взимам предвид евентуалните последици за мотора при употреба на газ, вместо бензин (може и да няма такива, незнам).
                            Веднага ми изниква в представите, натокан бизнесмен с марков костюм, обувки, маркови очила и т.н., ама за да спести, си купил китайски часовник от битака за 5 лева.
                            Както и да е....
                            Ами при 30-40 К км. на година и среден разход от 20л/100км защо да не се спестят 3-4-5 хиляди лева от гориво ? Та това е данъка, гражданската каското и може и за гуми да останат така де мисълта ми е защо да се хвърлят излишни пари ако двигателя него бърка газта.

Коментар

Ако се тръгне в една такава насока, що не с рейса само билетчета, няма гуми няма го, каско, данък..... иначе 30-40 км на година си е сериозна сума гориво при 15 извънградско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X