Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Discovery 3 vs Land Cruiser 120

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Discovery 3 vs Land Cruiser 120

Според мен, правилното е , когато купуваш нова кола от магазина тя да е с най-модерния дизел, а когато е втора употреба да е бензин.
    Втора употреба аз казвам на кола от 3 до 5 годишна.
    И в двата случая купувача няма да има проблеми.
    Това правило не важи в първата му част когато ви трябва градска кола. Само при градско каране съвременният дизел ще ви умори от "безплатни" проблеми с запушен ДПФ.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
      Според мен, правилното е , когато купуваш нова кола от магазина тя да е с най-модерния дизел, а когато е втора употреба да е бензин.
      ...
      Подкрпям мнението ти, поради тази причина последните 2-3 коли, които съм купувал втора ръка са бензинови и смятам с право.

Колкото до ЛК имаме 95-ца с д4д на приблизително 325хил. , но купувана нова от мой прител, който в последствие ни я продаде и за сега имайки в предвид тежката експлотация мотора е в чудесно състояние и също така разхода не се е повишил в последните 160хил от както я имаме.

Живи и здави да сме, смятам обаче следващата кола или джип, която ще взимам да е дизелова, но нова!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
        Подкрпям мнението ти, поради тази причина последните 2-3 коли, които съм купувал втора ръка са бензинови и смятам с право.

Колкото до ЛК имаме 95-ца с д4д на приблизително 325хил. , но купувана нова от мой прител, който в последствие ни я продаде и за сега имайки в предвид тежката експлотация мотора е в чудесно състояние и също така разхода не се е повишил в последните 160хил от както я имаме.

Живи и здави да сме, смятам обаче следващата кола или джип, която ще взимам да е дизелова, но нова!
        ТЛК 95 има ли същия проблем с дюзите като TLK120 или са 2 различни двигателя?
        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Не.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Втора употреба аз казвам на кола от 3 до 5 годишна.
            И в двата случая купувача няма да има проблеми.
            Това правило не важи в първата му част когато ви трябва градска кола. Само при градско каране съвременният дизел ще ви умори от "безплатни" проблеми с запушен ДПФ.
            Бих добавил, че от значение е и годишния пробег, който реализира човек. Ако е в границите на 10-15 хиляди, никакъв смисъл няма от дизела...
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

И нещо друго се присетих ,покрай друга тема...Що ли са по-кекави тия по-новите...Кой от вас ще кара 3 тонен камион с 85 кс двигател,пък бил и той вечен ?Всеки материал си има предела...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X