Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser 150 vs. Discovery 4 кое да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Cruiser 150 vs. Discovery 4 кое да избера?

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Това ме изненада. Моята тойота, която е няколко поколения по-стара на 5та с 3000 оборота е на 130км/ч. Карал съм няколко пъти Диско 3 (мисля, че е 6-степенен автомат) - при 3000 оборота на режим Direct на автомата спокойно пътувахме с около 170км/ч (6 човека и багаж за тях).
    Тука съм послъгал малко в бързината. Колата ми е с ръчни скорости. 125 км/ч подържа на около 2500 оборота на 6-та. Съжалявам за подвеждането.
    LZ1GIB
    TOYOTA HZJ80,
    TOYOTA LC150

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
      Извинете, колега, но такива като вас са за ... да кажем място, където няма да можете със 120 да летите срещу семейството ми!
      Извинен сте колега.
      Това, че веднъж при определени условия и след преценка, че мога да си позволя без да застрашавам други участници в движението да изпитам възможностите на автомобила не значи че го правя постоянно. В интерес на истината съм доста уравновесен шофьор. Вас не ви ли е сърбяло понякога крачето да натиснете така повечко?
      LZ1GIB
      TOYOTA HZJ80,
      TOYOTA LC150

Коментар

Първоначално публикуван от Ivk0v Преглед на мнение
        Автомобила вози меко, държи се много стабилно на пътя - например всички завой в кресненското дефиле се минават без проблеми със 120 км/ч стига да го позволява движението разбира се.
        Има ли някакви допълнителни настройки по окачването 150-цата ? Някакъв магистрален режим? Защото стабилността в завой и ходовете са в обратна зависимост.
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Извинен сте колега.
          Това, че веднъж при определени условия и след преценка, че мога да си позволя без да застрашавам други участници в движението да изпитам възможностите на автомобила не значи че го правя постоянно. В интерес на истината съм доста уравновесен шофьор. Вас не ви ли е сърбяло понякога крачето да натиснете така повечко?
          Никога не съм си позволявал по пътищата! За това си има места, курсове и т.н.
          Ако искаш да пробвам когато сте на път цялото семейство??? Примерно... На Кресна със 120... Просто да се разминем - аз със 120, а ти насреща със 50, щот отзад спи малкото ти дете... Примерно...
          Пък и се хвалите, после и оправдавате...
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Никога не съм си позволявал по пътищата! За това си има места, курсове и т.н.
            Ако искаш да пробвам когато сте на път цялото семейство??? Примерно... На Кресна със 120... Просто да се разминем - аз със 120, а ти насреща със 50, щот отзад спи малкото ти дете... Примерно...
            Пък и се хвалите, после и оправдавате...
            Да случва ми се е всяка седмица. Не е приятно. Затова казах че съм преценил кога и как да го направя. Не се оправдавам. Специално за дефилето на Кресна съм на мнение, че вместо осева линия трябва да има от онези пластмасовите колчета за да няма изпреварвания въобще.
            LZ1GIB
            TOYOTA HZJ80,
            TOYOTA LC150

Коментар

Има на модела с въздушното окачване. На моя не.
              LZ1GIB
              TOYOTA HZJ80,
              TOYOTA LC150

Коментар

След като почетох достатъчно аз бих препоръчал следното:хвърлете монета във въздуха и докато падне си намислете ези или тура.Едва ли ще познаете,но пък при "грешен" избор вината няма да бъде Ваша,а ще се оправдавате с късмета си.Голямото дете имаше RR и го продаде с кеф,но това не е гаранция,че всичките са такива.Все пак късмет и удоволствие от експлоатацията!

Коментар

Има на модела с въздушното окачване. На моя не.
                  Какви са ти впечатленията от ходовете ? Моя като го вдигна на подемник се чува ,,WOW'' ...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    Какви са ти впечатленията от ходовете ? Моя като го вдигна на подемник се чува ,,WOW'' ...
                    Ходовете са доста дълги и отпред и отзад. Не съм се замислял да ги меря, но доколкото съм я карал по изровен терен не съм чул непонятни или тревожни звуци. Ако искаш мога да я кача някъде и да снимам ако това върши работа.
                    LZ1GIB
                    TOYOTA HZJ80,
                    TOYOTA LC150

Коментар

• От: Land Cruiser 150 vs. Discovery 4 кое да избера?

........София ->Бургас при средна скорост 160 км/ч .......
                      При тази СРЕДНА скорост трябва да сте взели разтояннието за около 2.40ч.
                      . LRE Bulgaria.
                      RRC SE V8 91г.

Коментар

Емнахте го човека за глупости...явно е карал повечето време със 160 ...На мен друго ми беше интересно-стабилността в завой , въпреки добрите ходове...явно е някакво ,,ралиджийско '' окачване ...което пък изключва ,,меката'' возия...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Емнахте го човека за глупости...явно е карал повечето време със 160 ...На мен друго ми беше интересно-стабилността в завой , въпреки добрите ходове...явно е някакво ,,ралиджийско '' окачване ...което пък изключва ,,меката'' возия...
                          Какво се чудиш, тя кормилачката дига със зор 180, какво са едни никакви 160. Моята 120-ка показваше на новата магистрала 27/100 при тая пробна скорост.
                          Вътре усещането е пълен покой, като при свободно падане...движиш се на някъде и си нямаш представа на къде.
                          Добре че пътя е широк.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Странно. Аз минах Германията на два пъти почти навсякъде с подобна скорост и съм нямал подобни усещания, разхода също беше значително по нисък...
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

При 160 на четвърта и обороти от над 3500 какъв да е разхода. По инерция спада логично.
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                Моята 120-ка показваше на новата магистрала 27/100 при тая пробна скорост.
                                V 12 бензинов мотор ли си и монтирал?
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X