Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка за джип с по специфично приложение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръка за джип с по специфично приложение

Първоначално публикуван от dan3ata Преглед на мнение
    Прав си Босе, тука ценитена частите са майка си и баща си, това е проблема основния със сериозните джипки. Ще взема некой чук на 250 000 и като дойда до тука ще го вкарам в бокса. А не е това целта. Иначе ти казах G -то даже дълга база направо го сънувам вече. Ама трябва да се замисля и за комфорта за ежедневно каране. ПО принцип извън цивилизацията няма да се ходи, евентуално за риба или на пикник някъде. Но преходите са дълги. По 30о км най малко и то със ниска скорост - 70 - 90 км/ч. и се събират мото часове доста. Затова се заислих за това Исузу, Хем ново (да му ползвам гаранцията тук) хем що годе яко и комфортно. Пък и мога да го платя на половина и да го лизинговам нататъка. Само дето е дизел и газта ще е трудно изпълнение, ама няма пълно щастие.

Колега skunk дай повече инфо за комфорта на това Исузу? 11/100 дизел ще се преглътне някак си ако си заслужаа джипката пък и аз живея така да се кажа във вилната зона на града та си карам дето се вика по околовръстното - не съм по централните баири Обслужването чета че е на всеки 10 000 км. Как е като цена? Изглежда ми големичко - как е с маневреността в градски условия? Все пак сега съм с Мерц и лягащите полуоски са ми насърце! Мерси предварително
    На кратко чисто нов от магазин мисля че е около 50 000 лв с ДДС (може да се намери втора ръка на две три години за около 30000), моя е на 3 години факта че първо го продавах а сега и не искам да чуя за друг пикап...
    Комфорта е като на пикап , не друса но клати и не може да се кара с висока скорост , ако си любител, при мен може и да е от гумите аз съм с 32 инча, о
    ригинално е с едни малки гумета
    Купил съм и кабина и съм с едно огромно багажно пространство, сега го ползва жената за бебевоз, справя се с маневрите, но не е Мерцедес
    На 10000 се обслужва маслото, накладките са ми на 50000 и не са за смяна нищо че си купих резервни още преди година
    Масло на скоростите на 50 000
    Като цени на консуматив съвсем нормални една смяна масло и филтри под 300 лв. с масло Кастрол
    вътре 5 се возят нормално в кабината от зад съм качвал палет и половина алкохол около 1200 кг, клекна малко но не вдигна разхода , което много ме учуди!
    Сега монтирам печка за да се направя зимата още по приятна
    Ако те интересува друго пиши!
    Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
    :D

Коментар

Мерси колега, точно такова инфо ми трябваше, май засега се ориентирам на там, но все пак ще падне обикаляне като си дойда в БГ А относно гумите със сигурност ще гледам да го стабилизирам с тях и да не клати да же бих се изкефил на нещо по широко

Коментар

Като си в БГ ми пиши и ще ти го покажа , а клати не че са тесни ами са височки, иначе са 285 широчина това за него е предела иначе трябва да играе флекса
        Клатенето не е нестабилно просто вози като параход , отзад е ресор и е дълъг и от там и клатенето, няма го друснето което се среща при малките джипки!
        Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав

Коментар

http://www.isuzu.bg/dmax/index.html

Коментар

Според мен за тези условия само кола фул-тайм.
            От пикапите мисля само Мицубиши имат модификация със супер селект раздатка. Останалите са парт-тайм и не са подходящи (особено ненатоварени).
            Исузото освен това превключвателя на режим 4х4 е с копче,което не ми харесва.
            Огледай се за Ланд Круизер,Мицубиши със фул-тайм или запазено Дискавъри.
            0+

Коментар

Ориентирах се към Исузу-то най вече заради съотношението цена/качество/година. Няма да го ползвам много извън пътя. ПО скоро ми трябва стабилност на непочистените пътища. Дискавърито и Мицубишито ме наплашиха със скъпа поддръжка както и Рейндж-а. А Тойотата - не мога да си позволя нещо толлкова ново както исузуто за тези пари, освен това няма да и използвам възможностите пълноценно.

Колега skunk ще ти пиша след НГ да се видим Мерси за което
              Последно редактирано от CarTest™; 01-12-12, 10:07.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X