Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка за джип с по специфично приложение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръка за джип с по специфично приложение

Първоначално публикуван от dan3ata Преглед на мнение
    ... Относно моделите които обсъждаме, забелязах че Гранд Черокитата имат 4.0 литрови мотори особено от малко по старите модели които не са с много "магарета". Един такъв би ли търпял
    газифициране ...
    Търпи и още как. С газов инжекцион си върви безпроблемно.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако искаш да останат пари и да почерпиш, аз залагам на Honda HR-V, подходяща за работа по твоя край....
      Публикувайте отговор

Коментар

Странно ми е че някои споменават в едно изречение Каптива и комфорт.
        Аз бих заложил на Гранд или Х-трейл от компактните.

Коментар

Относно Митсубииши Паджеро
          ...
          какво мислите за този конкретен модел.

Благодаря на висчки отново !
          Поздрави!
          Този мотор много трудно се газифицира (по разкази на специалисти) .
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 16-11-12, 20:23.
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

А Тойотата е само със задно....
            0+

Коментар

Тази тойота ако се газифицира и се кара предимно по шосетата

Коментар

Първоначално публикуван от 0u7LaW Преглед на мнение
                Странно ми е че някои споменават в едно изречение Каптива и комфорт.
                Аз бих заложил на Гранд или Х-трейл от компактните.
                Някога карал ли си Каптива , въобще возил ли си се , а и с какво я сравняваш по конфорт???
                Просто питам, щото много лесно е да се оплюе нещо,за което мисля си нямаш и понятие!
                / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                  Ако искаш да останат пари и да почерпиш, аз залагам на Honda HR-V, подходяща за работа по твоя край....
                  а защо не Ford Fiesta 1.1 сериозно го взехте за мезе човека, ти возил ли си се в HR-v с още 6 човека,м
                  вярно че само от 3 дена карам такова, ама то подскача като козле по софийските павета, тежи колкото баничарка и отзад събира преко сили двама, но не повече от 160см./60кг.

Коментар

До тук най-смисленото беше Митсубишито. Независимо окачване,голямо...Ако се понапъне още малко в бюджета и за нещо на въздушно окачване...
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

За транспорт на работници си трябва по-голяма кола. Иначе във връзка с пътните условия малка е по-добре.
                      Dan3ata, има ли работа там?

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
                        Някога карал ли си Каптива , въобще возил ли си се , а и с какво я сравняваш по конфорт???
                        Просто питам, щото много лесно е да се оплюе нещо,за което мисля си нямаш и понятие!
                        Ако човека който питаш не е карал, то аз съм и то цели 11 месеца. Писал съм вече в една-две теми по въпроса, но накратко: нито комфорт нито надежност може да се очаква от това техническо недоразумение! Единственото читаво нещо в нея е двигателя.Впечатленията ми са от чисто нова до около 40 000 км. А откъм система 4х4 е най-ефтината концепция изпълнена изключително ненадеждно. Ако трябва ще си разказвам още веднъж едногодишните премеждия.
                        Последно редактирано от elbgt; 16-11-12, 22:41.
                        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                          Ако човека който питаш не е карал, то аз съм и то цели 11 месеца. Писал съм вече в една-две теми по въпроса, но накратко: нито комфорт нито надежност може да се очаква от това техническо недоразумение! Единственото читаво нещо в нея е двигателя.Впечатленията ми са от чисто нова до около 40 000 км. А откъм система 4х4 е най-ефтината концепция изпълнена изключително ненадеждно. Ако трябва ще си разказвам още веднъж едногодишните премеждия.
                          Без капка умисъл и без каквото и да е....заяждане, само казвам , че това е твойто мнение и аз съм склонен да го приема /щом си разочарован/!
                          Друг е въпроса , че много хора са на различно мнение ,включително и аз , а и аз имах на предвид самата "кола" спрямо цената и предназначението и!
                          Естествено си има и косурите /от опит го казвам/, мои приятели собственици на това возило също не я долюбват, но други приятели и се възхищават и са много доволни!
                          Въпрос е на виждане ,а не на мерене -това имах предвид ,ако ме разбираш!
                          Дали е подходяща за това което пита човека, не мога да кажа със сигурност ,но ако се наложи примерно да отида от София до Варна ще предпочета Каптивата пред това което е на аватара ти, а за по тежки условия и терени -то е ясно!
                          Нищо лично ,мое мнение!
                          / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Виж са... и аз от София до Варна не ходя с това от автара ми, което не ми е еждневния автомобил, а ми е играчка за забавление. Ежедневния ми автомобил е 7 местен SUV струващ колкото 3 чисто нови Каптиви. За 4 години не ми е светнала нито една лампа и не знам как изглежда отдолу. До сега масло и накладки. Та от тази позиция заявявам, че Каптива е автомобил който не става нито за извън пътя нито за пътуване от София до Варна в зимни условия, най-вече заради имитацията на 4х4. Сигурен съм, че на теб ти харесва, но вероятно преди нея си карал нещо със задно та затова ти се вижда като "цветен телевизор". Каптивата поне е с предно предаване и чат-пат някакво задно. Абе навирено комби с претенции за статус на SUV. Ама не е баш... Както самия ти споменаваш тя е нещо, което спрямо цената си е ОК. Е, да ама нали знаеш, че с трици маймуни не се ловят. Колкото си платил толкова ще получиш.
                            Последно редактирано от elbgt; 17-11-12, 11:58.
                            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Тази тойота ако се газифицира и се кара предимно по шосетата
                              Има зависи каква работа търсиш. Лошото е че не е като в Испания и Италия, да дойдеш и да почнеш да спестяваш. "Елените" имат много хитро измислена система която ти позволява да изкарваш пари ако работиш както трябва и сравнително дълъг период от време. Стандарта е понякога убийствено висок и ако нямаш регулярен доход много неща са немислими. Общо взето минималния период който трябва да останеш за да спестиш добри пари е около година. При нагласа за по малко просто не си залужава разкарването. Малко се отклоних от темата извинявам се. Ако искаш допълнително инфо ми драсни на мейл (kostov.yordan@gmail.com) или Л.С

Сега по темата: Мнения за това чудовище Isuzu D-max? ?? Поне е ново и мога да му ползвам гаранцията ако е международна ?
                              Последно редактирано от CarTest™; 17-11-12, 17:42.

Коментар

Ежедневния ми автомобил е 7 местен SUV струващ колкото 3 чисто нови Каптиви. За 4 години не ми е светнала нито една лампа и не знам как изглежда отдолу
                                Това обяснява много неща, и начина ти на мислене ,най-вече!

Сигурен съм, че на теб ти харесва, но вероятно преди нея си карал нещо със задно та затова ти се вижда като "цветен телевизор". Каптивата поне е с предно предаване и чат-пат някакво задно.
                                Да съм влюбен в нея -надали , а и преди нея и след нея, съм карал и карам със задно,средно ,предно ,горно ,долно и каквото се сетиш там предаване - а и не ме познаваш за да коментираш моите виждания за "цветен телевизор"!

Както самия ти споменаваш тя е нещо, което спрямо цената си е ОК. Е, да ама нали знаеш, че с трици маймуни не се ловят. Колкото си платил толкова ще получиш.
                                С това и двамата сме съгласни ,а и точно това имах на предвид в предните мнения!
                                И за проблемите на една кола ,има значение ,кой и как я експлоатира и подържа!

Колегата има бюджет, с който трябва да се съобрази ,но и да съобрази средствата за подържането и ,спрямо цените там!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X