Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за всекидневието и за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за всекидневието и за лов

Човек, ти май не толкова си търсиш съвет за джип, колкото си решил да пофилософстваш. В твоя случай става всеки джип, зависи само до колко далеч можеш да си позволиш да стигнеш. В собствените си очи.

Коментар

Няма идея в тази тема, и питащи, и отговарящи знаят, че няма такава кола за ежедневие и за лов. Но....мо'хабеда да става....

Коментар

Важното е да се цъка по клавиатурата,жегата е в повече.
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от sim43 Преглед на мнение
          ........Трудно ни е в България да съчетаем две скромни неща-ежедневие и хоби.Затова прибягваме до варианти 2 в едно , 3 в едно и т.н., а като погледнеш е толкова елементарно.....
          То ежедневие и хоби навсякъде трудно се съчетават.
          Особено ако хобито от е от типа: лов на пингвини в естествената им среда.Това в кръга на шегата....
          Иначе автомобил + джип е най доброто решение, но да не забравяме:
          Два пъти годишен данък, два годишни прегледа, за поддръжките хич да не говорим.....
          Т.е. за който може да си го позволи!
          Grand Vitara 1.6i 16V (94Hp)2001
          Недостатъчното количество просто ще свърши, недостъчното качество може да те довърши !
          'Толкова млад, а вече кривнал от пътя'

Коментар

Първоначално публикуван от sim43 Преглед на мнение
            Да си призная става ми тъжно, като разискваме по тази тема.Трудно ни е в България да съчетаем две скромни неща-ежедневие и хоби...
            На мен пък ми е смешно.
            Лова бил скромно хоби!? Отгоре на това и с джип?
            Някакво объркване има в тая тема и безброй други подобни.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              На мен пък ми е смешно.
              Лова бил скромно хоби!? Отгоре на това и с джип?
              Някакво объркване има в тая тема и безброй други подобни.
              Ми, затова писах някъде, че има лов и лов. Да, често ловните подвизи на силните на деня гълтат средства, надвишаващи годишния бюджет на малка община. Това, обаче, си е частен случай, впечатляващ единствено читателите на жълтите издания и в никакъв случай, истинските ловци.Ловът може и е, съвсем поносимо от финансова гледна точка, хоби. Джипът не само, че не е задължителен, даже напротив! Напоследък, болшинството от ловците предпочитат и си плащат друг да ги вози, особено тези дето са по-активни на "разбора" след лова...

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                Г-класа и нищо друго.Всичко друго е имитации,компромиси и лилипутски изпълнения/витари,самурайчета,ферози,пинини/.
                Само забравяш, че Тойота и Нисан са над Мерцедес. Единственото предимство на Магарцедеса са блокажите !
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Много важни са блокажите
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

[QUOTE=RadoR;1895766]Само забравяш, че Тойота и Нисан са над Мерцедес. Единственото предимство на Магарцедеса са блокажите ! [/QUOTE
                    Тия дни слънцето е силно и на никой не прощава!А сега сериозно.Ако ми посочиш само един аргумент в подкрепа на тезата ти се съгласявам.Ти да не си забравил,че всичко дето е измислено в двигатело,машиностроене,мотоциклетостроене,самолетостроене, и всякакво друго строене е измислено от германец и някой немски евреин.Всичко друго е крадене и имитации.Японците са правели колелета с дървени капли,когато германците правили коли,ти ще ми говориш за някакви тойоти и нисани(дето вече даже не са и японски).Айде малко по сериозно-Г-класата е най -дълго произвежданата серийно кола.Само този факт е самодостатъчен.
                    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Типично българско=германофилско изказване. Гегата е един кютук и нищо повече. Единственото хубаво нещо са двата серийни блокажа.
                      Айде избери тогава и двигател на колегата.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дядо как ли е ходил на лов......като си е нямал джипка.Той май не беше ловджия...ама това е друга тема

п.п. А какво му е на Диското???
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Типично българско=германофилско изказване. Гегата е един кютук и нищо повече. Единственото хубаво нещо са двата серийни блокажа.
                          Айде избери тогава и двигател на колегата.
                          Те Гегите имат ли двигатели?Щото на мойта 124-ка не съм и отварял капака половин година,честно.На всичкото отгоре жената я кара...нали се сещаш жените как правят ТО-1 и ТО-2

По отношение на филиите,посочи ми някоя по естествена за България филия(гъркофилия,туркофилия,италианофилия ли).Той щом Тодор Живков станал накрая германофил,повече какво да кажа.
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Гейките НЯМАТ два серийни блокажа.
                            460 също така не се слави със сполучливи мотори.
                            Което не ги прави лош джип.

Ама тая тема пак тръгна към небитието ...
                            То и заглавието е ташак де - такова животно просто няма.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Мда. Извинявам се предварително за офтопика, но и аз на моя Ситроен предния капак го отварям на смяна на масло.
                              Колкото до гегата, има по-малки ходове и от Ферозата. Ако не са и блокажите, в гората ще е мъртвец.
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Колкото до гегата, има по-малки ходове и от Ферозата. Ако не са и блокажите, в гората ще е мъртвец.
                                Тва не е точно така
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X