Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нисан терано или уаз 469

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: нисан терано или уаз 469

Не видях никъде за колко пари се търси.Щото и тук разлика има голяма.Примерно за 5хил.добре подготвена за лов Уазка и за5хил почти чакащ за ремонт Нисан.

Коментар

Ами УAЗ-ката си е вечно чакаща за ремонт!

Коментар

Първоначално публикуван от sim43 Преглед на мнение
        Ами УAЗ-ката си е вечно чакаща за ремонт!
        Да,разбира се...УАЗ и Нива вечно са в ремонт и едва ли не почти не могат да се карат.
        Добре,че в действителност не са баш тъй работите,че щеше да е наистина гадно.

Коментар

16 июня 2012 года спортивная команда УАЗбуки примет участие в III этапе Открытого Чемпионата Московской области по трофи-рейдам, который состоится в Можайском районе.
          Организаторы обещают 12 часов бескомпромиссной гонки по трассе содержащей все основные классические элементы внедорожной культуры, такие как лесные речки, овраги, заболоченные участки и прочее. Дополнительную сложность представляет собою, установившаяся в последнюю неделю в регионе, дождливая погода.
          Напомним, что по итогам двух первых этапов команда УАЗбуки занимает второе место в Чемпионате Московской области сезона 2012 года. Уужасна работа.24 на Льо Ман по асфалт,а тия "само" 12ч оффроуд.С Ужаски!Има го някъде вярното....
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
            16 июня 2012 года спортивная команда УАЗбуки примет участие в III этапе Открытого Чемпионата Московской области по трофи-рейдам, который состоится в Можайском районе.
            Организаторы обещают 12 часов бескомпромиссной гонки по трассе содержащей все основные классические элементы внедорожной культуры, такие как лесные речки, овраги, заболоченные участки и прочее. Дополнительную сложность представляет собою, установившаяся в последнюю неделю в регионе, дождливая погода.
            Напомним, что по итогам двух первых этапов команда УАЗбуки занимает второе место в Чемпионате Московской области сезона 2012 года. Уужасна работа.24 на Льо Ман по асфалт,а тия "само" 12ч оффроуд.С Ужаски!Има го някъде вярното....
            Колега, можеш да дойдеш на тестове в нашето Рио Де Лайнаре в Бяла Слатина с твоя джип, ако имаш такъв, да видим колко е проходим в сравнение със моята УАЗка в оригинален вид
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
              Колега, можеш да дойдеш на тестове в нашето Рио Де Лайнаре в Бяла Слатина с твоя джип, ако имаш такъв, да видим колко е проходим в сравнение със моята УАЗка в оригинален вид
              Като гледам колегата е от Враца та шич даже няма да му е проблем да дойде. Само да му стиска щото то не е като да чешеш клавиатурата.
              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от koko202 Преглед на мнение
                благодаря на всички за съветите за сега се спрях на терано 2 98 година мисла да го повдигна леко и да го обуя с гуми тип рибена кост но не6то са замислям за диференциалите да ли няма да са строшат тераното е с десен волан някъкав сажет за други кални гуми ако с тези няма да издаржи
                За дифове не се притеснявай. Единствено предните карета на полуоските са евентуална жертва, по пък разправят че не се трошали. Според мен точно на терано от "рибената кост" няма смисъл. Вземи си някакви кални 31-ци, и толкоз. Пак казвам - няма да строшиш нещо, ама де-факто с тия гуми се опитваш да направиш от терано недоклатена УАЗ-ka, защото точно това, с което тераното е по-силно от УАЗ-a, a именно комфорта и скоростта, с точно тия гуми отива по дяволите.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Драго,четеш ли написаното правилно.Сашо,малко ще ми е по нашенски-"през ръки" да ода до Бела Слатина от тук с всъдеходка!И тука в Ардените може да се намери място за офф.И не си чеша,а съм поправил бая.Пак прочетете поста,пък кажете!Къде чухте моето лошо мнение за автомобила?За който и да било.Няма лоши автомобили-има лоша поддръжка (а накои остискват повече)Това е.Сравнението е:Не е важно бойното изкуство,което владееш,а доколко си го усъвършенствал

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    За дифове не се притеснявай. Единствено предните карета на полуоските са евентуална жертва, по пък разправят че не се трошали. Според мен точно на терано от "рибената кост" няма смисъл. Вземи си някакви кални 31-ци, и толкоз. Пак казвам - няма да строшиш нещо, ама де-факто с тия гуми се опитваш да направиш от терано недоклатена УАЗ-ka, защото точно това, с което тераното е по-силно от УАЗ-a, a именно комфорта и скоростта, с точно тия гуми отива по дяволите.
                    а може ли да предложиш някакъв модел ас сам чувал за кобрите

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                      Драго,четеш ли написаното правилно.Сашо,малко ще ми е по нашенски-"през ръки" да ода до Бела Слатина от тук с всъдеходка!И тука в Ардените може да се намери място за офф.И не си чеша,а съм поправил бая.Пак прочетете поста,пък кажете!Къде чухте моето лошо мнение за автомобила?За който и да било.Няма лоши автомобили-има лоша поддръжка (а накои остискват повече)Това е.Сравнението е:Не е важно бойното изкуство,което владееш,а доколко си го усъвършенствал
                      Колега, извинявай ако съм те засегнал нещо! Незнаех че си толкова далеч. В профилата ти пише Враца.
                      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Седем години служебен Уаз (150 000 по черно), още толкова години няколко служебни ниви, купих си Терано2, що ли..
                        Сигурно, щото съм проЗ.

Уаз-ът дори и в оригинален вид е достойна за уважение, дуракоустойчива и ремонтопригодна машина, но си харчи. От всичко по много. Не става за асфалт, няма сми...
                        Фабричното терано е по-малко проходимо, но значително по-удобно, ако ще се ходи на разстояния над 30-40 км. Дизелът е със значително по-малък разход; ремонтите са много по-редки, но по-скъпи.

Всичко зависи от задволанното устройство и до това, колко и къде ще се кара...
                        А иначе за "джип за лов" препоръчвам винаги 12-ти калибър ;-)

'жипа не ловува... освен нощем на фарове, ма там препоръчвам и каче с вазелин за всеки случай...
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Намери значи най-накрая. Дано да си намерил читав, щото аз тук заглеждах 2-3, ама гнилоча беше повече от здравото. Явно италианските вече са кът.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сашо,не съм засегнат ни най-малко,но си извиненА пропо-в кръщелното ми пише Стара Загора,но съм си врачанин с всичките минуси и евентуални плюсове

Коментар

Добре, че колегата не се е подвел по мнението на "големите капацитети "- любители на допотопните и трошливи возила , след като е взел вече правилното решение.Тогава наистина на него щеше да му е най-гадно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X