Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстояща покупка на джип Гранд Чероки - моля за малко напътствия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предстояща покупка на джип Гранд Чероки - моля за малко напътствия

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
    Ако купите Гранд задължително сменете оловните оригинални клеми на акумулатора и си спестете проблемите със ск. кутия .
    Имащ пред вид, че с времето се влошава много контактуването на клемите? За кои проблеми говориш?
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
    2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Първоначално публикуван от lordoff Преглед на мнение
      Имащ пред вид, че с времето се влошава много контактуването на клемите? За кои проблеми говориш?
      Има проблеми със скоростната кутия при слаб акумулатор.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Аха, това било . Защото колегата говори за смяна на клеми на акумулатора.
        Anyway, благодаря за уточнението... Уф, "замърсихме" темата. Съжалявам!

Коментар

Veso, ако случайно си пропуснал тази тема във подфорума JEEP: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=173044
          Много приятно написана, с добро и трезво отношение. Пък дано те "върнем" в правата вяра . Не е задължително това,но нали питаш...

Коментар

Първоначално публикуван от lordoff Преглед на мнение
            Аха, това било . Защото колегата говори за смяна на клеми на акумулатора.
            Anyway, благодаря за уточнението... Уф, "замърсихме" темата. Съжалявам!
            Да , говоря че клемите охлабват , акумулатора не зарежда добре и компа на кутията забива и преди да открия тази тъпотия дадох доста пари на "специалисти" по кутии .
            GL420, G500

Коментар

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
              Да , говоря че клемите охлабват , акумулатора не зарежда добре и компа на кутията забива и преди да открия тази тъпотия дадох доста пари на "специалисти" по кутии .
              За какви клеми говорим ? За "щипките" / "кабелните обувки", с които кабелите се захващат за клемите на акумулатора или за самите тия клеми ? Защото ако е за последните, хич не ми е ясно как се сменят, без да се повреди акумулаторът ?
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Здравейте! Имам желание и в същото време нужда да се кача на 4х4! Не съм технически грамотен Чета темите из форума от няколко седмици и най-накрая се наканих да се регистрирам и да ви отпера и аз един въпрос по темата Grand Cherokee. Та аз се намирам в Холандия и в събота имам уговорка за оглед на едно Grand Cherokee 4.7 sled 99' с газ на 231 000км цена 3 еврa, човека ми каза, че единственият проблем с возилото е в прдните аморисьори! Та притеснението ми е че тук повечето хора собственици на подобни автомобили ги ползват за теглене на каравани или на село за ремъркета. Проблем ли е това за кутията? И за какво друго трябва да се оглеждам? Няма да съм като г-на две години да се каня да пазарувам, до средата на декември трябва да съм скочил в нещо и живот и здраве да се прибирам да ям свинско! Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Dudku Преглед на мнение
                  Здравейте.....
                  Нищо че си там, жертвай 3-4 евра и ми звънни...
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ок! Утре ще се чуем! БЛАГОДАРЯ

Коментар

• От: Предстояща покупка на джип Гранд Чероки - моля за малко напътствия

Първоначално публикуван от Dudku Преглед на мнение
                      Ок! Утре ще се чуем! БЛАГОДАРЯ
                      Внимавай като звъниш на Дядо Владо че е възможно да си купиш Гранд

Коментар

Брой ме че съм купил, въпросът е да не взема грешният

Коментар

Да ви се похваля че вече и аз съм от семейство Чероки 4,7! Стегнат със леки козметични забелешки по екстериора, но няма как не е от магазина! Снимки ще пусна в понеделник като го прехвърля! Дядо Владо само да беше тук да види физиономията на холандеца като бръкнах със спосанието в перката голям смях, за дърво само неможахме да го вържем 'щото тогава сигурно щеше да има припадъци! Хиляди благодарности за съветите!

Коментар

Днес вече и по документи съм собственик! Искам да ви попитам какво масло да сложа на двигателя? Казаха ми тук че имало някакъв КАСТРОЛ специално за коли на газ! И другото, денс собвственика ми показа някакво масло за инжектора до колкото го разбрах и се налива в отделно казанче! Можете ли да ме светнете и затова?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X