От: Предстояща покупка на джип Гранд Чероки - моля за малко напътствия
Колега не бързай, ако имаш търпение ще изпадне нещо. Аз не взех горублянския защото имах предчуствие - продавача изглеждаше много гнил... Оказа се че го е купил съфорумник и са излезли куп неща за правене.
Гледай всеки ден обявите защото ги купуват веднага. Така стана и при мен, излезе в Перник италиански 4.7 с газова, на следващия ден го бях капарирал. Продавача каза че са му звъняли няколко човека за 24 часа. Излезе добър джип с почти никакви забележки и сега си се возя без ядове и ремонти....
Колега не бързай, ако имаш търпение ще изпадне нещо. Аз не взех горублянския защото имах предчуствие - продавача изглеждаше много гнил... Оказа се че го е купил съфорумник и са излезли куп неща за правене.
Гледай всеки ден обявите защото ги купуват веднага. Така стана и при мен, излезе в Перник италиански 4.7 с газова, на следващия ден го бях капарирал. Продавача каза че са му звъняли няколко човека за 24 часа. Излезе добър джип с почти никакви забележки и сега си се возя без ядове и ремонти....
Не ръждясва. Разните "Lambo"-та и "Ferrari"-та от какво мислиш са им купетата ? От ламарина ? Е, ама били карбон, не знам си какво си. Същата "траби"-работа, ама по-здрава.
.Може би тези "лъжци" имат в предвид че колата сравнена като цена на горивото се равнява на 45 mpg,ама и така май не идва сметката.А на ASX-а предните брони не знам от какъв материал са,но се огъват при пипане като ...абе със сигурност не са като изброените от теб италианци.Пипал съм ги и нямат въобще подобна "гъвкавост",а си седят твърди,или поне по твърди от мицуто.Честно въобще не съм го очаквал точно това от японците.Най гадното е че тъкмо се наточим на някаква кола и изскача нещо подобно,или някой предупреждава за много проблеми с модела...Луда работа,но така или иначе кола ще се купи.
Коментар