Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстояща покупка на джип Гранд Чероки - моля за малко напътствия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предстояща покупка на джип Гранд Чероки - моля за малко напътствия

Колега днес се опитах да взема този лачения от Горубляне под носа ти. Уви с джипа не си паснахме. Карахме го при Дядо Владо (благодаря за обстойния преглед) и общо взето установихме че е технически изправен, ако изключим това че не иска да превключи от 2-ра на 3-та предавка като е топъл. За да не те подведа питай Дядо Владо, но май е нещо дребно.

п.с. Ще го дадат за 7000 лв.

Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
      Колега днес се опитах да взема този лачения от Горубляне под носа ти. Уви с джипа не си паснахме. Карахме го при Дядо Владо (благодаря за обстойния преглед) и общо взето установихме че е технически изправен, ако изключим това че не иска да превключи от 2-ра на 3-та предавка като е топъл. За да не те подведа питай Дядо Владо, но май е нещо дребно.

п.с. Ще го дадат за 7000 лв.

Успех.
      Сега пък Гранд ли ще ни докараш да ремонтираме из горите.Явно искаш да стигнеш до истината по трудния път.
      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
      Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
        Сега пък Гранд ли ще ни докараш да ремонтираме из горите.Явно искаш да стигнеш до истината по трудния път.
        Хахах. Не, исках го за семеен автомобил.

Коментар

Обади ми се собственика, оправили са проблема на скоростната кутия - някаква спойка в компютъра за автоматика. Сега го сменявали. Цената е 8300

Коментар

Обади ми се собственика, оправили са проблема на скоростната кутия - някаква спойка в компютъра за автоматика. Сега го сменявали. Цената е 8300
            Бах спойката - 1300 лв. горница.
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Бах спойката - 1300 лв. горница.
              Очевидно искаше да се отърве от джипа защото много време му е седял. Като видя че не превключва скоростите въобще не му се занимаваше да търси какво му е - затова и свали толкова. В сервиза ме посъветваха да го купя и трябваше да ги послушам ама дебел череп не му влиза акъл лесно... На този етап пак мисля че ако някой му покаже 7500 ще клекне.

Между другото се нагледах на Горублянски номера. Попитах го кога го е внесъл, той разправя че е "от преди месец" а имаше стикер за ГО изтекла Март 2013. Двигателя беше измит все едно че спи с него - той разправя не съм го мил никога, така си е чист че работи хубаво...

Според износването на пакетите в автоматика колата трябваше да показва около 250,000км пробег а пишеше 140,000.

Голямото шоу беше при Дядо Владо.. Вързаха джипа за един стълб и газ а нашия седи, гледа и вика "Тоя тест не ми се иска да го правим". Физиономията му си струваше целия ден разправии...
              Последно редактирано от Денислав Димитров; 02-09-13, 19:24.

Коментар

Голямото шоу беше при Дядо Владо.. Вързаха джипа за един стълб и газ а нашия седи, гледа и вика "Тоя тест не ми се иска да го правим". Физиономията му си струваше целия ден разправии...
                Е , поне му намокриха гумите.А сега дядо като види колко дига цената една спойка и дигне и той цените ....

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                  дигне и той ....
                  ...деди "туй" трудно го дига, та камо ли цени. ......Днес занесохме друг комп за скоростите на гранда, тръгна........а какво ще прави собственика(продавача), незнам
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Попитах го кога го е внесъл, той разправя че е "от преди месец" а имаше стикер за ГО изтекла Март 2013.
                    Аз го гледах края на Април, тогава пак беше внесен "преди месец"...,не го карах, но ми направи впечатление , че беше със свеж вид и мотора не се чуваше, за разлика от други газифицирани Италиянци, дето бяха ужас и трагедия..
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Е...не ми върви...

Ходих да го гледам веднъж - нямаше никой от продавачите (двама са всъщност)...даже гласа не му чух.

Уговорих се с единия преди да отида пак - разбрахме се за 10-10:30 ...отидох в 10:00 въртях се като малоумник до към 11:20 ... междувременно и на двамата телефоните изключени, намерих им трети от техни колеги - и той изключен...
                      Писна ми!
                      Теглих една майна и отидох, та набих половината от парите в бизнеса ми...явно не ми е писано с тези грандове..., но пък аз съм тъп и упорит и ще пробвам още веднъж...само, че след кратка пауза
                      Nissan Patrol Y61 3.0d 158hp

Коментар

Колега, толкова ли трудно се намират читави машини. Явно е така, като гледам, че темата е стартирала още януари на 2012 г., т.е. след 4 м. ще навъртиш 2 г. в търсене на джип

Пък и какви са тези продавачи, да трябва да ги търсиш, за да ти продадат нещо. Да не би да е имало проблем, за който им трябва време да замаскират. Както и да е, желая успех, че то толкова време човек накрая ще вземе да се откаже.
                        SUV

Коментар

Колега, темата е стара, защото преди почти 2 години реших да вземам по-стария, но не случих - Дядо Владо ме посъветва да не го вземам - така и направих.
                          В последствие се оказа, че същия джип го е купил бащата на мой познат...и си трови нервите доста.
                          Реших да мина на следващият модел...обаче пак греда - 2та, който харесах ме изпревариха, третия - изобщо не му видях очите на купувача...

В крайна сметка реших да вложа парите заделени за джипа в бизнеса ми ... живи и здрави - не съм се отказал - догодина или нещо лачено от този модел...или както е тръгнало - следващият.

Късмет от мен на всички колеги през предстоящият зимен сезон - ще ви завиждам благородно!

Коментар

Някой да не е купил гранда от горубляне че нещо се премислих а го няма по обявите

Коментар

Не ми дава мира...днес пак гледах два - единия в Боми Ауто и друг в съседна автокъща...втория е на 8600 на табела, но след около 50 секунди разговор падна на 7500...само дето е пред разпад - ремъците - много зле, мотора не работи изобщо равномерно...с газ е, но не прехвърля на газ, бежав салон...но пребоядисван с поне 2 ръце...кори изпотрошени, климатика не работи, подгрева на шофьорската - също....абе...зле!

Този в Боми Ауто - на табела - 9000+.
                              Всичко по него работи, с добри гуми, с газ, запазен салон, малко външни забележки - палих, слушах, гледах...дойде един младеж и започна да ме облъчва, че ще му направят добра цена, всичко работело и нямало нужда от оглед в сервиз

Покарах го - звучи и върви добре, автомата включва приятно, НО (!) - при най, ама най-малките неравности задницата се мести на ляво и на дясно (не да се накланя!) - мести се по хоризонталата на окачването сякаш! - това нормално ли е ?!?!

Предполагам, че става въпрос за тампони на купето/моста или нещо от сорта...ще ги боря да го водим или при Дядо Владо или при Димата...

П.С. - Горублянския го няма верно

Коментар

Първоначално публикуван от DSCParts Преглед на мнение
                                Не ми дава мира...днес пак гледах два - единия в Боми Ауто и друг в съседна автокъща...втория е на 8600 на табела, но след около 50 секунди разговор падна на 7500...само дето е пред разпад - ремъците - много зле, мотора не работи изобщо равномерно...с газ е, но не прехвърля на газ, бежав салон...но пребоядисван с поне 2 ръце...кори изпотрошени, климатика не работи, подгрева на шофьорската - също....абе...зле!

Този в Боми Ауто - на табела - 9000+.
                                Всичко по него работи, с добри гуми, с газ, запазен салон, малко външни забележки - палих, слушах, гледах...дойде един младеж и започна да ме облъчва, че ще му направят добра цена, всичко работело и нямало нужда от оглед в сервиз

Покарах го - звучи и върви добре, автомата включва приятно, НО (!) - при най, ама най-малките неравности задницата се мести на ляво и на дясно (не да се накланя!) - мести се по хоризонталата на окачването сякаш! - това нормално ли е ?!?!

Предполагам, че става въпрос за тампони на купето/моста или нещо от сорта...ще ги боря да го водим или при Дядо Владо или при Димата...

П.С. - Горублянския го няма верно
                                Тоя първия го забрави моментално, развалина недей купува..., а на втория е ясно, че е умряло окачването, но имай едно на ум при купуването на Италианска кочина с газ...жабарите инвестират в газова когато смятат да карат до откат! Горублянския го е взело едно момче, което пусна тема тук...малко ръкопашни схватки е имало докато търговеца му даде компа за скоростите и малко кабелни проблеми, но общо взето е доволен!
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X