Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СУВ със 7 места около 20 000лв и да е ДИЗЕЛ до 9/100 ср. разход

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СУВ със 7 места около 20 000лв и да е ДИЗЕЛ до 9/100 ср. разход

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Е как, има със 7 места, цените се въртят около 20к, е има и по-скъпи ест. и разхода би трябвало да е подобен, говорим за дизел... все пак и с малко компромис мисля да е читава машинка за нужните на Тедо, макар и по-едра от гранд витара...
    За 20к...без ддс. Гол като пушка.Състояние-съмнително.Разход-минимум 10/100 извън градско(темпомат на 100 км/ч,без климатик или печка).Градско-12-14/100 .Става дума за малкото моторче-2.7 ТDV6.
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      Имам известни колебания за Х3, но Х5 няма да е със сигурност...
      Ако се решиш за Х3 мога да ти препоръчам сервиз за преглед, където могат да ти кажат наистина много за колата. Обикновенно се пропускат някои неща, които в последствие струват доста.
      За съжаление Х3-ката е с по-некачестена изработка на материалите от други модели на марката, имай го в предвид!

Коментар

... Е ако диско 3 е тромаво, значи 200тди едва движи, с което не мога да съм съвсем съгласен, но да... не е и лека кола. Диското като го взех преди да го "наджипя" ми правеше 8-9 извън и 9-10 градско като разход, остава нов дизел да арчи повече...
        Ами при почти 3-тонните джипки има по-пъргави. 8-9 нямаш никакъв шанс да добиеш с Дискавъри 3, освен ако не караш с 60. При нормално каране на мен ми даде малко над 11 до 100-110 и около 14+ със 140-160км/ч. Пак казвам, на мен ми харесва, въпреки, че не бих си го купил, но според мен не е за това, за което търси Тедо.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Ами при почти 3-тонните джипки има по-пъргави. 8-9 нямаш никакъв шанс да добиеш с Дискавъри 3, освен ако не караш с 60. При нормално каране на мен ми даде малко над 11 до 100-110 и около 14+ със 140-160км/ч. Пак казвам, на мен ми харесва, въпреки, че не бих си го купил, но според мен не е за това, за което търси Тедо.
          8-9 и да го бута няма шанс да даде.
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

днес за малко да пробвам и диско 3, ама бързах... Иначе направих тестдрайв на Патфайндера на колегата от форума - в добро техническо състояние е, нулирах БК и за 20-ина км в София ми даде 11.5/100, което не е зле за размерите му... Обаче реших, че е малко по-голям от това, което търся...
            Тия дни ще пробвам някое и друго Субару - Форестър и Аутбек модели 2006-2008г... Тотално се отклоняваме от заглавието на темата, но отдавна ги гледам като варианти...
            Вече общо-взето се отказах от изискването за 7-места. Търси се 4х4 с клиренс поне 18-19см, задължително автоматик... Възможно по-близко до лека кола.
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Диското и патфайндера са ми подобни сякаш. Тежки и големи квадратести едни такива. Близо до лека кола е Х-а, за МЛ-а нищо не казва/казвате, а смятам е подходящо, че и бавни има и блокажи. Все повече с напредването на темата осъзнавам, че това дето търсиш най-много прилича на гранд витара .

Коментар

Все повече с напредването на темата осъзнавам, че това дето търсиш най-много прилича на гранд витара .
                Ц, кръжи около Санта фе-то, но трябва малко да се изчака.

М/у другото имам наблюдение на две служебни Навари и ми прави впечатление, че за 2-3г отдолу ги прихвана ръждата.

Коментар

Колата за него е РХ350, но още са скъпи читавите...
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Даже RX400h бих взел, да прибирам щерката от у-ще на ток Ама гледам, че 30-ина бона са най-евтините...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

да уточня, че под "кютук" имам предвид с концепция на класически джип с висок таван и т.н. А не, че е лош автомобил...

Коментар

Моментното развитие на нещата е, че ще взимаме с част от парите от сузито градска кола за жената да ходи на работа, а аз временно се качвам пак на Синята стрела (пасата дето си го карам вече 6 години)

Коментар

Взимай и моя модус та да не е голяма част поне

Коментар

Моментното развитие на нещата е, че ще взимаме с част от парите от сузито градска кола за жената да ходи на работа, а аз временно се качвам пак на Синята стрела (пасата дето си го карам вече 6 години)
                            Тедо, няма ли начин да прилъжеш жената, че една LJ73 ;-) е перфектна градска 'кола' и тогава проблема с ваденето на лодката от вода ти е решен (а именно с "градската кола")...

Коментар

LJ73-ката става за вадене от водата, но не и за закарване до водата - обикновено говориме за 100-200-300км път в едната посока... А и бившата ми 73-ка е колата, която за 3-те години в мои ръце съм ремонтирал повече отколкото всички останали заедно... Такава вече само на снимка искам да виждам

Коментар

Сузукито според мен си е идеална градска кола!
                                Нищо против жените, но да не съжеляваш, а джипа си е джип, пък какъвто и да е!
                                Наскоро взехме една нова малка кола и сме много доволни, пък и е с N1 и ДДС се приспада (3+1 се води обаче), със сигурност ще си избие парите само от горивото, може да те интересува?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X