Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СУВ със 7 места около 20 000лв и да е ДИЗЕЛ до 9/100 ср. разход

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СУВ със 7 места около 20 000лв и да е ДИЗЕЛ до 9/100 ср. разход

В клуб волво съм и никой от колегите до сега не се е оплаквал от глава на Д5...незнам може
    Бащата джътка по много и единствената кола, която му издържа на карането е волвото. Просто за това, което плащаме за поддръжка, разходи и т.н и което съм видял от тази кола просто няма как да не съм доволен от нея. За мен това е колата, като влезя в някоя друга ми се струва някак недоизмислена, глупаво направена... но това си е лично мнение.
    Демпферният маховик - че коя кола с такъв не страда от него.
    Печката без инсталиран софтуер работи под 5 градуса при включен двигател, ако искаш да си нагласяш часа или с дистанционно да си я пускаш отиваш в МП за софтуер. Произведените за Италия коли са без такъв.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      На две от служебните коли, при късане на ремък, останките успяват да влязат при ангренажа, където късат и ангренажния ремък, при което се чупят гнездата на хидравличните повдигачи. Смяна на глава. Понеже ги познавам и отвътре, та твърдя, каквото твърдя.
      Опитай да намериш глава втора употреба за Д5. Оказва се, че където продават Волво на части, главата се купува първа на цена, която не бих дал за цялото съоръжение, наречено кола. Рейлът и дюзите също създават проблеми, но те се ядват. Отелно демпферния маховик, демпферната шайба на коляновия вал и демпферната шайба на алтернатора. Това е кола, чиято живучест е близка до 0. Най-малкият проблем води до редица сериозни такива.
      Монтиран е и заводски отоплител, който кой знае защо не работи при неработещ двигател.
      Да се сравнява като надеждност със стар Лендкруизер или някогашните Волва, ми звучи несериозно.
      E, ти обясняваше колко хубаво и удобно е Тераното... Аз получавам гърчове като се повозя в такова нещУ... както се казва "Разни хора - разни идеали"
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Къде съм ти обяснял колко е удобно тераното? То далеч не е сред любимите ми автомобили, но го предпочитам категорично пред Волво ХС_.
        Откакто чета този форум, ти не спря да разправяш колко лошо нещо са джиповете.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Хубаво нещо са, ама да ги ползваш по предназначение! А не - лифт, кални гуми и в центъра по малките улички или на магистралата
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

С лифт и кални гуми, в рамките на един ден, често се налага да мина из Центъра, после по магистралата, и накрая в гората. Не е оферта да до сваляш, и да сменяш гумите всеки ден, в зависимост от терена. Аз специално сменям колите, щото имам повечко, но не всеки е така.

Коментар

И мойте 5 стинки.....
              ТЛК 120 - разход нормален, а си е джип отвсякъде, па и на аутобана се чувстваш достатъчно бърз и сигурен.
              А за кола - Освен Субару според мен друго просто няма.
              Поздрави!
              VITARA, SAMURAI
              FIAT PANDA 4x4 CABRIO
              RENAULT ESPACE QUADRA
              ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
                А за кола - Освен Субару според мен друго просто няма.
                Поздрави!
                И аз мислех така, докато не открих Мерцедес
                Субару, стига да не е Трибека е хубава кола, но е обект на много митове и легенди. Истината е че не е нито по-хубава, нито по-лоша от която и да е японска кола от съответното поколение. Бонусът 4х4 е хубаво нещо, но много други коли го имат.

Коментар

Кой Мерцедес визираш колега?
                  Поздрави!
                  VITARA, SAMURAI
                  FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                  RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

Всеки, преди 98г (говоря за лека кола) Иначе ТЛК

Коментар

Ще ме прощаваш ма малко е кон за кокошка......
                      Кой Мерцедес точно ще стъпи на задвижването на Субару?
                      Все пак виж къв е форума, и кви са изискванията на повечето от нас.
                      Щот аз съм бил с колега с аутбек в гората, и в общи линии си мина където си минаха и не много подготвени джипове...
                      Нещо не се сещам за такъв Бенц....
                      За мен Субару е предимно задвижването , пък за център на тежест, AWD, момента на боксера въобще не ми се отваря приказка....
                      Че и с японци да го сравняваш ... прощавай отново.
                      Субару е кола уникална.
                      Има само един недостатък - разхода, с него ако свикнеш друго няма караш....
                      Поздрави!
                      VITARA, SAMURAI
                      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                      RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

А по темата....
                        Колега, много приятно ще останеш изненадан от разхода на дизеловия боксер.....
                        А вече и като цени не са каквото бяха......
                        Че и автомати вече пуснаха..... малко извън финансовите рамки, но все пак са факт.
                        Поздрави!
                        VITARA, SAMURAI
                        FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                        RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

Ще ме прощаваш ма малко е кон за кокошка......
                          Все пак виж къв е форума, и кви са изискванията на повечето от нас.
                          Щот аз съм бил с колега с аутбек в гората, и в общи линии си мина където си минаха и не много подготвени джипове...
                          Нещо не се сещам за такъв Бенц....
                          За мен Субару е предимно задвижването , пък за център на тежест, AWD, момента на боксера въобще не ми се отваря приказка....
                          Че и с японци да го сравняваш ... прощавай отново.
                          Субару е кола уникална.
                          Има само един недостатък - разхода, с него ако свикнеш друго няма караш....
                          Поздрави!
                          Разполагам с няколко (легаси, форестър, Преебека) та ги познавам добре и изотвътре. По въпроса за "изискванията на повечето от нас" - повечето искат не джип а вторичен полов белег. Разходът на субару изобщо не е сред най-големите.

Коментар

Ми аз не мога да се похваля с толкова притежавани, но и на едно бих се радвал... за по универсална кола просто не се сещам.
                            Това че Субару може доста повече от стедностатистическия автомобил търкалящ се по пътя не вярвам някой тук да оспори.
                            Пък ти щом си намерил твойта си нирвана с Мерцедесите - със здраве си ги карай...
                            Това не пречи всеки мнение да си има.....
                            То за това са и толкоз производителите, и конкуренция има .... вкусове всяккакви.
                            Поздрави!
                            VITARA, SAMURAI
                            FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                            RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

Когато има база за сравнение и безпристрастна оценка, нещата не опират само до вкус. След 1000км на екс със Субаруто излизам от него под формата на кламер в устата на влюбена секретарка. Същия маршрут с МБ - не се усеща.
                              Иначе да - Субаруто може някои неща повече от МБ, но обратното е също валидно. Разполагайки и с двете мога да преценя.
                              Колкото до Нирваната - при мен не е свързана с автомобилите.
                              Доколкото я постигам го правя с ТЛК 60...

Коментар

...
                                ..
                                Бе имаше едни 4-матик, дето ...

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Когато има база за сравнение и безпристрастна оценка, нещата не опират само до вкус. След 1000км на екс със Субаруто излизам от него под формата на кламер в устата на влюбена секретарка. Същия маршрут с МБ - не се усеща.
                                ...
                                Мда, дори не с S-classe - верно е - не се усеща.
                                Май и повече съм минавал, на екс, и .. не се усеща.
                                Факт!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X