Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser от Англия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota Land Cruiser от Англия?

Първоначално публикуван от Бъкар1 Преглед на мнение
    sparkybg, благодаря за подробният съвет!
    Тераното не е в Англия. Ще го взема от БГ с ляв волан. Няма как да мъкна гуми от Англия, къде да намеря GoodYear DuraTrack които препоръчваш в БГ?
    Не съм с такива гуми в момента. Следващите ми ще са такива. Догодина. Все още чакам настоящите ми да се доизносят. Ама, поне размера, който мен ме интересува - 31х10.5х15, последно като се ровичках, го намерих. Просто търсиш в Google "duratrack" в "страници, написани на български". Ти вероятно ще искаш нещо близко до оригиналния размер за терано след 2000г - ако си на 16-ки джанти - 245/75/16 (оригинално е 235/75/15 или 235/70/16, но и 245/75/16 ще влязат без да опират никъде, макар че са малко по-големи).

Другия ми фаворит са Cooper Discoverer STT, ама са по-кално насочени и вероятно по-шумни, докато DuraTrack-а си имат и повече ламелки за зимата, а и грайфера не е толкова кално-агресивен, а по-скоро като на All terrain гума. Мисля че е точно това, дето ти трябва, стига да си склонен на дадеш нужните пари.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
    X