Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser от Англия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Land Cruiser от Англия?

Здравейте, аз съм нов участник в този форум. Имам нужда от съвет.
    Живея и работя в Англия.
    Аз съм запален по морски риболов и започнах да ходя всяка година до Гърция за риба.
    За тази цел ми трябва 4x4 джип с който да транспортирам надуваема лодка с 25кс четиритактов двигател на Хонда, много въдици, такъми и 12 волтов хладилник за рибата. Трябва ми 4x4 защото до много от местата за риболов се стига по доста черни пътища и също така за да пусна лодката на вода се налага да отивам по пясъка до прибоя.

След като проучих пазара в България реших да си купя дизелов Toyota Land Cruiser от Англия с десен волан
    като този 1997 TOYOTA Landcruiser Colorado 3.0 TD GX :

http://www.autotrader.co.uk/classifi...rs?logcode=flp

Главно заради по-ниската цена.
    Бихте ли ме посъветвали:
    - дали има по-подходящ джип за целта ( в България или в Англия)до 8000 лева? - цената на TOYOTA Landcruiser в Англия.
    - дали си заслужава да се занимавам с обръщане на десният волан?
    Ще съм благодарен за всяко мнение и съвет!
    Ако дадеш на някого една риба - ще го нахраниш за един ден, ако го научиш да лови риба - ще се отървеш от него за целият уикенд!

От: Toyota Land Cruiser от Англия?

Не знам, от колко време си в Англия, може би вече знаеш, защо англичанина си кипува джип с голям багажник. Има достатъчно място за двата лабрадора отзад. Другото нещо, което може би си научил, такива огромни, евтини каляски, масово се карат с пречистено олио от кварталния "тейк ауей". И третото нещо, по-добре от частен продавач, отколкото от трейд селър. По-евтино ще ти излезе. А и много от трейдърите, предлагащи фул МОТ, минават на МОТ по стария, изпитан, български начин - само с талона.
    Не казвам, че тази е точно такава, може пък да е перфектна. Просто оглеждай добре, какво купуваш.

Това от мен. А дали ще оправдае нуждите ти, нека кажат изпечените офроудъри.

п.п. На мен десният волан не ми пречи, т.е. никога не бих го обърнал.
    Последно редактирано от krasi-mir; 01-07-11, 13:05.
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Тая Тойота, според мен не става за влекач. Двигателя при натоварване тръгва да прегрява, иначе има сила. Ще ти закара лодката до Гърция, но с много пазене на мотора.
      Търси 4,2 дизел, 80-сетка, или нещо от 70-сетата серия.

Коментар

Абсолютно за 80-ка 4.2 дизел.
        Това е колата по ред причини.
        Само не купувай от Араби. А това за Тойота е много трудно - изкупуват всичко което се появи на пазара и умножават цените по 3.
        Знаят, че продажбата им е сигурна.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Благодаря за съветите!
          Извинявам се за неграмотноста си но, как да разбера дали тойотата е 70-ка или 80-ка?, англичаните не споменават за такива числа в обявите.
          Аз няма да влача лодка с трейлър, а ще нося надуваема лодка сгъната в багажника.
          Правилно ли разбрах да търся само дизелови ландкрузъри 80-ки с двигател 4.2л защото 3л прегряват?
          Ето този 8о-ка ли е?

http://www.autotrader.co.uk/classifi...17aj?logcode=p
          Ако дадеш на някого една риба - ще го нахраниш за един ден, ако го научиш да лови риба - ще се отървеш от него за целият уикенд!

Коментар

Тази, като я гледам е JDM, което за мен е плюс, като качество на изработка и екстри.
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от Бъкар1 Преглед на мнение
              Благодаря за съветите!
              Извинявам се за неграмотноста си но, как да разбера дали тойотата е 70-ка или 80-ка?, англичаните не споменават за такива числа в обявите.

Аз няма да влача лодка с трейлър, а ще нося надуваема лодка сгъната в багажника.
              Правилно ли разбрах да търся само дизелови ландкрузъри 80-ки с двигател 4.2л защото 3л прегряват?
              Ето този 8о-ка ли е?

Колега да знаеш че 3литровите греят страшно.Само има една дребна подробност,първо трябва да им източиш охлаждащата течност.Колегите дето ти дават съвет ги питай колко такива са прегряли
              878940653

Коментар

Ето този 8о-ка ли е?

Да
                Да

Докторе ти ли си?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Да това е 80 ка.
                  Ще те вози по 1000 километра на ден без да усетиш умора и ще излиза от най гадните пясъци, калища и камънаци.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

не е по темата много, но как лъжете този - Postcode.
                    Искам и аз поразглед как са цените на острова.

Коментар

Аз съм!

DY11 6RJ
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-07-11, 18:26.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                        не е по темата много, но как лъжете този - Postcode.
                        Искам и аз поразглед как са цените на острова.
                        Просто пишеш някой съществуващ:
                        ето ти пример: E7 0PB
                        .

Коментар

Да
                          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Да
                            Да

Докторе ти ли си?

Аз съм, Владо:

Коментар

Този модел на Тойота не е ширпотреба.Трудно се намира.още по трудно се открива на прилична цена, особено в добро здраве.
                              Ако не си имал допир с такъв модел, ще ти е трудно сам да го прегледаш цялостно.Да търсиш доверен човек с опит в избора и преценката е трудна работа...особено там.

Недей да купуваш от частник, ако не е кореняк Англичанин.Такива автомобили се поддържат с пари и възможности, които емигрантите в повечето случаи нямат.Прецени финансово продавача...това ще ти гарантира един отлично гледан екземпляр.Избягвай рисковите емигранти.Забрави и моргите!!!!
                              Тръгнеш ли да търсиш за без пари, и ако нямаш опит ще се вкараш във страшен филм!!!
                              Търси в доказани дилъри, където автомобилите имат Ейч Пи Ай лиценз!!!Там ще ти дадът и гаранция от 6 месеца за техническото състояние.ТАМ ХОДЯТ АНГЛИЧАНИ и те могат да са купувачите, а това има значение!
                              Гарантирано ще ти бъде предаден напълно изправен автомобил със всички документи и история!!!Това ще ти е много нужно за в бъдеще щом ще се движиш из Гърция и Европа.
                              Плати повече в началото, но вземи нещо истински свястно.Иначе ще ти излезе солено за в бъдеще!! Успех.
                              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X