Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дьлго евтино и здраво дизелче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дьлго евтино и здраво дизелче

В началото на темата ти казах кой е твоят джип.
    Вземай едно диско, щом имаш доверен сервиз ще го постегнат, и си ти. Балдъзата де...
    Ако търсиш такова без кусури, или почти без-мнооого над цената която даваш.
    Миналата година шурея(Йордан Йорданов тук) си взе дискавъри 1, 300 ТДИ, и парите които дава по него са повече от мерак да го направи почти персектен джип. Спокойно можеше да си го кара във вида в който го взе.
    Гледам из мобилето има няколко такива.
    Частите ако се поръчват от Англия са много евтини. Ама не се и налага да се поръчват често, а той го кара и малко офф. Абе щом му сложи лебедка смятай колко е малко. И не се чупи.
    Твоето ако ще се кара само по асфалта ще държи много километри.

Не избирай твърде много, че ще останеш мома.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Сьгласен сьм,но като ги гледат и не ги харесват няма как да ги накарам да си стьпят на врата и да го вземат.Тьрси се и продьлжава да се тьрси,изгнило обаче няма да е ако ще и без пари да го дават.Форда ми хареса,но трима викат бягай от там,а аз даже там не сьм.Явно не достигат парите за да го целя по интернет,ако дам 15 избора ще е друг,но го тьрся между другото и 15 не ми се дават,10 с даньци и гуми и 12 най-много след излизане от сервиза.

За идея само-детенце чакаме след месец,там са 10 за родилното и мисля да ги исписвам с ТЛК 100, а там са още поне 15.......а аз сьм беден емигрант.Тьрси се,не перфектен,но поне да става за начало,тия до момента и за това не стават.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Хм .. тъкмо започнах да си мисля, че наистина се гевезиш, обаче хвърлих едно око по мобиле-то ... бафмаму, верно настанала веселба с джипките. като махна десния волан и останад дизелите и ... свършиха.
        Въпрос: държиш ли жипката да е купена тоно от България? Проблем ли ще е някой да прескочи до Германия примерно? избора определено е по-голям. Вярно, че разкарването е едни пари, но обикновено нещата излизат на кантар в крайна сметка.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Няма да ги занимавам за едната джипка,аз го тьрся из Софийско,за Германия дума да няма.Кьде да е в Бьлгария има кой да го провери и да го докара,но сьм бил в Германия малко и знам какво е.

Тьрси и в Карс Бг,там ги има повечко и на други пари,но не се намира това което се тьрси.До една дадена сума са само десни волани и по 2 врати.На изуст ги знам вече,карам лодка и зяпам за коли на другия край на света и така няма да я намеря,а и оферти няма.

На финала ще им пратя един от тук.......
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            ...На финала ще им пратя един от тук.......
            Ха, то и това е решение. Ама като знам колко успя да намериш там Тойота....
            Каквото сабя покаже. Успех!

Коментар

ОК,Хюндай Галопер......едва го прегльтнах,мнения за това,2.5 печка,че мернах един
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ми паджеро единичка. Знаещите да кават колко го бива. 2.5 мотора е малко куц кон, ама няма да ходят на състезние де. Иначе май е здрав, Драев има пикап с този мотор, и е много доволен. Ма пак казвам-слушай знаещите.
                Май Хюндай имат проблем с ръждите, но не знам, ако конкретната машина е от Италия може и да няма.

Оф, защо аз нямах седем хиляди за джип, досега вече щеше да е одран от драките, и с няколко ремонта...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Галопера от към цени на резервни части как е? Че по едно време бяха по-скъпи от Тойотските, поне тук. Сега не знам как е, нямам досег с тия машини вече.

П.П. Ааа... Коле ... дали не си вкарал повече от 7 по Витарката досега? Въпроса е риторичен

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Галопера от към цени на резервни части как е? Че по едно време бяха по-скъпи от Тойотските, поне тук. ...
                    Не го знам кога е било това време, но частите хем ги имаше, хем цените не бяха убийствено високи. При всички случаи бяха по-ниски от тези на Мицубиши и Нисан-ските.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре де, толкова ли няма някоя неизгнила "Италянка"?

Коментар

Галопера си е Паджеро-1,но по-луксозно изпълнение! Много хора казват че бил слаб мотора,но аз съм доволен.И това,при положение че последните години съм карал бензинови коли с турбини!Тоест-изкривен съм на тема вървеж!

А и тоя Галопер ще е около 2000г.където нямат никакви грижи с ламарините! Повечето са с клима,има и такива с кожа(ако я предпочитате).
                        Единствения кусур е,че е с раздатка парт-тайм.Ама това,за някой,който не е свикнал!
                        А и парите ще са много по-малко,от колкото за същата година,ама по-квалитетна жипка!
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                          Добре де, толкова ли няма някоя неизгнила "Италянка"?
                          Гнилоччи или с поломени двигатели и прочие дал господ. Ама човека иска да е в нормално състояние и да се оправи каквото има без особени разправии. Поне аз така го разбирам. А то всичко може - поломено терано, но без гнилоч + каквото трябва от някоя морга от блъснато или гнило германско такова. Ще се върже на 7 бинки, че и отдолу. Само дето има едни разправии покрай това, за които трябва съответното желание и време, които явно липсват.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

То като гледам за 7 бона не слаби мотори ми никакви няма ако не броим проекти каквито не ми трябват.Гледат,харесват,проверяват,карат,плащам....... или нещо такова.Смяна на мотори,скорости,изкьрпване..... не са в плановете,няма кой да се занимава с това.

Не знам какво има на пазара,от изброените вьзможности с мотори в добрите години целим 2 и двете са Бегай баце,да не говорим че Тераното даже и трети ред седалки май нямаше.

Пск казвам-аз не го тьрся перфектно,не са ми последните пари и не ми е мечта,подпирам го с още 3 за сервиза и се отрьсквам от лесно него ако ще на другия ден да е на таван.Ако не им хареса се вади на пазарана ДОБРА ценаили прИмоция за форума и тьрсим друго.Прегрял мотор обаче,клекнали скорости или изгнил няма да го взема,не тьрся проект за 2000 и с още 5 да го направя кукла.

Пак от океана пиша,да не се чудите що има грешки
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              Дългото Паджеро е 2400кг. Тежи да го е... Диското е къде 400 кила надолу. И главата също е чугун. Паджерото ако е 2,5 е по слабо от към ходовата част и главата се цепи. Виждал съм нацепена между всички цилиндри, от цилиндрите към бренерите и бренерите и те нацепени. Верно е, че приятелчето го караше като крадено, но пак си беше грозна гледка. Диското независимо дали е 200 или 300 все е 2,5 литра.
                              галопера с тоя мотор ли е дето цепи главица?Ако е така....... направо заебавам.Всичко това горе,цялата тема е писана от работното място,почва да ми писва,а и ми става кофти да ви тормозя.

Разбрах какво се иска,остава да го намеря преди да ми излезе на боц дизел Бенц и да си подхвана аз хорото.Междувременно за тия дето нямат какво да правят- тьрсете ми LX470/TLC100 в щатския карс.ком около зип 92037,година 99/00/01 за около 15 на под 100- 130 000 мили.И без проекти,това май жената ще го оглежда при покупка.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                галопера с тоя мотор ли е дето цепи главица?Ако е така....... направо заебавам.Всичко това горе,цялата тема е писана от работното място,почва да ми писва,а и ми става кофти да ви тормозя.

Разбрах какво се иска,остава да го намеря преди да ми излезе на боц дизел Бенц и да си подхвана аз хорото.Междувременно за тия дето нямат какво да правят- тьрсете ми LX470/TLC100 в щатския карс.ком около зип 92037,година 99/00/01 за около 15 на под 100- 130 000 мили.И без проекти,това май жената ще го оглежда при покупка.
                                Готово. Почти е Лексус. Както си цопаш в океана, хващаш леко на север. Като видиш табела Vancouver спираш и качваш ей това за $14 500. На 100 000 км е, а не на 100 000 мили, ама ще го преглътнеш някак. Десния волан е бонус от японците. Мотора е любимия на Джамбазов 12HT 6 цилиндов турбо дизел с ангренажни колела.

1988 Toyota Landcruiser HJ61 VX 12HT RHD. This truck is an automatic and in excellent original condition with 99,585 km. I purchased the truck in the end of 2004 when it was imported into Canada. It has been parked since 2006 (stored inside). This truck has been on BC roads less than 2 years. I no longer need this truck as I have to drive a pick up for work. This a great find for the Landcruiser enthusiast.

Factory PTO winch
                                Factory Stainless Bull-bar
                                Stainless / Aluminum roof rack
                                Rear mounted spare tire carrier
                                Roof Access Ladder
                                Aftermarket Alloy Wheels
                                35" Toyo Open Country Mudders
                                Lifted Suspension
                                Nardi Wood / Leather Steering Wheel
                                Cargo / Sleeping kit
                                24 volt to 12 volt invertor
                                Alpine CD player with IPOD hook up

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3k33p63l65V55Q45U2b6sa520ea69b8291d79.jpg
Прегледи:1
Размер:7.4 КБ
ID:5290751

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3k63o23ld5O05U65X4b6sc4c381c3374b1273.jpg
Прегледи:1
Размер:7.6 КБ
ID:5290752
                                Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                                Lexus LS430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X