Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дьлго евтино и здраво дизелче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дьлго евтино и здраво дизелче

Според мен автомата с този двигател не си пасват.Мое мнение....ако има възможност по добре смяна с ръчна.98 е последна година за 300тд.За сняг и кал не би трябвало да има проблем.Но двигателя така и така не е от най пъргавите,с автомата ще е по зле.
    Последно редактирано от Руди; 27-06-11, 18:28.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
      Според мен автомата с този двигател не си пасват.Мое мнение....
      Защо?

Мерси за добавката,ускорение не се тьрси в задачата,номера е да е здрав автомата.
      Последно редактирано от BENZBOSS; 27-06-11, 19:21.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Не знам какво точно има предвид колегата за конкретния модел, но въпреки че са масови в Америките, автоматите по нашите ширини са гледани под малко по-различен ъгъл. Вярно е, че особено за жена е удобен, ама недай си Боже да скръцне нещо и бъркането е болезнено. Проблемът е, че купуваме коли на старо, на незнайни км. и с незнайна поддръжка. Автомата винаги поставя един въпрос без отговор: колко е здрав.
        Едно е да разглобиш едни ръчни скорости и да им смениш лагери, друго е автоматични. Не всеки го може, и който го може , реже главата до кръста.
        Отделен е въпросът, че автомат гори винаги повече от ръчка при еднакви мотори.
        Аз лично не бих, но ти си знаеш най-добре...
        Извинявам се на колегата за "антирекламата".
        Поздрави и успех!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Автомата не е минус!Половината ми коли са били автоматици(мнооого голяма екстра е) но с по мощни двигатели. С този двигател просто не ми върви.И диско 300тд се хвали с едни много добри ръчни скорости.Има във Форума тема за смяна.

Коментар

За мен е минус,още едно нещо с което трябва да се занимава някой.Ако е здрав обаче в тоя модел и тая година няма да го мисля много,номера е ако изреве някой БЯГАЙ да бягам далече преди да сьм се наковал.

За това колко е бьрза и как катери скали с автомат ми е все тая,колко харчи автомата и там няма голямо значение.Номера е да е ЧУК,а не да виси по сервизите.

Течало му нещо маркучите на автомата,на ход от Германия с теглене на ремарке.............леко май ще го пропусна,течащ каран автомат не ми е в мечтите.

Кажете като цяло за модела как му е автомата,това ме интересува.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Чук та чук,взимай една фадрома,челядта у кофата и си ти...

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                Чук та чук,взимай една фадрома,челядта у кофата и си ти...
                Вьпроса не е за Фадрома,а за дьльг,здрав,евтин и доказал се джип,а не за Фадрома.Ако исках Фадрома и заглавието щеше да е друго.

Всеки луд с номера си,аз си имам цяла програма.Вьпроса е ясен,тьрси се проблема в автоматика на Диско дизел 98
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Това което търсиш-всички сме го търсили.И в 99% от случаите става въпрос за чук , ама той се използва по предназначение за ремонти.От всичките критерий които си написал едно не се връзва......цената.
                  „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
                    Това което търсиш-всички сме го търсили.И в 99% от случаите става въпрос за чук , ама той се използва по предназначение за ремонти.От всичките критерий които си написал едно не се връзва......цената.

Виж в Мобилето един син за 7500,лекия коментар по цената / както каза собственика по телефона / ако е 250 лева и за още 250 му махнат булбара и сьвсем се врьзва цената.Автомат е обаче и това е вьпроса,а и цената няма да ме сьбори ако надскочи моя таван с пари за 10 кутии цигари.

Автомата е питанката

И питам сьвсем сериозно конкретни вьпроси базирани на нещо си ако нещото да е четене на Английски,Австалийски,Американски форуми в допьлнение с тоя нашия тук.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• От: Дьлго евтино и здраво дизелче

Автомата е като колата..на късмет.А късмета в България клони към ...0... Внасят се боклуци ( за да се върже цената) , маскират се дефектите и се продават.И като сложиш и "регулярните " дефекти , и се получава много.
                      „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Автомата си е як и не прави проблеми. Докато е здрав. Нещо нямам спомен някой да е ремонтирал. Въпроса е докога ще е здрав. Ако се счупи, направо друг. 300-400лв максимум, без смяната. Както казват колегите, тоя матор с автомат си е куц кон. За в града е удобен много. Що не и извън града? Само като излиза от пресечките, трябва да е със сичката газ, да не и огъне някой вратите. Автомата пази трансмисията обаче и ремонтите на раздатката и смяна на карета(ако се гресират редовно) са доста по-малко вероятни. Проблемите с касетата на дифа, при яко ръчкане са почти невъзможни. Просто нещата се случват по- мазно и плавно. А сега да те видя.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

За 2 дни каране в София извода е- автомат та ако ще да се троши през година. Каращите ръчка са герои!
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

• Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            А сега да те видя.............
                            2 вьпроса кьм теб - защо те чакам толкова дьлго да се включиш и защо си чак вьв Варна?

Мани майтапа,декстрон 3 взимала кутията,5 при смяна,9 цяло с торка,тегленето било мазно и лесно с автомата и някои теглят с години без проблем,рекорда 2 коня................и се изчекнах от четене.

Цената на кутията я разбрах,цената на смяната да ми кажеш и лесно ли се намира такьв автомат?

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            За 2 дни каране в София извода е- автомат та ако ще да се троши през година. Каращите ръчка са герои!
                            Ти говори с баджанака / моя,не твоя / и оди го виж това,той вече говори с тоя дето го продава.Ще ти лизна на Яро координатите да ви даде сервиз кьдето да го разчекнете и ако става му ги брой и го вкарай в гората за намачкване,да не му се притесняват за тенекиите.Виж кой и кьде да получи частите за това ако ти хареса,другото остави на мен да го накликам.

Телефона на баджо на лични.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-06-11, 18:44.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

1-Щото през деня бачкам. 2 Щото ми е кеф.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                1-Щото през деня бачкам. 2 Щото ми е кеф.

А цена за смяна на кутийката?Колко лесно се намира?Не разбрах това електронно ли е и освен кутия някакви ЕКУта сменят ли се?

Полека заграждам значи,много вьпроси,но предпочитам уж да ми е ясно.

Тарга имаш и лично от мен.
                                Последно редактирано от BENZBOSS; 27-06-11, 20:58.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X