Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дьлго евтино и здраво дизелче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дьлго евтино и здраво дизелче

Тез ги играхме вече,няма регистриране това,а унищожаването е за сметка на собственика ако се опитам да го регистрирам в Калифорния.

Круизер бате,Тунджа 4 литра и горница осмак,друго няма,не е вкарвано и няма регистриране тук.И го тьрся близко,че жената да си го докара сама ако се наложи,с това на снимката ще роди на пьрвото крьстовище.

Стресна ме,тькмо се бях загледал какво се продава в Бг
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

От бърз преглед на един от търговските портали има поне 15 джипки, които отговарят на изискванията до степен поне да си заслужава разходката да се погледнат. Явно просто няма кой да го направи
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Кьде гледаш,че и аз гледам,а не виждам?И не говорим за бьрз оглед в Бургас или Добрич нали?
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

В карс.бг примерно - на бърз преглед имаше поне три дълги паджера с 2.8 (по-правилният мотор за дълга база), две теранота, поне едно диско 300 (ако разшириш обхвата с 5-60 км стават 5-6) и няколко монтерея (исузу трупър) от предпоследното поколение, дето са с уж по-здрав мотор, че последния е май бая капризен. Това само около София и най-далеч Перник. Говорим за прилично изглеждащи коли, които са в определения бюджет или с пазарлъка ще влязат в него.

Коментар

Диското го гледаха,гледаха Форда,а Мицубиши не тьрся.Ако тия са дьлги дизели с 4 врати до 7 бона ляв волан моля те ми прати линкове,че аз нещо не ги виждам.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

cars.БГ/u389921

cars.БГ/u379429

мицобухъли

А що не видите и това?

/u375128
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

cars.БГ/u217255 - терано

cars.БГ/u405244 - паджеро 2.8

cars.БГ/u394389 - още едно терано (в Перник)

cars.БГ/u377290 - пак паджеро 2.8 - това ми е съвсем близко и мога да прескоча да го огледам, ако няма кой друг

ето и един орел/трупър - cars.БГ/u366403

Може и нищо да не става от всичките, ама поне по снимки си заслужава да се погледнат.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  ...
                  Мицубиши не тьрся...
                  Имаш право на лични предпочитания. Само да не си помисли някой, че легендата "Паджеро" по не е автомобил от тия до сега.

Коментар

А не,просто както казваш лични предпочитания.Наехме едно на Азорските острови,катерехме до някакьв вулкан и ако да беше кьса база и на около 110 000 километра не ми хареса как стои на пьтя,Патрула едно време по-тежко някак си се движеше,по-як джуган ми се стори.

Има 2 в Самоков от това което се тьрси,ако и те не стават................сина си идва та ме напьва мен тук,а колицата в БГ има да почака 6 месеца.Поне ми е ясно какво се тьрси и ще имам време да ровя.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

И пак аз,нахалник и половина.Тукашния превоз го наместих,тамошния още се тьрси и вьпроса е

Някой знае ли я тая джипка?

http://www.cars.bg/u545590

Land Rover Discovery 2.5 TDI

Февруари 1997
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от красимира
                        Аз съм чувала доста песимистични изказвания за здравината на тия автомати...
                        Бихте ли посочили къде сте чули това?
                        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

И аз съм чувал, че блондинките са тъпи, ама се оказа, че не е съвсем така.

Автомата си е много читав, само че не е за този мотор и малко тегаво се кара от човек свикнал с повече мощност. На мен точно отвътре не ми хареса. Няма много снимки на салона, но по снимките ми се струва, че тапицерията на седалката на пасажера е развлечена, обикновено на водача е доста по зле, затова и няма снимка оттам. Предната броня е съвсем наскоро пръскана със спрей за брони черен мат, под левият фар има зелен елемент и самият ляв фар и ляв нигач стоят асиметрично , както и бронята от лявата страна - вероятен удар отляво некадърно и ефтино отремонтиран. Самият волан е доста некадърно облечен с кожа а самите снимки са според мен преднамерено с ниско качество. Няма никакви снимки на двигателя и на състоянието на салона отзад и багажното пространство. В обявата пише, че има ксенонови фарове и халогенни фарове които очевидно липсват. Това говори за отношението към клиента който се предполага че е "тъп кестен" който трябва да се радва, че е купил въпросният скрап който струва из европата към то 500 евра. Километрите предвид общото състояние са по 2 или по три от обявените. Лесно се хваща дори и по снимка на километража която също липсва. На такава обява аз дори не си правя труда да звънна.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

прекалено съмнителна ми се струва тази обява, много ниска ми се струва цената.
                            А по въпроса с Галопера- имах удоволствието да карам един 2 месеца, взех го за 7000 лв. а го продадох за 7700, иначе още щях да си го карам,.. Уникална кола беше за парите си- кожен салон, ел. всичко, клима, гуми 31ци Дънлоп.. за моя скромен оффроад който успях да направя се държеше перфектно, както и перфектна возия.. много поддържана беше, та идеята ми е, че за тия пари единственото което според мен може да се вземе е Галопер или Терано (за нисанчето доста по-трудно ще се намери.).
                            Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
                            Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
                            Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
                            Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

Крива или не джипката се е продала за нула време и пак не можах да се вредя.

Край на темата,писна ми,няма да е джипка,а мерник който трябва вече да е капариран.

Пууууу,ебаси зора.Благодаря ви,темата си я препрочитах редовно и ще ми свьрши работа еле ако клекне Мерника
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Стари и гнили само,половината много гнили,а се гледаха джипки 96-98

Темата е история вече,Мерцедес Е290 ТД 97 с всичко необходимо по нея за 5300,печка,подгряване на задника,автомат с кожа.Не е комби ма няма пьлен кеф,за зимата с деца става.

Като изгние след година или 3 ще скокна на Тойота,за сега това горе ще карат.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X