За съжаление - нямам право да влизам в раздела за ЛР и не мога да погледна нищо, аз съм нов участник в форума.
Много ме кефи Гранда, но става въпрос за дизелов двигател, само дизелов. МНого хора се оплакват в форума, че 2.5 ТД има някакви проблеми...
МАлко има детски болести, обаче аз все пак оставих идея да си взимам Рейндж, и по-скоро се насочих към Диско 300 ТД, най-много ми харесва, хора казват, че не чупи много, а поддръжката е евтина, ще търся такава кола, или Фрилендер, разбира се.
Първоначално публикуван от PinMaster
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от AAF
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от bozdugan
Преглед на мнение
/. Върви и гори - в този ред на изброяване. Аз проблема с разхода, защото за мен разход 22-25 на 100 бензин си е проблем, го реших с газова уредба на метан с най-голямата бутилка, която намерих - 16 кг. /има и по-големи/. Метановата уредба ми е от "простите" и определено си оказва влияние върху мощността, но пък за сметка това ГЧ си има достатъчно. При изпреварване понякога се налага за няколко секунди да обърна на бензин. Рзхода ми варира от 14-16 лв. за 100 км /рядко 17 лв./. Относно ремонтите - най-често по ходовата част ремонтирам тампони, но основно, защото не съм се хванал да сменя амортисьорите - старите са здрави, но гумените тампони са заминали и прилагам разни методи на лечение. След като го взех и до сега съм сменил спирачки и спирачни дискове, 2 тампона, семеринг на задния диф, 1 лагер на една ролка, филтри и всички чорби, кабели с дистрибуторна капачка,... а и си сложих нови огледала и летни гуми. Най-скъпи са чорбите
Коментар