От: Моля помогнете с избора с Вашите съвети
Рейнджа има един много, ама много сериозен проблем - поради сложната комуникация м/у ECU, BCM и арматурното табло, всяка интервенция на родните "търговци" с цел връщане на километража води до пълен хаос и необходимост от подмяна на последните две. И съответното чакане/изръсване за намирането, монтирането и програмирането им. Иначе, колкото и да е оплюван БМВ-ейския шестак, при всички положения е много по-здрав от ВМ-а, особено ако последния е настъпван добре с тежичкото купе на Гранда. (Тежичко за ВМ-а, спрямо това на обикновено Чероки XJ, където с по-внимателно каране тоя мотор все пак се ядва).
Та, дизелов Гранд аз не бих взел, освен ако не съм на първия от етапите, които съм описал горе.
Рейнджа си е хубав и може да се намери на много прилична цена, заради лошата слава на БМВ-ейския мотор, но трябва да се внимава за не-малко неща, като го купуваш, особено в България...
Първоначално публикуван от Аndro 160
Преглед на мнение
Та, дизелов Гранд аз не бих взел, освен ако не съм на първия от етапите, които съм описал горе.
Рейнджа си е хубав и може да се намери на много прилична цена, заради лошата слава на БМВ-ейския мотор, но трябва да се внимава за не-малко неща, като го купуваш, особено в България...
Коментар