Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада нива или Сузуки Витара

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лада нива или Сузуки Витара

Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнение
    Е малко ме понападнахте,но нищо-аз не се обиждам.Попринцип тук в БГ на всички коли,които не са "източни"-/Руски/ сме свикнали да ги наричаме с общото и действително грешно наименование-"Западни".Както и да е-в случая сте прави и се съгласявам с вас.За Нивата реалността е,че качеството на материалите и сглобката с напредване годините намаля и сегашната 21214 няма нищо общо с старата 2121 от 1977г. до към 1989г.
    Предвид, че съм имал нещо общо с това извращение, достатъчно дълго, не намирам нищо хубаво в него. Качество и Нива не се вместват в едно изречение. Освен изпълнението там и замисълът е сбъркан.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Изненадващо лесен въпрос!!! Разбира се, че ВИТАРАТА!!! По всички, ама по всички показатели е по-добра!

Коментар

Първоначално публикуван от ф-008 Преглед на мнение
        Изненадващо лесен въпрос!!! Разбира се, че ВИТАРАТА!!! По всички, ама по всички показатели е по-добра!
        Малко пресилено изказване,но както и да е.

Коментар

Първоначално публикуван от kotob Преглед на мнение
          Колеги ще съм ви благодарен ако ми помогнете в иэбора благодаря
          Колега,като цяло да се надяваме,че ти помогнахме.Ти избра ли си машина вече?

Коментар

Малко пресилено изказване,но както и да е.
            Защо да е пресилено? Много ми е интересно да разбера кое точно е пресилено?? Единственото предимство /ако може въобще да е предимство/ е, че е по-евтинджос! Но това показва и качеството на изделието какво е!

П.П. Само да добавя, че сам ги карал и двете машини.

Коментар

Голяма част от хората във форума са започнали с Лада Нива и са преминали към някакъв друг джип. Витарата е не по-малко разпространен автомобил у нас, така че ако вземеш такава едва ли ще имаш проблем с частите. Един колега беше казал нещо за цената на поддръжката - наистина е добре да си направиш сметката за да може какъвто и да е джип да си вземеш, да можеш да го поддържаш без да ти идва в тежест. Добър вариант е дизелова витара, мисля че има такива с мотор от Мазда, но нека хората с витари да кажат.
              Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                Голяма част от хората във форума са започнали с Лада Нива и са преминали към някакъв друг джип. Витарата е не по-малко разпространен автомобил у нас, така че ако вземеш такава едва ли ще имаш проблем с частите. Един колега беше казал нещо за цената на поддръжката - наистина е добре да си направиш сметката за да може какъвто и да е джип да си вземеш, да можеш да го поддържаш без да ти идва в тежест. Добър вариант е дизелова витара, мисля че има такива с мотор от Мазда, но нека хората с витари да кажат.
                Има,но са изключително редки у нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanka Dimova Преглед на мнение
                  Има,но са изключително редки у нас.
                  Да-виждал съм за толкова време заглеждане по джипки една единствена дизелова Витара.

Коментар

Аз миналата година даже покарах една такава, дълга база. Много добра машина, не знам дали все още не стои в автокъщата в тази криза.
                    Александър

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Предвид, че съм имал нещо общо с това извращение, достатъчно дълго, не намирам нищо хубаво в него. Качество и Нива не се вместват в едно изречение. Освен изпълнението там и замисълът е сбъркан.
                      Дали не срещам синдрома на "малката суровачка"... Няма лошо, но все-пак Лада Нива е рускиня...
                      пп. Нищо лично - професионално изкривяване.
                      Последно редактирано от trapper; 09-02-11, 20:39. Причина: пп
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Я! Кои са западните машини в класа?
                        Като чета форума - приличат си с LR Disco. Разликата е, че диското е много по-луксозно, а нивата е само по-проходима при нашите условия.
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Стига бе, диското е двойно по-голямо.

Коментар

Тая тема е велика - имам усещането, че докато има свят ще има и тема "Колко Нива не става за нищо".
                            Да са живи и здрави всички "антиниваджии".
                            Та аз не разбрах - какъв е извода от темата ?
                            Колегата взе ли си Сузуки вече ?

Коментар

Ма то като си вземе Сузуки,та голяма работа ще стане.Както и да е.Дано човека случи на джип без значение коя марка ще е.

Коментар

Според мен, Витарата е много по-добра от Нивата. Аз карам Витара и съм страшно доволен.
                                Последно редактирано от CarTest™; 11-02-11, 09:34. Причина: Правопис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X