Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада нива или Сузуки Витара

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лада нива или Сузуки Витара

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Вчера се опитах да натоваря в Патрола 25 туби (празни) по 20л. за пробите и не можах.... Тия дни ще пробвам с нещо друго.
    ...Бе вие с Ясен да не крадете акумулатори?
    Защо празни ..... няма ли вино или ракия ?
    С туби не става.... трябва цимент, пясък и винкел. И ще остане място и за туби .... празни.
    Живи и здрави !
    Хубаво е като има настроение .....

Коментар

Колеги ще съм ви благодарен ако ми помогнете в иэбора благодаря
      Когато трябва да избираш между Нива и Х, където Х е всяко нещо различно от велосипед, избери Х. От Витарите избягвай тия с V6 мотор H20A !
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
      ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
        Когато трябва да избираш между Нива и Х, където Х е всяко нещо различно от велосипед, избери Х. От Витарите избягвай тия с V6 мотор H20A !
        Значи няма проблем въпросното нещо Х да е например мотоциклет "Балкан" или например ЗАЗ. Все пак ще е по-добре от Нива...

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
          Значи няма проблем въпросното нещо Х да е например мотоциклет "Балкан" или например ЗАЗ. Все пак ще е по-добре от Нива...
          Да!

Коментар

Хахаха, знаех си че точно заради ЗАЗ-а ще се включите именно Вие Пенчо. Няма лошо де, важното е денят да минава с добро настроение и шегички...

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
              Хахаха, знаех си че точно заради ЗАЗ-а ще се включите именно Вие Пенчо. Няма лошо де, важното е денят да минава с добро настроение и шегички...
              Да, де. Аватара поне 12 пъти ме е возил до морето и обратно. Къмпингар съм от дете. Един път ходих и с чисто нова (1000)км. Нива.
              Повярвай ми голяма мъка е! Поне един ден е необходим за почивка след пътуването с Нивата. И в двете посоки!

Коментар

Заглавието на темата ми изглежда доста смехотворно. Как може да се сравняват изобщо двете неща?
                Виж сравнението със ЗАЗ е уместно - избор между две лайна ...Ами някой ще избере рядкото, друг гъстото - въпрос на вкус
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Заглавието на темата ми изглежда доста смехотворно. Как може да се сравняват изобщо двете неща?
                  Виж сравнението със ЗАЗ е уместно - избор между две лайна ...Ами някой ще избере рядкото, друг гъстото - въпрос на вкус
                  А сега де?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    А сега де?

Комфорт при ЗАЗ ми звучи като военна интелигентност...
                    "Фактът е най-упоритото нещо на света"...
                    М. Булгаков

Коментар

Така е, аз дори и след 200 км за един ден с Нивата и се съм доста изморен. Добре че имам и лека кола и избягвам да пътувам с Нивата на дълги дестинации по асфалт. С Витара или Кия Спортидж не съм се возил на дълъг път, но за сметка на това многократно с Хонда CR-V и особено по път със завои заради високия център на тежестта и характерното поклащане на купето, след известно пътуване се усеща известен дискомфорт. Естествено при шофиране на въпросната машина това го няма, но тогава други фактори играят роля. Докато при Нива например шофирането е дори по-изморително от возенето в нея.

Коментар

А защо не и Дайхацу Роки дизел или пък Кия Спортидж (пак дизел). Качвал съм се на витара дълга база с 2.0 дизел на мазда - не е никак лоша на асфалта, за черно трябва повдигане. Мисля, че и Сузуки Джимни има добра проходимост, но е много тясна.
                        Нива си вземи само ако не разбираш от коли и то търси неизгнила 1.6 или дизелова - ще се понаучиш да ремонтираш дори и да не ти се иска и после евентуално ще ти е полезно при следващата кола, защото такава дето не се чупи я има само в мечтите. Ако пък не мислиш да се буташ в гората Тойота Рав 4 не е никак за пренебрегване.
                        Александър

Коментар

Комфорт при ЗАЗ ми звучи като военна интелигентност...
                          "Фактът е най-упоритото нещо на света"...
                          М. Булгаков
                          Возията на ЗАЗа е доста по-добра от тази на Нивата. Това от личен опит и с двете возила. По проходимост са на едно . Пак от опит.

Коментар

Шофирането на Нива е приключение, с Витара придвижване.
                            Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                            Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Возията на ЗАЗа е доста по-добра от тази на Нивата. Това от личен опит и с двете возила. По проходимост са на едно . Пак от опит.
                              Ами щом казваш...

Коментар

Ами щом казваш...
                                Вервай ми! Имам над 300 000км. с това от аватара. С Нива към 50 000.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X