Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възстановяване на 315140

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възстановяване на 315140

Бравос! Чиста работа!
    Искаш ли да дойдеш да погледнеш мойта електрическа инсталация, преди да го довършиш? Ако ти хареса - ще ти покажа и разкажа всичко, ще получиш принципно увеличаване на надеждността.
    Като гледам какви бръмбари са ти в главата - каквото имам ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Искаш ли да дойдеш да погледнеш мойта електрическа инсталация, преди да го довършиш? Ако ти хареса - ще ти покажа и разкажа всичко, ще получиш принципно увеличаване на надеждността.
      A защо не споделиш тук на всички???
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

От: До: Възстановяване на 315140

Първоначално публикуван от Iwell Преглед на мнение
        Доста време измина от последното писане във форума - работа по детайли и сглобяване на възли , предизвикателства , преодоляване ...на фона на нормалните житейски грижи до момента се получи резултата на снимката , предстои почивка на море за кратко , след което ще сподела нещата подробно..[ATTACH=CONFIG]237699[/ATTACH]
        Невероятно жестоко!!!Евала.Чакаме с нетърпение нови фотоси по развитието на възстановяването на машината.
        088пет16пет3пет7

Коментар

Чакаме продължението на възстановяването
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Щото не умея да снимам на тъмно, пък на светло не успявам да стигна до тая работа. И най-вече - понеже не е довършено, и съм отчайващо далече от писане на отчет по която и да е от системите((( Каквото имаше - понеже съседа Филип ме издаде, не защото имам какво за покажа на публиката, и да кажа "Е те това е, по-добре не може, вземайте и копирайте". Много бавно става(((

Коментар

Хубавите неща стават бавно.

Интересно ми беше в каква точно насока си подобрил надежността. Мисля,че и без снимким ще разбереме.

Коментар

Много релета и бушони. Разните вериги се изключват независимо, може да се махне всичко, без което мотора не работи, и колата не се мести сама. Масите са дублирани, тока тече независимо по двата борда. Под корема вече няма жици. Приборите са преместени пред волана, дупката на километража е запушена с оборотомер. Волт- и амперметъра са в кутията с автоматите и релетата, достъпни и за шофьора и за щурмана. Диагностиката и ремонта - без да се излиза от кабината. Отработени са различни запалвания, в това число - които работят от умрял акумулатор и само с манивелата. Сега му слагам подводното.
                Радиостанциите са качени на тавана, макар че с хлабави предпазни колани от това боли лицевия череп.
                Не помня, сигурно има и друго. Далече съм от отчета.

Коментар

Значи си направил нещо по усъвършенствано от моето

Аз също наслагах отделни вериги,много предпазители,релета. По най важните консуматори съм пуснал допълнителна маса защото ръждата и водата доста често дават ядове. Оборотомер съм си сложил и аз само,че дупчих друга дупка. От лада е ама заради 8-ка работи Х 2. За 2 стопа не бих местил жиците от корема вътре само да ми се мотат по пода или по тавана.
                  Ти си се зайграл сигурно повече,но въпреки,че знам,че електрониката е хубаво нещо много много не я искам да я има в огромни количества в джипа,най малкото защото требе да мъкнеш после камара уреди за евентуално отстраняване.
                  Прикачени файлове

Коментар

Не, АЗС-и. Автомат Защиты Сети. Хем автоматичен бушон, хем ключ. Като ключ издържа 10 - 90 000 цикъла, като бушон - неограничено. Аз няма да живея толкова. В случай на късо може да го затиснеш на ръка за не знам си колко минути - ще стои включен до пожара, или до завършване на задачата.. После вярно трябва да се смени. Девет са.
                    Сноповете са под козирките на праговете на пода, вътре. Не ги закачаш с крак. Всичко е в разрязани гофрирани шлангове - ремонтопригодно. Каквото отива на покрива е на щепсели - той си се маха, без да иска време и да обърква веригите. Така се изключват и утечките от гнили кабели, и при пробиване на ламарината. Жиците на задния ход, ръчната, километража, и резервоарите влизат право над тях, и вървят по костенурката до таблото. Километража е хънтерски, без жило, с дневен пробег.
                    Всичко е без промени в конструкцията, и винаги може да се върне до заводското положение. Даже чарковете за жилата на газта и педала и

Коментар

Поздрави за прекрасната работа! Дайте още снимки!

Коментар

Цецо,ти сигурен ли си че знаеш всички тези релета и бушони за какво са?Аз изрязах всички жици и прокарах точно 5-нови за да работи джипа и пак се бъркам.

Коментар

А бе ти нали уж ще я докарваш да ти я оправя и да забравиш проблема със жиците ти

Коментар

Браво за ентусиазма с който го правиш! Ще те следим искъсо за последствията....
                            диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Има ли напредък по проекта?

Много хубаво става, даже по добре от орегинално!
                              0888 50 13 35

Коментар

Дано всичко е наред , предстоят трудни неща - среща с асфалт , кал и... ако е наред - с чичко полицай за регистрация! До тогава...тихо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X