Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уаз 31512 с двигател Газ 53 и мостове от Нисан У 61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Уаз 31512 с двигател Газ 53 и мостове от Нисан У 61

Браво!
    Да разбираме ли че са несинхронизирани тези скорости на 1ва и 2ра?
    А раздатката няма ли нещо за смяна (след като блоковата ос се е изяла сигурно са карани...)
    Сега обърни повечко внимание на събирането на двете кутии в един възел и ще иляди ако сичко е наред.
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
      Браво!
      Да разбираме ли че са несинхронизирани тези скорости на 1ва и 2ра?
      А раздатката няма ли нещо за смяна (след като блоковата ос се е изяла сигурно са карани...)
      Сега обърни повечко внимание на събирането на двете кутии в един възел и ще иляди ако сичко е наред.

Скоростите са от старите само 3и4 са синхронизирани ,на тях и смених синхронизаторите .
      А раздатката е от друга кола и е ремонтирана явно защото нямаше повечето гарнитури и имаше течове леки ,обаче и сложих нови гарнитури и сновите болтове съм ги стегнал няма да мръднат ,защо то старите се отвиваха без усилие и бяха най-различни.

Коментар

Аси, дай снимките от развитието на монстера
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Днес поработих малко по проекта, имам някой идей по повдигане на задния мост но ще направя някой проби тези дни ще го обсъдим онлайн.
          Малко по орязах излишните неща по шасито,и утре ще налагам предния мост от Нисана да взимам мерки за захважане.
          Прикачени файлове

Коментар

Колега твардия таван от джипа ще го ползваш ли или ще го продаваш . Имам интерас от него. ако пиши на лични.

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
              Колега твардия таван от джипа ще го ползваш ли или ще го продаваш . Имам интерас от него. ако пиши на лични.
              Тавана го дадох ,обаче беше правен и тежеше около 400 кг

Коментар

Наложих мредния мост ,трябва да преместя стойките на пружините защото стоят далеч от шасито ида мисля ново захващане на щангите защото стойките от нисана са много големи , по лесно ще станат нови
                Прикачени файлове

Коментар

Този номер с прожините как ще стане с преместването, прасеца на дифа не пречили?
                  [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

имам питане за старите мостове,продават ли се и каква им е цената
                    :D

Коментар

Първоначално публикуван от spasimir Преглед на мнение
                      имам питане за старите мостове,продават ли се и каква им е цената
                      Нямам мостове, купих само купе ,шаси и регистрация

Коментар

Днес направих малко повдигане отзад с 8,5 см и понагодих нещата отпред
                        Прикачени файлове

Коментар

Днес бях там,всичко изглежда много впечатляващо.Успех Аси.

Коментар

колега ето ти един клип който мисля че ще ти е от полза http://www.youtube.com/user/pablo426.../2/0CmyYo0bhb4
                            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Поздрави за проекта Асене! Дай още снимки за да видим докъде стигна.

Коментар

Изчаквам малко времето да се по- оправи.Възникнаха малко проблеми със сходимоста на предния мост.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X