Нямаш нужда и от дискови спирачки. Знам мнението на Йори, знам и от какво е продиктувано. За тебе все едно не се отнася, човекът вярва че единственият начин за каране на УАЗ е с 200. Така и кара, и на него му трябват дискове.
Предимно не карам с повече от 150 защото толкова ми е скоростния индекс на гумите
Ей, ти верно си извратено копеле. Що превишаваш индекса на гумите, а? Често.
Нема ли тука катаджии бе? Вижте го тоя с кво кара, аз си мисля че само тировете гърмят гуми, баси ...
Ей, ти верно си извратено копеле. Що превишаваш индекса на гумите, а? Често.
Нема ли тука катаджии бе? Вижте го тоя с кво кара, аз си мисля че само тировете гърмят гуми, баси ...
Гърмят гуми тия дето карат без гуми,баси ... АЗ що не гърмим 6 гуми са калкото една хубава джипка и за ремаркето още 6.
Знам. И побеснявам като чуя за регенерат. Ама нали били много хубави ...
Днеска някъде преди Пловдив и после преди Пазарджик обаче беше да се е...е, такова чудо не бях виждал. На едното място бяха гръмнали едновременно барем три. Или повече. ТАКИВА купища от парчета не съм и подозирал че може да станат. Нямаше ги, явно се бяха оправили и изчезнали, значи за поне няколко часа обаче още имаше, във всички платна. Идиоти.
Това са азбучни истини от живота на Древните. Отдавна е доказано че УАЗовете са живи. И притежават макар и примитивен, но разум. Не колкото делфините или кучетата, но имат.
blagodaria za otzivite! haresva mi che v tozi forum ima mnogo aktivni uchasnici! po povod uaz-kata shte kaja che za sega shte proyavia turpenie i uporstvo za da ya vkaram v red. ako tia me pobedi shte ya prodam za otmushtenie! stoi pred nas shtoto nali niama spirachki...teche pokray butaloto i kape ot manshona. shte vi poslusham i shte montirat nova pompa a starata shte ogledat i ako stava shte podnoviat uplutneniata i ostava rezerva. garniturata na benzinovata pompa teche tui kato dvijenieto na paleca e vertikalno a boltovete sa razpolojeni horizontalno - suotvetno usilieto e perpendikuliarno na krepeja i se poluchava klatene i tech...ruska tupotia. inache benz pompa bachka. zabeliazvam che pri dvijenie s postoyanna skorost poniakoga vliza v niakakuv rezonans i vibrira poveche ot normalnoto drug put go niama spored men e ot predavatelnite mexanizmi no kade da gledam? kakuv viskozitet maslo da nalivam v motora, skorosti, difove? a v spirachkite kakva technost - v uazbuka-ta pishe che niakoi technosti (ruska marka) razyajda uplutnitelite na spir. s-ma za nula (0) vreme! a druga (pak ruska) bila tolkova podhodiashta, che ferodoto rabotelo edva li ne cial jivot.... Eiiiiiiiiiiiiii sorry za latinicata ama chak sega se usetih..niama da se povtori!
Бензиновата помпа ако не е крива там където ляга на блока и сложи нова гарнитура със силикон стегни я добре и повече с нея проблеми няма да имаш,а масло и спирачна течност на моята ГАЗка и УАЗка и вземам от бензиностанция или магазин руска или българска и досега никакви проблеми не съм имал
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Бе виж шпилките и не се занимавай с глупости. Оставили са нещо незатегнато, разбило се е. Кви напречни усилия, кви дивотии. Там всичко е от чугун, и ако не го оставиш хлабаво нищо никога не се чупи. Проблемът не е в руската работа а в българските ръце. Навсякъде по света 20% недозатягане на резбата съкращава живота и 6 пъти.
Въпроса е до правилна подръжка, а Уазките където караме и въстановяваме са на много години и неподържани до като поподнат на собственик който ги УВАЖАВА и за това всеки прави нещо по нея Моята която правя е на 17 години и аз ще я ползвам само за "РАЗХОДКИ"
За това всеки сам избира какво да кара и подържа А УАЗ при "НАДИН" няма Все още се възтановяват ЗАЩО ЛИ
Коментар