Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих УАЗ 469Б....но протече от всякаде

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    Аз веднъж видях как трамвай настъпва японски транзистор и после не работеше. Деба и скапаните японци, едно радио не могат да направят ...
    Къде е връзката между японския транзистор и ладите които се разпадат няколко седмици след като са излезли от магазина. Голди е най пресния пример. Не ги защитавай. И там има гнилочи както и тук. Лошото е че там са гнили всички които участват в производството на коли. И все по зле става.
    Дай да не я чоплим тая тема, че се вбесявам и ще се изпокараме.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Я батка да ме подучиш как 40 годишен Москвич храни две семейства, а днешен Ситроен не може да излезе от гаранционния сервиз, а?
      Айде сега от болната глава на здравата. Некой полудиот зорлем е трошил тоя УАЗ, той пак е вървял десетилетия, сега кофти бил проектиран. Сигурно.
      Що си кривите душите?

Коментар

Yori всичко ново където се произвежда е боклук независимо от къде е моята на 10000 х.км два пъти и сменям хидравлика с ремонти и доставка на части 9 месеца седя в сервиз, а разликата на Уаза и моята е 3/1 ама се троши и на задното стъкло ми пише"ANIMAL OFF ROAD"

Коментар

Говориме за руското не сменяте темата. А че минетчийте коли не могат да правят това го знам и не е нужно да ме убеждаваш. Да и всичко днешно е бокук и това го знам. Проблема е че преди 15 години когато някои правеха коли руснаците правеха лайна. И днес пак това правят. Явно само това могат. И не ми казвайте колко им е развита еди коя си промишленост щото отива на фанатизъм и се отклоняваме от темата.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

А на тебе колко ти е развито икономическото мислене? Проблемът е точно никъв. Веднага щом отидеш да си купиш УАЗ за 100 000, той и ще стане като колите за 100 000. Ама ти не искаш, нали? Искаш за без пари. За без пари - толкова.
            Сега па коня пред каруцата. Кво ви става бе? Мензис? Педали? Животът е шибан? Ей ти избори, псувай за политика, що псуваш едно от малкото хубави неща в живота ни изобщо.

Коментар

Не е вярно че всички нови коли са боклуци.
              Повечето са боклуци.

Коментар

Бе колите ... Я ми покажи къде има узрял кашкавал, или кисело мляко да не е пластмасово, кви коли. Те са едни от всичките буклуци. Проблемът не е даже икономически, философски е. И ментален разбира се. Но тълпата от идиоти която иска единствено да плюска и сере все повече, безусловно и иска и заслужава и все по-скапани кочини. Така де, коли. Ъъъ, с извинение.

Коментар

Моля пишете по темата!!!
                  За простотии има друга.
                  http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=7079

Коментар

Ние с простотии не се занимаваме, не сме училе за таквоа!
                    И ква е темата? От УАЗа тече, да? Ми тече щото има. Я да нямаше щеше ли да тече?
                    Айде пак я заключвайте щото сичко е казано.

Коментар

Еи тва последното винаги съм искал да го кажа. За затварянето де.

Коментар

Бе колите ... Я ми покажи къде има узрял кашкавал, или кисело мляко да не е пластмасово, кви коли. Те са едни от всичките буклуци. Проблемът не е даже икономически, философски е. И ментален разбира се. Но тълпата от идиоти която иска единствено да плюска и сере все повече, безусловно и иска и заслужава и все по-скапани кочини. Така де, коли. Ъъъ, с извинение.
                        Бе,да ти кажа,Стефане,ИМА...и кашкавал,и мляко,рядко последно време,ама се намира(аз нали с това се занимавам ),но иначе си прав.И аз като Пламен не ям много от тези неща,щот знам как се правят и от какво,ама нейсе,нали си мой човек,ще ти дам списък с безвредните,годни за консумация... А за колите...всеки си има собствено мнение.Йори твърди,че всичко съвременно е боклук,ама като знам как си кара Ситроенчето(вика:''202км/ч дига,не ще повече,неговата мама...''),а то е 1.4л...и до сега не знам как издържа...То народа е казал:-Не може ем това до края,ем душата в рая...''Или ще е грубо,но здраво,или красиво,но слабо...Пак до компромиси опира всичко...А да ви питам аз: КАК ДА СЕ УГОДИ НА ВСИЧКИ???
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

това с хубавите руски работи сме го слушали адски дълго и според мен е време да се приеме истината, че те не съществуват. вероятно имат много хубави атомни бомби, но това според мен не променя нищо.

скоро купихме 3 тойоти 80 и трите са произведени 91г. тази която пристигна вече е на 189000 мили. сменихме им маслата някои маркучи, семеринги и колата вече е на бойно дежурство, кадето замести УАЗ произведен 1997г. от който е останала само част от двигателя, скоростите /нещо дрънка вътре/ раздатката е здрава и задния мост е крив но още работи. купето го няма, шасито го няма /ръжда/ изобщо тази кола нестава и за скраб защото ръждата е изяла повечето метал. УАЗката е на 120000км и за трите като нея има двама механици и един огромен склад с части, зада може да вървят.

по не много точни изчисления /само счетоводни разходи/ всяка една от тези УАЗки струва на собственика, без консумативите, и ДДС около 50000лв за последните 5 години от експлоатацията. това са разбирасе само парите за поддръжка, без цената на придобиване. за сравнение лендровер дифендер за последните 3 години струва 55000лв без ДДС /цената му в магазина/ поддръжка, като махнем консумативите няма защото колата е в гаранция.

така че продължавайте да си мислите че УАЗките имат евтина поддръжка и си купувайте все по - стари /култуви/ черни дупки за пари. за инфо тойотата, за която говоря струва около 3000$ в щатите, а докарана тук е 15000 - 20000 лв
                          drive alive

Коментар

Сава от всяко дърво свирка не става и от всеки човек собственик на УАЗ също... На теб определено УАЗ-а ти е противопоказан и явно чувствата са взаимни...

Но недей да вадиш от частния случай аксиома, ОК при теб е така но при друг (имам достатъчно примери) е обратното. Тъй че затова света е шарен, има място за всички...

А иначе Тойотите които си купил са изключително добри (говоря за модела), но ти знаеш ние се сдобихме с една такава на два пъти по-малко километри от твоите но за сметка на това ще и правим основен ремонт и на автоматика и на двигателя...

Затова хайде веднъж завинаги да спрем да убеждаваме другите в своите си виждания и да се опитваме да им помагаме само като им съобщаваме наблюденията и знанията които имаме без да ги насилваме към своето си мнение...
                            VPetrov.photography

Коментар

Баси ужаса! Кво се оказа бе, скрити дефекти? Да не са сипали богато тефлон да обезшумят всичко и сега гепи швепса?
                              Колите ... То хората вече са ментетата, вие за тенекиите ...
                              Я кажи една работа, нали си икономиздъ. Руските коли са скапани, добре. Ама тях вече ги няма, останаха мизерен процент. Що тогава автосервизите, сервизчетата и кварталните майстори стават все повече? И все по-богати? А магазините за авточасти са много-много-много повече от хлебарниците например?
                              Няма какво да изкарваш черното бяло. Нито обратното. Тъкмо УАЗоводите прочее са единствените вменяеми в тая тема. Те са единствените които знаят достойнствата на колите си, но не досаждат постоянно на всички с факта че могат. И хептен единствените които честно и открито казват за недостатъците им. Всички останали се държат като близкоизточни мюезини и дори в очевидните случаи нямат друга мантра освен "само това е кола, свещенна е и е най-великата". Че не върви - няма значение. Фетиш.

Коментар

Тъкмо УАЗоводите прочее са единствените вменяеми в тая тема. Те са единствените които знаят достойнствата на колите си, но не досаждат постоянно на всички с факта че могат. И хептен единствените които честно и открито казват за недостатъците им. Всички останали се държат като близкоизточни мюезини и дори в очевидните случаи нямат друга мантра освен "само това е кола, свещенна е и е най-великата". Че не върви - няма значение. Фетиш.
                                Мдааа, всяка крива линия, която е успоредна на единствено правилната линия на Партията, автоматично става права ...

Каква беше там категорията? Монофил?
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X