Re: УАЗ, техника и експлоатация
С колко кг се утежнява колата? Някой правил ли е конкретни сметки?
Мисля си, че дори и 100кг да е разликата, едва ли е фатална... като се има предвид общото тегло, заедно с допълнителното оборудване... то само хай-лифта и лебедката задно са 50кг... Да не говориме, че "пилота" може да е 60кг, а може и да е 140кг...
По-скоро проблема е, че тези стари мотори са "тромави" и бавно развиват обороти - това пречи да се засили машината при качване на баирче или подобно препятствие...
Първоначално публикуван от VPetrov
Мисля си, че дори и 100кг да е разликата, едва ли е фатална... като се има предвид общото тегло, заедно с допълнителното оборудване... то само хай-лифта и лебедката задно са 50кг... Да не говориме, че "пилота" може да е 60кг, а може и да е 140кг...
По-скоро проблема е, че тези стари мотори са "тромави" и бавно развиват обороти - това пречи да се засили машината при качване на баирче или подобно препятствие...
що как ще става смяната на бързи бавни скорости и изключването на предния мост ако си с автоматик при положение че нямаш съединител това ми е много интересно да го разбера винаги съм се чудел как става
Не издържа много дълго. ЛуАЗ-а няма нищо против, ама той и без това си е с предно предаване, така и е смятан.
Коментар