Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колани за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колани за УАЗ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:remont.jpg
Прегледи:1
Размер:91.4 КБ
ID:5213006Натиснете снимката за да я уголемите

Име:berlin-zaezd.jpg
Размер:79.5 КБ
ID:5213007Ето една уазка до бранденбургските врати Натиснете снимката за да я уголемите

Име:brand-vorota.jpg
Размер:65.2 КБ
ID:5213005

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
      ако нете затруднява пусни някоя снимка да видя как става.
      Трябва да направя снимки ,но УАЗ-за ми е 31519 и си има отвори с резба за коланите в купето.Просто взех колани от ОПЕЛ мисля и ги сложих , без средния отзад .Незнам колко са сигурни ,но нямам проблеми поне с КАТ .А колкото до това дали шасито ще мръдне напред при удар, силно се съмнявам че това може да стане при скоростите с които се движи УАЗ-ката.Не забравяйте че колкото и да е лошо качеството им все пак са правени в завод,мислени са от конструктори ,не вярвам да допуснат такъв елеметарен пропуск .

Коментар

Първоначално публикуван от Juraia Преглед на мнение
        Всеки гражданин на една държава , сам по себе си представлява ресурса на тази държава ! Ако всеки разсъждава като теб ,жив човек няма да остане.Каква ще е тази държава тогава ?
        Чудесно твърдение - гражданите са стадо овце, които се отглеждат в кошара. Не, по-добре ги приеми за зеленчуци - те не трябва да мислят въобще, поливат ги, пръскат ги срещу вредители и ги потребяват според нуждите на държавата. Страхотен "ресурс"! Трябва да се живее за "държавата", в името на "държавата" и само за "държавата"!

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
        Карам си без колани ,нямам никакви проблеми. Когато катаджия ме пита за колан го карам да се качи и да си сложи. Питат ме що няма, отговарям, че аз съм никой и нямам право да правя конструктивни промени по машината, а за фирма сертифицирана за монтаж на колани не съм и чул. Ако нещата загрубеят обеснявам ще съдя въпросният служител за некомпетентност...
        Нямам за сега акт за без колан, а са ме спирали доста пъти за такъв.
        На Нивата няколко пъти са ме "пробвали" за задните седалки. Също не им минава номера.

Коментар

Уникални са някои по това, че винаги спорят- коланите убиват, зимни гуми не трябват и ...защо карат някои с фарове през лятото .... Държавата на абсурдите ...

Как да не трябват коланите, при удар с 50 или 60км/ч енергията от удара е огромна и е невъзможно човек да се задържи за нещо. Точно тогава колкото и як мъжага да си ще счупиш волана и ще се наденеш на пръта, защото няма какво да те задържи .....

На офроуд е същото, дори и триточковия колан върши работа, защото при първата бабунка от къртичина вместо да работим с волана ние го използваме като дръжка ... и поведението на водача в следствие на това е неадекватно на ситуацията ....
          Като съм карал или возил по джипове, много по-сигурен съм се чувствал и комфортно като съм бил в такъв със заводски колани -триточкови и това е заради коланите , а не от трилъчката отпред
          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
            Уникални са някои по това, че винаги спорят- коланите убиват, зимни гуми не трябват и ...защо карат някои с фарове през лятото .... Държавата на абсурдите ...

Така е колега , много си прав . Учудващо е защо в тази държава всеки се опитва да заобиколи нещо?!?! Законче ,или някакво правило .А после всички дружно се възхищават ама как било в Германия ,каква дисциплина имало,колко чисто било , а тук като се върнат си изсипват пепелниците през прозореца и псуват всеки който случайно се движи с позволената скорост по съответния участък. В едно съм убеден ,вече не съм толкова млад и имам известен житейски опит ,тази държава, с този народ няма да постигне нищо никога !!!

Коментар

Да ама в германия никога няма да те изпревари кортеж на някой политик с пуснати буркани и с пълна скорост.В населено място . Дори няма да разбереш че минават такива . А тук лятос бях на два пъти свидетел на такова безумие няколко авномобила по средата джип с поне 150 км се движеха и с пуснати буркани и трябвашеда се свиваме встрани да не ни прегазят.И не забравяите че когато ние сме спали дълбок сън под турско робство , не че сега сме будни хората са имали университети .И ако Турция влезе в ЕС българиЯ ще се намери пак под турско .

Коментар

Първоначално публикуван от toni todorov Преглед на мнение
                Да ама в германия никога няма да те изпревари кортеж на някой политик с пуснати буркани и с пълна скорост.В населено място . Дори няма да разбереш че минават такива . А тук лятос бях на два пъти свидетел на такова безумие няколко авномобила по средата джип с поне 150 км се движеха и с пуснати буркани и трябвашеда се свиваме встрани да не ни прегазят.И не забравяите че когато ние сме спали дълбок сън под турско робство , не че сега сме будни хората са имали университети .И ако Турция влезе в ЕС българиЯ ще се намери пак под турско .
                Ами той кортежа си е наш ,роден , нали тези дето ги ескортират сами си ги избираме ? Кой е виновен тогава ?
                но темата е за коланите , да не се отклоняваме че става политическа.

Коментар

Предпазни колани на УАЗ

Колеги, къде се поставят според вас предпазни колани на задните седалки на УАЗ,т.е - ролките с механизма за прибиране къде се монтират?

Коментар

От: Предпазни колани на УАЗ

Сигурно трябва да се преправя нещо.На прима виста ми идва наум някакви планки на пода(подвижен или неподвижен монтаж).Иначе колани колкото искаш по моргите-правил съм го това поне два пъти.
                    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Днес сложих и на задните седалки,ето така http://ivanfiat.snimka.bg/automobile...76566.22678353

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_ Преглед на мнение
                        Днес сложих и на задните седалки,ето така http://ivanfiat.snimka.bg/automobile...76566.22678353
                        Отворите отзад ,горе в купето ,оригинални ли са или си ги правил ти ? Не се разбира къде е автомата на средния колан ?!
                        Последно редактирано от Juraia; 10-03-11, 14:56.

Коментар

Да оригинални са,тавана е по-нов от джипа. Качих и пропуснатата снимка.Уаза е 75-а година , понеже не намерих къде да закрепя закопчалките и третата машинка ,пробих тръбата под седалките и стегнах с болтове/ можеше и с планки/.

Коментар

здравейте колеги и аз си сложих колани отпред което не беше никак трудно.просто взех колани от форд транзит и монтирах горния край на тръбата(греда)там има фабричен отвор с резба машинката захванах в долния отвора на купето там където се захвашта тръбата а другия край на колана га захванах от долния край на седалката.за задни колани оште ништо не сум измислил там ще е по трудно защото от зад имам троина седалка от форд транзит.ще пусна снимки до няколко дни

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uaz87.jpg
Размер:125.7 КБ
ID:5266060

Коментар

В близките дни газката ще се сдобие с 4тири точкови колани и ще пусна снимки от монтажа.
                                Газ 69 2.4i
                                Густо майна, пътят свърши !!!
                                GSM: О895 7О6О59

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X