Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колани за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колани за УАЗ

Тъй като в УАЗ-ката /без значение от модела/ не са монтирани предпазни колани, въпросът ми е задължителни ли са? Полицаите правят ли проблеми за липсата им?

Да, задължителни са! Без значение дали фабрично има монтирани или не ако ви спрат сте длъжни да ги имате и използвате.
    VPetrov.photography

Коментар

Още не съм разбрал какво трябва да се направи за тая работа. Трябвало в талона да има печат "Без колани". Обаче как и кой ...

Коментар

Такъв печат никой няма да ти даде Стефане. Има достатъчно сервизи които могат да монтират колани, не виждам къде е проблема... Дори и да може да се вземе такъв печат със сигурност това ще е по-дълго, скъпо и трудно... А коланите освен другото са и много полезни...особено за каране извън пътя...
        VPetrov.photography

Коментар

А за 2 ред седалки как седи въпроса (независимо дали е лек автомбил или високо проходим)
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a
            А за 2 ред седалки как седи въпроса (независимо дали е лек автомбил или високо проходим)
            Използването на колани е задължително И на задните седалки.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

В КАТ слагат тоя печат, нали те издават талона на колата.
              Кога, как и какви колани да си слагам е моя работа и мое решение. Кога и как да умирам - също, КАТ не ме е раждал и не виждам откъде има правото да ме убие. В моята кола шофьорският колан убива. Нито КАТ нито МВР обаче ще купуват лекарства на баща ми когато пръта на волана мине през мене за няма нищо.
              Ненавиждам чиновниците - фатмаци.

Коментар

Да де ма колата има само на първия ред (визирам лада)
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Кога, как и какви колани да си слагам е моя работа и мое решение.
                  Забрави тази теория Стефане. Никой не те и пита какво мислиш по въпроса. Защото като те спрат три четири пъти без колани и ти напишат акт след това ставаш пешеходец. И толкова, пък ти може да протестираш където и колкото пожелаеш...
                  VPetrov.photography

Коментар

...

Стефане,нямаш си напредстава колко си прав,обаче докога мислиш че ще ти стигнат контролните точки ако не слагаш колан?
                    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Трябва да има, ако "конструкцията на автомобила го предвижда". Дрън-дрън. Да не мислиш че в газката волана няма да те убие ако си вързан с колана? От геврека до кормилната кутия има един прав прът дебел 2 сантиметра от закалена стомана. 100 000 години хората са мечтали за такива копия че да убиват по-лесно. Като се откъсне недеформируемата на практика кабина от съвсем недеформируемата рама кво мислиш ще стане? Или имаш предпазни въженца на рамата? И аз нямам, не намирам. Нито съм успял да направя. Нито друга спирачка.
                      Идиотизъм някъв. Колани, та колани. Ако вършеха работа що сега пък са тия писъци с възглавниците? Като респираторите в аптечките. Нито респиратори, нито нищо. Повод за събиране на пари.

Коментар

Два пъти ми написаха. Сега търся грамотен адвокат за да осъдя КАТ.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                          Два пъти ми написаха. Сега търся грамотен адвокат за да осъдя КАТ.
                          Пожелаваме ти успех!
                          VPetrov.photography

Коментар

УАЗ

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                            Да, задължителни са! Без значение дали фабрично има монтирани или не ако ви спрат сте длъжни да ги имате и използвате.
                            Как ще се монтират на УАЗ-ка с мек таван?

Коментар

Стефане , хич не се чуди , ами ги съди ако верно си решил де.И при мене в Уазката естествено няма колани , няма и да сложа.Обаче спрът ли ме и напишат ли ми акт , веднага хващам адвоката ми и ще ги съдя ако трябва и 10 години , мамицата им мръсна.Конструктивно този автомобил е без колани и това е .Как да си монтирам сам?Кой ще ги сертифицира.Много доводи могат да се изтъкнат в съда.Включително и официално писмо от производителя.Не трябва да им се даваме така лесно на тия мръсници.
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X