Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за съединители и маховици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за съединители и маховици

Питането е следното:
    1. Уазов маховик, притискателен диск и феров, дали влиза във Волгов 24 кожух, нужна ли е балансировка след това?
    2. Интересуват ме също размерите на маховиците (Умз451,414,417 и Змз 24д,24-10, 402.1) и тежестта им, някой ако ги е мерил?
    3. На Волгов двигател402.1 и 24д може ли да се сложи притискателен и феродов диск от Газ53, за Уазовковия ясно.
    Ако може някой да помогне с конкретни отговори! Мерси
    Случайни хора УАЗ не карат

До: Въпрос за съединители и маховици

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
    Питането е следното:
    1. Уазов маховик, притискателен диск и феров, дали влиза във Волгов 24 кожух, нужна ли е балансировка след това?
    Не.
    2. Интересуват ме също размерите на маховиците (Умз451,414,417 и Змз 24д,24-10, 402.1) и тежестта им, някой ако ги е мерил?
    Имам некви свалени,ела да ги премериш ако искаш.
    3. На Волгов двигател402.1 и 24д може ли да се сложи притискателен и феродов диск от Газ53, за Уазовковия ясно.
    Ако може някой да помогне с конкретни отговори! Мерси
    Май не(за това не съм сигурен ама съм почти убеден)

И въпрос от мен!

Каква е целта на занятието???
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Питай Жоро нещо се е притеснил А за мене целта е здрав съединител на здрав мотор (за твоя не коментираме) с големи тежки гуми ще да е май а жуков феродов си мисля че ще е консуматив

Коментар

Какво да го питам???

На 24 ката си бех с нейния притискателен и жуков феродов и не е имала абсолютно никакви проблеми ама пък и не изкара много в този си вид така че нищо не мога да ти кажа.

Слагайте с демферни пружини.

Коментар

Точно това мислиме си че жуковия няма да искара много на 402.1 двигател.
          Пак Жуков притискателен ли имаш предвид

Коментар

Има си и Волгови.

Коментар

Едното притеснение ми е точно за това - Колко ще издържи малкия феродов диск(от Жук или Волга - без значение, по малки са от УАЗовите)? Ясно е, че при нормална експлоатация няма да има проблем, обаче при издевателства не съм сигурен...май по-бързо ще сдаде...

И второ - за тежестта на маховика включително и на притискателя...
              Вологовият комплект май е по-лек, което автоматично намалява въртящия момент в ниски, съответно пък по-добре се развърта във високите.... Но ако му сложа 9(деветки) тракторни гуми както съм замислил дали ще драпа или ще ми куцат ниските...

Иде реч за двг 402 (такъв ще трансплантирам на джипката).....

Коментар

Нали уж нямаше вече 9-ки.

Като ги вземеш кажи да мина да ги видя кво представялват.

Коментар

Маховика на газ-24 е по малък и по лек,съединител от газ53 не се събира щото диаметъра му е по голям от притискателния диск.Когато сложиш тракторни гуми 16-7х50 все едно откачиш единия цилиндър,такава е разликата в мощноста спрямо нормалните гуми,карани с дв,газ24.За твоя двигател и 9-ки ти си прави изводи.Такъв не съм карал.Съединитела с тези гуми не зная колко ще кара ,но на 24 -държи.Пример.много често на текезесарката в това кално време и се налага да скара около 20 кубика дърва ,щото по наклона ,ифата и прагата ги свлича товара.Разстоянието е около 300-400м.,но товара е много.

Коментар

Динамика немат... спряха ги......

Ще търся други все некоя марка ще прави такива, в тея гуми е истината..... но това ще стане след като сменя двигателя..... затова сега живо се интересувам от маховиците
                    Щото едва ли ще намеря редуктори втора ръка.... толкова време вече нищо не изпада... и ще трябва да се компенсира с въртящ момент... иначе тея гуми няма да имат развъртане...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                      Щото едва ли ще намеря редуктори втора ръка.... толкова време вече нищо не изпада... и ще трябва да се компенсира с въртящ момент... иначе тея гуми няма да имат развъртане...
                      Еееее питай Ники за въртящия момент.С тоя двигател нема да стане

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                        Еееее питай Ники за въртящия момент.С тоя двигател нема да стане

Ти стига си се хвалил, кАжи кога ще направиме една среща "ин екшън" че искам да му чуя гласа на това V ... па ми се и караа....

Коментар

Да трябва му 200Д
                          Жоро какво излиза ще го правиме или кросов, по голям диск нема да стане, освен твоя да си правиме с по големи бутала и 24глава

Коментар

интересувам се с колко по големи бутала смятате да го правите .18 и 20 цола тракторни гуми за преден мост на трактори има,има също и за прага от новия модел,но какво ще ги върти?

Коментар

С 100мм

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X