Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?

Първоначално публикуван от niko82 Преглед на мнение
    колега продадох ги на Ники от Бяла Слатина вчера,и то на страшна цена,да има да ме споменава с доброза 280лв.му ги дадох а те нема и на 500км.165лв. струват като новиа пък аз си купих от Голди каймани и сега в неделя ще ги пробвам,заповядайте всички
    Здраве да е, без номера съм иначе ми се идва
    Поздрави
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
      Здраве да е, без номера съм иначе ми се идва
      Поздрави

В гората нема катаджии
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
        В гората нема катаджии
        На мене ли го казваш
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
          На мене ли го казваш

Адашче,и без номера можеще се видим тогава на 11.05.Утре като направим разходката ще пусна снимки
          [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

Коментар

Адашче,и без номера можеще се видим тогава на 11.05.Утре като направим разходката ще пусна снимки
            А къде са снимките

Скоро не съм виждал Вушев в действие
            sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
              А къде са снимките

Скоро не съм виждал Вушев в действие
              Ето малко снимки колега,има още но са в друго фото
              Прикачени файлове

Коментар

Браво!
                Колега можеш ли да напишеш горе-долу, колко джипа от Тетевен( Ябланица) ще дойдете на състезанието в Лазарово( 11.05), за да си направим сметка за организацията ...
                За Вушев знам, че ще дойде.
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Колега ,дай и другите, гледам Вушев и по къщите е тръгнал
                  sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                    Браво!
                    Колега можеш ли да напишеш горе-долу, колко джипа от Тетевен( Ябланица) ще дойдете на състезанието в Лазарово( 11.05), за да си направим сметка за организацията ...
                    За Вушев знам, че ще дойде.
                    Не сме се разбирали още,но с гаранция поне 10 джипа минимум,по принцип се събираме около 20 джипа,та може и 20-те джипа да дойдем.
                    Имам 5 диска от 5 недели с наще походи,ако иска някой да му ги запиша и като се видим да му ги дам,да видите какъв офф роуд правим

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                      Колега ,дай и другите, гледам Вушев и по къщите е тръгнал

Има много матерял на дискове,ако искаш ще ти запиша дисковете и като се видим ще ти ги дам
                      Аре съберете се и тази неделя дето идва елате в Тетевен да направим голям поход,тази неделя идваха от Ботевград двама колеги с едно паджеро и една витара,много им хареса и другата неделя пак ще дойдат

Коментар

Не сме се разбирали още,но с гаранция поне 10 джипа минимум,по принцип се събираме около 20 джипа,та може и 20-те джипа да дойдем.
                        Имам 5 диска от 5 недели с наще походи,ако иска някой да му ги запиша и като се видим да му ги дам,да видите какъв офф роуд правим
                        Я ги приготви за мен, и ги дръж подрЪка, профилактично..............
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Я ги приготви за мен, и ги дръж подрЪка, профилактично..............
                          ОК колега за теб винаги.Ще може ли да дадеш едно мнение как да подсиля двигателя.В момента съм с 21-ако взема глава в комплект с испускателните и всмукателните генерации от 2410 и ще сменя и карборатора с такъв като на В.Вушев дали ще остана доволен???

Коментар

Не знам какъв карбуратор на Вушев, така че по-добре да попиташ направо него. Относно разлика в главите на ДВГ - тази тема тук се разискваше вече, порови малко...... Основния проблем с тези двигатели, че са проектирани да работят с нискооктанови горива / Аи-72/, коите в момента не са предлагат на пазара. От там се налага да се смени главата на такава, която предназначена за високооктаново гориво / Аи-86/, обаче и тя, според мен трябва да се шлайфа, за да може да работи правилно с наличните горива - А-95 и газ / над 100 октана/.....Освен това повишаване на мощноста на едно ДВГ може да се постигне и с полиране на вътрешни повърхности на коллектори, говореше се че ефекта може да достигне до 20-30% плюс.....Отделно прецизно подбиране на буталната группа по тегло, регулировка на клапани и т.н.

След като нагласиш двигатела трябва да мислиш и за трансмиссия. Поради факта, че колкото и комментират руските конструктори, те са мислили и проектирали тези машини като едно цяло, където има баланс между мощноста на ДВГ и здравина на трансмиссия / СК, РК и мостове/. Така увеличавайки мощноста на едното - отслабваш другото...... И се впускаш в едно почти безконечно приключение... Усилваш ДВГ - идват ти слаба трансмиссия. След като я смениш идва ти слабо ДВГ-то/ лакомия, братче, какво да правиш/ И айдИ ПАК.
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега Нико,мощността,ще се вдигне със смяна на главата.Но трябва да се съобразиш с модела на главата,ако водната помпа се намира на блока ,ти неможеш да я монтираш на 21.Аз съм правил замяна с глава от 24-д,икарбуратор К-151 ,и резултатите бяха много добри.Полирането на колекторите е процес които трябва да се извърши от компетентен човек,полира се само там кадето горивовъздушниа поток се плъзга по стените на колекторите,за да не се образува завихряне.Както те посаветва колегата Злой,спиралата за тунинга на УАЗ е много "стръмна".Успех в начинанието.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                                Не знам какъв карбуратор на Вушев, така че по-добре да попиташ направо него. Относно разлика в главите на ДВГ - тази тема тук се разискваше вече, порови малко...... Основния проблем с тези двигатели, че са проектирани да работят с нискооктанови горива / Аи-72/, коите в момента не са предлагат на пазара. От там се налага да се смени главата на такава, която предназначена за високооктаново гориво / Аи-86/, обаче и тя, според мен трябва да се шлайфа, за да може да работи правилно с наличните горива - А-95 и газ / над 100 октана/.....Освен това повишаване на мощноста на едно ДВГ може да се постигне и с полиране на вътрешни повърхности на коллектори, говореше се че ефекта може да достигне до 20-30% плюс.....Отделно прецизно подбиране на буталната группа по тегло, регулировка на клапани и т.н.

След като нагласиш двигатела трябва да мислиш и за трансмиссия. Поради факта, че колкото и комментират руските конструктори, те са мислили и проектирали тези машини като едно цяло, където има баланс между мощноста на ДВГ и здравина на трансмиссия / СК, РК и мостове/. Така увеличавайки мощноста на едното - отслабваш другото...... И се впускаш в едно почти безконечно приключение... Усилваш ДВГ - идват ти слаба трансмиссия. След като я смениш идва ти слабо ДВГ-то/ лакомия, братче, какво да правиш/ И айдИ ПАК.
                                Това с двигателя ще го направя,па като се пр......е трансмисията ще я сменям тогава.Благодаря за съвета
                                Последно редактирано от Pursie; 16-04-08, 22:50. Причина: 2 предупреждение за езика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X