Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?

по възможност да е в най скоро време-ще почерпя с отлежала сливова тетевенска.....цял стек 10-годишна
    [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

До: Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?

Аз мога да ти монтирам блокажите но съм в Бяла Слатина
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
      за колко време можеш да ми ги сложиш,и кога,и за колко пари

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
        ако ти го докарам утре ще стане ли за събота

Коментар

За три дни си готов Ако искаш ми се обади 0886 445 318 Драго.
          Последно редактирано от dragomir_68; 27-03-08, 06:58.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

колеги може да триете обявата вече щот в момента Драго от Бяла Слатина ми слага шперовете и в петък ще си взема уаза с ново Окачване и шперван вече НямАм търпение да го пробвам каква разлика ще има,ще го пробвам и Събота и Неделя на трасето до Червен Бряг дето го правят за 10.05благодаря на организаторите на сайта,страхотен е
            Последно редактирано от Pursie; 02-04-08, 18:33. Причина: Моля внимавайте за правописни грешки

Коментар

Колега как ти се вижда джипа? Сподели впечатления.
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                Колега как ти се вижда джипа? Сподели впечатления.
                колега тази неделя го тествах с В.Вушев в такава кал че нема да повярватеот шперовете съм много доволен,направо немам думи,проходимоста не може да се сравни с тази от преди да ги сложи Драгоимам го снимано на диск цялото ровене в калта но е на ДВД формат щото камерата е професионална и качеството за да е добро е така,ако искате мога да ви изпратя дискове на който иска със записите от наще подвизи,да видите на записа TOYOTA-TA синята с която съм се снимал с чисто нови гуми BF Mud za 800лв.едната едвам се качи там дет аз и още трима се качихме с обикновенни гуми,аз дори съм с Я-192 и се продават,нови са

Коментар

Колега, разбирам вълнението от новата придобивка, но в българския език си има правила за писане. Например главните букви и точките за край на изречението. Венъж вече Ви редактирах мнение, но това ме е страх да го направя, защото и аз не му сващам смисъла.
                  Приемето това като последна забележка.
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                    Колега, разбирам вълнението от новата придобивка, но в българския език си има правила за писане. Например главните букви и точките за край на изречението. Венъж вече Ви редактирах мнение, но това ме е страх да го направя, защото и аз не му сващам смисъла.
                    Колега,благодаря за мнението ,но като си позволяваш да ме редактираш покажи че и ти пишеш правилно,само в това изречение имаш две грешки (Венъж и сващам).А грешките много често идват от това че в интернет масово се пише на латиница с английски букви,който чати в нета го разбира.Мисля че тук не сме се събрали да обсъждаме кой как пише ,а кой какъв проблем има с джипа,и как да го реши с помощ от хората които отделят време за този форум

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                      За това (Приемето) да не говоря..........каква дума е според теб българик такъв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????????

Коментар

Ники, не се пали..... Опитай се да пишеш на чист български, само толкова.....
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Ники, не се пали..... Опитай се да пишеш на чист български, само толкова.....
                          Да ме поправяш ти приятел добре,но като гледам варненеца е по зле и от мен.Да прекратим темата мисля аз,и да поговорим по същество

Коментар

Първоначално публикуван от niko82 Преглед на мнение
                            Да ме поправяш ти приятел добре,но като гледам варненеца е по зле и от мен.Да прекратим темата мисля аз,и да поговорим по същество
                            Давай да говориме верно по същество Със самоблокиращите влизаш в друг свят В едно по горно мнение казваше че имаш я192 за продан, поясни ако обичаш на лични
                            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                              Давай да говориме верно по същество Със самоблокиращите влизаш в друг свят В едно по горно мнение казваше че имаш я192 за продан, поясни ако обичаш на лични
                              колега продадох ги на Ники от Бяла Слатина вчера,и то на страшна цена,да има да ме споменава с доброза 280лв.му ги дадох а те нема и на 500км.165лв. струват като новиа пък аз си купих от Голди каймани и сега в неделя ще ги пробвам,заповядайте всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X