по възможност да е в най скоро време-ще почерпя с отлежала сливова тетевенска.....цял стек 10-годишна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?
Свий
X
-
До: Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеАз мога да ти монтирам блокажите но съм в Бяла Слатина[SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеАз мога да ти монтирам блокажите но съм в Бяла Слатина[SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:
Коментар
-
За три дни си готовАко искаш ми се обади 0886 445 318 Драго.
Последно редактирано от dragomir_68; 27-03-08, 06:58.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
колеги може да триете обявата вече щот в момента Драго от Бяла Слатина ми слага шперовете и в петък ще си взема уаза с ново Окачване и шперван вечеНямАм търпение да го пробвам каква разлика ще има,ще го пробвам и Събота и Неделя на трасето до Червен Бряг дето го правят за 10.05
благодаря на организаторите на сайта,страхотен е
[SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеКолега как ти се вижда джипа? Сподели впечатления.от шперовете съм много доволен,направо немам думи,проходимоста не може да се сравни с тази от преди да ги сложи Драго
имам го снимано на диск цялото ровене в калта но е на ДВД формат щото камерата е професионална и качеството за да е добро е така,ако искате мога да ви изпратя дискове на който иска със записите от наще подвизи,да видите на записа TOYOTA-TA синята с която съм се снимал с чисто нови гуми BF Mud za 800лв.едната едвам се качи там дет аз и още трима се качихме с обикновенни гуми,аз дори съм с Я-192 и се продават,нови са
Коментар
-
Колега, разбирам вълнението от новата придобивка, но в българския език си има правила за писане. Например главните букви и точките за край на изречението. Венъж вече Ви редактирах мнение, но това ме е страх да го направя, защото и аз не му сващам смисъла.
Приемето това като последна забележка.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеКолега, разбирам вълнението от новата придобивка, но в българския език си има правила за писане. Например главните букви и точките за край на изречението. Венъж вече Ви редактирах мнение, но това ме е страх да го направя, защото и аз не му сващам смисъла.
Приемето това като последна забележка.,само в това изречение имаш две грешки (Венъж и сващам).А грешките много често идват от това че в интернет масово се пише на латиница с английски букви,който чати в нета го разбира.Мисля че тук не сме се събрали да обсъждаме кой как пише ,а кой какъв проблем има с джипа,и как да го реши с помощ от хората които отделят време за този форум
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеКолега, разбирам вълнението от новата придобивка, но в българския език си има правила за писане. Например главните букви и точките за край на изречението. Венъж вече Ви редактирах мнение, но това ме е страх да го направя, защото и аз не му сващам смисъла.
Приемето това като последна забележка.[SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:
Коментар
-
Ники, не се пали..... Опитай се да пишеш на чист български, само толкова.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеНики, не се пали..... Опитай се да пишеш на чист български, само толкова......Да прекратим темата мисля аз,и да поговорим по същество
Коментар
-
Първоначално публикуван от niko82 Преглед на мнениеДа ме поправяш ти приятел добре,но като гледам варненеца е по зле и от мен.Да прекратим темата мисля аз,и да поговорим по същество
Със самоблокиращите влизаш в друг свят
В едно по горно мнение казваше че имаш я192 за продан, поясни ако обичаш на лични
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеДавай да говориме верно по съществоСъс самоблокиращите влизаш в друг свят
В едно по горно мнение казваше че имаш я192 за продан, поясни ако обичаш на лични
за 280лв.му ги дадох а те нема и на 500км.165лв. струват като нови
а пък аз си купих от Голди каймани и сега в неделя ще ги пробвам,заповядайте всички
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар