Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Проектът УАЗ 452 самосвал

Свий

X
- 

От: Проектът УАЗ 452 самосвал
Ще използвам хидравлична помпа нш 10 , мисля да я задвижвам от двигателя чрез ремъчна предавка , като шайбата която ще е на помпата ще бъде със електромагнит (съединител) като тези на климатичните компресори на колите и ще я включвам само когато ми трябва, хем няма да въртя помпата постоянно , хем и на двигателя ще му е по леко . Иначе мислих и варианта с електрическата хидравлична станция но под 350 лв не се намират и за това се спрях на първия вариант .
Коментар
 - 

Защо не ползваш електрическа помпа, примерно от камион с падащ борд? Според мен е доста по-лесно и чисто за изпълнение и ще си спестиш куп излишни манипулации"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
 - 

Защо не? Човекът сам си преценява за какво му трябва колата, но още две опции за разтовараване не са излишни, пък и не е трудно за реализация.Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеА и защо не го направи с тристранно разтоварване, гледам края на крика го позволява... Успех!"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
 - 

Да, особено както е започнал от нула и го прави с нови жвлеза...Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЗащо не? Човекът сам си преценява за какво му трябва колата, но още две опции за разтовараване не са излишни, пък и не е трудно за реализация.
Следващите греди върху тези ли ще лягат или ще ги заваряваш челно /за да не стане висока/?
Лека и спорна работа!Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
 - 

Така е още две опции на разтоварване не са излишни , но повече се налага на зад да се разтоварва пък и на мен така ми е по удобно . Да следващите греди ще лягат върху тези но те са високи 4 см понеже ще ползвам готова каросерия която ще я стегна направо за тази горна рама. А относно височината няма да е по висока от оригинална бордова, понеже сега разстоянието между моста и ограничителните тампони е 14 см а от гумата до самата каросерия ще имам 18 см , смисъл такъв че и да опре моста в ограничителните тампони гумите няма да опрат в дъното на каросерията .Последно редактирано от Искрен; 16-12-14, 22:06.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар