Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за лифт на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт на УАЗ

значи аз нямам уаз ама съм дигал на моя патрол ресорите над моста и се получи по голямо люлеене на пресечен терен и при по висока скорост се получава едно захождане на предницата.това съм го наблюдавал и при вдигнат самурай едни и същи симптоми.знам че уаза заводски е с ресори над моста но мисля че ефекта би бил същия или почти.

Коментар

Същата е .
      Двигателя е Перкинс (смятай колко тежи)и изглежда като току що изваден от сандъка. Вървял със 120 км/ч с нормални обороти (пиньон и корона по поръчка)
      Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
        Същата е .
        Двигателя е Перкинс (смятай колко тежи)и изглежда като току що изваден от сандъка. Вървял със 120 км/ч с нормални обороти (пиньон и корона по поръчка)
        Аз със Газката съм със 100 км. та нормално за него.
        Просто нямах много време да я разгледам ,мислех си че и утре ще е там,но уви.Да отдолу двигателя беше като нов ,но този човек май я е карал малко и то по асвалт ,та още ще е рано за мнение.Но иначе изглеждаше добре.
        Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
          значи аз нямам уаз ама съм дигал на моя патрол ресорите над моста и се получи по голямо люлеене на пресечен терен и при по висока скорост се получава едно захождане на предницата.това съм го наблюдавал и при вдигнат самурай едни и същи симптоми.знам че уаза заводски е с ресори над моста но мисля че ефекта би бил същия или почти.
          А не би трябвало ! Сигурен ли си че не си внушаваш? Ресьорите и моста са ти захванати неподвижно , 4 см по-високо или по-ниско нямат почти никакво значение . Това дето го казваш по-скоро са симптони но по-дълги обеци?
          Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Не нисана не може да е аналог.Тази смяна под- ,с над-моста при теб наистина ще е фатална.
            Не знам /съвсем лаишки/ с лек наклон на амортр.към ресора, дали това люлеене не би се успокоило.
            Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

При лифт на УАЗ-а имам един въпрос понеже ще му правя още малко лифт.Та въпросът е какво става с щангата за управлението и не идва ли под много голям ъгъл накрайника и от това няма ли да се счупи самият накрайник?Става дума за щангата която се хваща на хебела на корилната кутия.Ако е много голям ъгълът и има проблем-кажете как да го решимИдей приемам всякакви

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                При лифт на УАЗ-а имам един въпрос понеже ще му правя още малко лифт.Та въпросът е какво става с щангата за управлението и не идва ли под много голям ъгъл накрайника и от това няма ли да се счупи самият накрайник?Става дума за щангата която се хваща на хебела на корилната кутия.Ако е много голям ъгълът и има проблем-кажете как да го решимИдей приемам всякакви
                В случай на нужда се сменява и хебела. Аз си направих и е в пъти по здрав от оригиналния. Направих и го и малко по къс и сега завива по рязко /като кола/. Говоря за хебела на моста.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                  В случай на нужда се сменява и хебела. Аз си направих и е в пъти по здрав от оригиналния. Направих и го и малко по къс и сега завива по рязко /като кола/. Говоря за хебела на моста.
                  Аз говоря за хебела на кормилната кутия.Дай една снимка ако имаш да видя какъв е при теб.Казваш че си с правен хебел-а може ли да се направи и за мен един хебел само че откъм кормилната кутия но по дълъг

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                    Аз говоря за хебела на кормилната кутия.Дай една снимка ако имаш да видя какъв е при теб.Казваш че си с правен хебел-а може ли да се направи и за мен един хебел само че откъм кормилната кутия но по дълъг
                    Ще взема да поснимам утре, че доста неща нови съм направил ама все забравям. При мен кормилната кутия си е от БМВ и хебела си е от нея. Той е с около 5 см по къс от на УАЗ-а. Затова новия хебел на моста го направих с 7см по къс от оригиналния. Преди това бях с хебел направен от два заварени един върху друг /този на УАЗ-а беше под този от БМВ-то/. Детайлът обаче не беше много естетически и затова бе сменен. В сегашния вариант схемата ми харесва много повече.

Коментар

Колега не си ме забравил нали?
                      Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                      "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

"как да те забрави, като не може да те запомни" , някой пробвал ли е да направи раздвижни обеци
                        Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                          "как да те забрави, като не може да те запомни" , някой пробвал ли е да направи раздвижни обеци
                          Що не си отвориш тема, да си Оригиналничиш там ?!
                          Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                          "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                            Не можеш да сложиш раздвижни обеци на УАЗ-ащото няма как да ги "раздвижваш" еднакво от всички страни.За лифт хората слагат големи гуми,подложки под ресьорите,повече листове и т.н.

Коментар

говоря за тези обици, захари ти да не се засегна
                              Прикачени файлове
                              Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

С каква цел са тия обеци и с какво превъзхождат нормалните?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X