Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SSANG YONG KYRON

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SSANG YONG KYRON

Уважаеми Съфорумци и Колеги тъикато аз съм нов искам дави питам за джип произведен SSANG YONNG KYRON

Re: SSANG YONG KYRON

Имам такъв от 2 месеца ,нямаш си и на идея каква динамика има двигателя ,вероятно поради торбината с променлива геометрия 310нм си е сериозна работа.Вече е на 5 хил км. и съм впечатлен наистина,За 4ь4 още не мога да се произнеса но го дръпнах на един заледен баир с летните гуми излезе като тапа.Така че като за начало ми се струва добър избор.Не слушай преудубедени неоснователни изказвания.Успех

Коментар

Ако искаш мнение от хората из форума.. има 2 шанса.. да останат 3-те поста с моя, или да те наплют и убедят за всичко но не и това. :-)

Аз не заради друго просто да те предупредя :-)
      А ако те набара адаша ми с неговие уазки ще те извади като кътен зъб само заради това че си помислил за друг "джипка"
      LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
      LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
      [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

със здраве да си я караш
        аз съм със санг йонг , ама Корандо на 7 годинки е , и аз от два месеца , ама съм на 1000 км досега само, обаче около 250-300 са по калища и офф, и съм много доволен. А за оплюването ще те оплюят , ама кво ти пука, важното е ти да си харесваш машината
        аз лично мойта колкото пъти я погледна и все едно гола блондинка виждам може и щото ми е първи джип

Коментар

Първоначално публикуван от bluemchine Преглед на мнение
          Имам такъв от 2 месеца ,нямаш си и на идея каква динамика има двигателя ,вероятно поради торбината с променлива геометрия 310нм си е сериозна работа.Вече е на 5 хил км. и съм впечатлен наистина,За 4ь4 още не мога да се произнеса но го дръпнах на един заледен баир с летните гуми излезе като тапа.Така че като за начало ми се струва добър избор.Не слушай преудубедени неоснователни изказвания.Успех
          поткрепямте и мисля да си купя и ас

Коментар

Без притеснения, армията на паркетниците расте !

Тамън ще си правим компания по разходките
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от bluemchine Преглед на мнение
              ...вероятно поради торбината с променлива геометрия 310нм си е сериозна работа...
              310Нм не е хич много за 2.7 комън рейл...
              пасат 1.9тди е с 310Нм при 1900об.м.
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Със здраве да го караш.Върви като снаряд независимо,че не изглежда така.190 км.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение

Коментар

Момчета и аз имам интерес към Rexton но от досега никой от вас не каза добри ли са или не? И защо? Колко харчи, слаби места и др.?
                    Трябва ми предимно за градско. Иначе в гората карам Feroza
                    http://www.doomshell.net/4images/det...hp?image_id=22

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
                      Момчета и аз имам интерес към Rexton но от досега никой от вас не каза добри ли са или не? И защо? Колко харчи, слаби места и др.?

Напротив! Точно за Рекстън-а тук и повече от веднъж са изказвани мнения, че това возило цялото си е едно слабо място.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Напротив! Точно за Рекстън-а тук и повече от веднъж са изказвани мнения, че това возило цялото си е едно слабо място.
                        Ще ме прощаваш колега но аз лично не намирам лоши мненя за REXTON. Вярно, че хората ги карат от по два месеца но никой не казва нищо лошо. Нека някой който го има поне от година да каже мнение.

Коментар

аз ли бъркам или тея машини има охлаждане на задните дифове, като радиатор такова на решетки...

тва ми се вижда мног странна работа

всяка машин астава за нещо, питането е какво е това нещо, че еди си коя си машина става ли за него...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            Кирона е с двулитров дизел с 140 к.с., а рекстъна е 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
                              Ще ме прощаваш колега но аз лично не намирам лоши мненя за REXTON.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...31&postcount=9

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5&postcount=12

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...6&postcount=15

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=19

Де да знам, това возило може и да става за разкарване по асфалта в черен "джип" със затъмнени стъкла. Като евтина алтернатива на по-престижни марки ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X