Имам такъв от 2 месеца ,нямаш си и на идея каква динамика има двигателя ,вероятно поради торбината с променлива геометрия 310нм си е сериозна работа.Вече е на 5 хил км. и съм впечатлен наистина,За 4ь4 още не мога да се произнеса но го дръпнах на един заледен баир с летните гуми излезе като тапа.Така че като за начало ми се струва добър избор.Не слушай преудубедени неоснователни изказвания.Успех
Ако искаш мнение от хората из форума.. има 2 шанса.. да останат 3-те поста с моя, или да те наплют и убедят за всичко но не и това. :-)
Аз не заради друго просто да те предупредя :-)
А ако те набара адаша ми с неговие уазки ще те извади като кътен зъб само заради това че си помислил за друг "джипка"
LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
със здраве да си я караш
аз съм със санг йонг , ама Корандо на 7 годинки е , и аз от два месеца , ама съм на 1000 км досега само, обаче около 250-300 са по калища и офф, и съм много доволен. А за оплюването ще те оплюят , ама кво ти пука, важното е ти да си харесваш машината
аз лично мойта колкото пъти я погледна и все едно гола блондинка виждам може и щото ми е първи джип
Имам такъв от 2 месеца ,нямаш си и на идея каква динамика има двигателя ,вероятно поради торбината с променлива геометрия 310нм си е сериозна работа.Вече е на 5 хил км. и съм впечатлен наистина,За 4ь4 още не мога да се произнеса но го дръпнах на един заледен баир с летните гуми излезе като тапа.Така че като за начало ми се струва добър избор.Не слушай преудубедени неоснователни изказвания.Успех
Момчета и аз имам интерес към Rexton но от досега никой от вас не каза добри ли са или не? И защо? Колко харчи, слаби места и др.?
Трябва ми предимно за градско. Иначе в гората карам Feroza http://www.doomshell.net/4images/det...hp?image_id=22
Напротив! Точно за Рекстън-а тук и повече от веднъж са изказвани мнения, че това возило цялото си е едно слабо място.
Ще ме прощаваш колега но аз лично не намирам лоши мненя за REXTON. Вярно, че хората ги карат от по два месеца но никой не казва нищо лошо. Нека някой който го има поне от година да каже мнение.
Де да знам, това возило може и да става за разкарване по асфалта в черен "джип" със затъмнени стъкла. Като евтина алтернатива на по-престижни марки ...
Коментар