Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SSANG YONG KYRON

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: SSANG YONG KYRON

Това може да впечатли само блондинки - "Абе не знам бре муци някакъв голям и черен джип!"
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Преди се заглеждах по чуждите джипки сега се заглеждам по моята
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        Преди се заглеждах по чуждите джипки сега се заглеждам по моята
        И чуждо не поглеждаш? Да бе да ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          И чуждо не поглеждаш? Да бе да ...
          Като съм на диета не значи че не мога да гледам менюто
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=19

Де да знам, това возило може и да става за разкарване по асфалта в черен "джип" със затъмнени стъкла. Като евтина алтернатива на по-престижни марки ... [/quote]
            Благодаря...

Коментар

така карам вече от месец REXTON 270 XVT с всички екстри Джипа е много добър но си има своите миноси като всяка кола само не мога да разбера какво ви толкова лошо мнението за тази марка за OFF ROAD съм го пробвъл и се представи добре но не повашите критери за як OFF ROAD

Коментар

но не повашите критери за як OFF ROAD
                Веднага ти казва:Няма клиренс(колкото на кола е),+дълъг и тежък.Значи става за х'асфалт,и за черен път.Но път,не OFF ROAD.Има "паркетници",дето СТАВАТ!!!И такива,дето-НЕ!Зависи,за какво ще го ползваш.А и най-важното е да те кефи тебе.Нали знаеш:"Наше лошо-нЕма"...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  А и най-важното е да те кефи тебе.Нали знаеш:"Наше лошо-нЕма"...
                  Нашето гардже си е най-хубаво!!!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

До: Re: SSANG YONG KYRON

Първоначално публикуван от bluemchine Преглед на мнение
                    Имам такъв от 2 месеца ,нямаш си и на идея каква динамика има двигателя ,вероятно поради торбината с променлива геометрия 310нм си е сериозна работа.Вече е на 5 хил км. и съм впечатлен наистина,За 4ь4 още не мога да се произнеса но го дръпнах на един заледен баир с летните гуми излезе като тапа.Така че като за начало ми се струва добър избор.Не слушай преудубедени неоснователни изказвания.Успех

Моля да пишат мнения само хора, които имат Kyron а не такиеа които пишат глупости . И моля пишете за кой модел става въпрос новия или стария . bluemachine твоето мнение за ssangyong kyron истинско ли е ? Блягодаря предварително

Коментар

До: SSANG YONG KYRON

Паркетен бил, а?

Пич, хич не им се връзвай на глупостите!
                      Това е Рекстън! От Кайрона нямам офроуд впечатления, но и той е с такава рама, с яко окачване и блокировки. Няма причини да е по зле. Виж тук:
                      http://www.kyron.bg/safety.html

Коментар

Първоначално публикуван от apache Преглед на мнение
                        Паркетен бил, а?

Пич, хич не им се връзвай на глупостите!
                        Това е Рекстън! От Кайрона нямам офроуд впечатления, но и той е с такава рама, с яко окачване и блокировки. Няма причини да е по зле. Виж тук:
                        Разбира се че е паркетен. Ако не беше, гумата нямаше да е във въздуха. Не че и това няма своите предимства.
                        Паркетен е почти колкото Ситроен Саксо.

Коментар

[quote=kinex;376908]Разбира се че е паркетен. Ако не беше, гумата нямаше да е във въздуха. Не че и това няма своите предимства.
                          Паркетен е почти колкото Ситроен Саксо. /quote]

Предлагам това да влезе в "бисери"! Искам да те видя със Саксо-то в калта!!!

Коментар

Ще се борят доста Саксото и Кайрона

Не се знае обаче кой ще победи

Коментар

За Кайрон 2 някой да каже нещо лошо от личен опит?

Коментар

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
                                За Кайрон 2 някой да каже нещо лошо от личен опит?
                                здравей ,
                                наскоро се регистрирах за да се информирам, понеже обикалях навсякаде с идеята да си купя джипка - ново , лизинг и тн.
                                Четох какво ли не в тоя форум запали ми се главата, толкова неща които не сам си помислял даже . По обиколките си карах какви ли не "Жипки" и да ти кажа един от малкото които ми направиха впечатление е кайрона ... става и за "копане на домати" и за "пиене на кафе"... влез в нета и виж каде са им магазините иди и им кажи че искаш да покараш, на мен лично ми хареса много!

пс: заиграх се докато бях в магазина им с един техен клиент който кара рекстон поразпитах го точно за - как върви , какви проблеми има , кви пари ... лошо нещо не чух незнам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X