Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SSANG YONG KYRON

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: SSANG YONG KYRON

Благодаря на всички за участието и съветите. В крайна сметка се спрях на това. Цената за варианта Лукс заедно с доплащането за металик е 19275 евро (ДДС-то се добавя и веднага изважда в България като вътреобщностно придобиване, така че си спестявам тягостната процедура по връщане на данъчния кредит). Доставката е след два месеца.

Ако някой се интересува, промоцията (Sonderaktion) изтича в края на юли. Капарото варира от 500 евро до 15%, кой както се договори.

Коментар

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
      Благодаря на всички за участието и съветите. В крайна сметка се спрях на това. Цената за варианта Лукс заедно с доплащането за металик е 19275 евро (ДДС-то се добавя и веднага изважда в България като вътреобщностно придобиване, така че си спестявам тягостната процедура по връщане на данъчния кредит). Доставката е след два месеца.

Ако някой се интересува, промоцията (Sonderaktion) изтича в края на юли. Капарото варира от 500 евро до 15%, кой както се договори.
      Честито да ти е.Само не се засичаите със Саксото за да не сажеляваш.

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
        Честито да ти е.Само не се засичаите със Саксото за да не сажеляваш.
        Благодаря. Постоянно се засичаме. Току-що пак ми изтика мондеото на заден от гаража. Силата на Саксото е в слабостта на пола, който го управлява. Не можеш да не отстъпиш.

Митологията за Лорд Кайрон включва и следния прегазващ дискурс:

- Усещам аз, че съм стъпил на бордюра; като се огледах назад, видях, че съм прегазил Фолксваген Голф.

Коментар

- Усещам аз, че съм стъпил на бордюра; като се огледах назад, видях, че съм прегазил Фолксваген Голф.
          В първата версия на този мит, местата им бяха разменени.

Коментар

Благодаря. Постоянно се засичаме. Току-що пак ми изтика мондеото на заден от гаража. Силата на Саксото е в слабостта на пола, който го управлява. Не можеш да не отстъпиш.

Е,те тука се изхвърлИ като...хахахах.Колега,имам Голф,който има по-голям клиренс от Кайрона...И е в пъти по-проходим...(не че има мерна единица за това,де,ама)недей така...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Поредната весела темичка...
              Соти, аз съм убеден, че твоят "Синхро" е по-проходим от ...хмм.. Макарон ли беше? Интересно ще ми е да видя горд собственик на корейско-китайско чудо на офрод състезание, срещу Коко с онази червеничка спортна кола (и тя май беше с подобен произход, но поне няма претенции за джип), с която беше на Играта в Стара Загора...
              Приемам залози!
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Интересно ще ми е да видя горд собственик на корейско-китайско чудо на офрод състезание, срещу Коко с онази червеничка спортна кола (и тя май беше с подобен произход, но поне няма претенции за джип), с която беше на Играта в Стара Загора...
                Приемам залози!
                Предвид на запора, който ЕС ще наложи върху средствата за инфраструктурни проекти, притежаването на високопроходимец е категоричен императив, а не съперникоиздухващ хевирокерски мерак, ако искаш да оцелееш по улиците на нашата разградена капитолия.

Коментар

Предвид на запора, който ЕС ще наложи върху средствата за инфраструктурни проекти, притежаването на високопроходимец е категоричен императив, а не съперникоиздухващ хевирокерски мерак, ако искаш да оцелееш по улиците на нашата разградена капитолия.
                  Колега Imago, възхитен съм от омировия Ви стил. "Високопроходимец" вероятно означава, че е висок от към таван, не клиренс и е прохождащ, т.е. "прощъпалник"... Хех... асоциации за топла питка и мед...

П.П. Ъъъъ... що тря'а е просто, кат' мо'е да е сложно...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                    Е,те тука се изхвърлИ като...хахахах.Колега,имам Голф,който има по-голям клиренс от Кайрона...И е в пъти по-проходим...(не че има мерна единица за това,де,ама)недей така...
                    Абе аз не,че съм подстрекател ама тук ти фЪрлиха яко ръкавицата...Трябва да защищаваш чест,Соти...нЕма мърдане-пАли голфа и дуелът да почва...
                    08седемшест5едно513четири

Коментар

Култово изказване!!!

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                        Абе аз не,че съм подстрекател ама тук ти фЪрлиха яко ръкавицата...Трябва да защищаваш чест,Соти...нЕма мърдане-пАли голфа и дуелът да почва...
                        Има ли смисъл...като няма значение...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          Аз съм съгласен да взема на жена ми Голфа и да се тестваме с онава китаийско недоносче.

Коментар

когато човек няма пари и си копува голф и се фука че това и онова е подобро се едно спориш с стена какво му има на KYRON

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              "Високопроходимец" вероятно означава, че
                              Коллега Джорджо, "проходимец" по-русски означает "нехранимайко, мошеник, негодяй". У меня, как видите, ассоциации более тонкие...

Коментар

Първоначално публикуван от niki_1980 Преглед на мнение
                                какво му има на KYRON
                                Евтин, поради което - подозрителен. Нямало да държи цена! Аз го вземам да го чупя по улиците, а не да го женя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X