Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Първоначално публикуван от Jigit Преглед на мнение
    не знаех,че така викат на студиото на Джуджаро - Италдизайн.
    И? Като е Джуджаро, е задължително да е супер, така ли? Италианците били най-добрите дизайнери. Смешно, след като има 90% доказани пълни изцепки, и 10-ина процента наистина собри дизайнерски решения. Чудна ефективност.

Всичките тия са уникално несъразмерни, нехармонични, и откровено уникално грозни. И господ да ги е правил, това си е просто факт!

Има и редица уникално грозни американски изцепки, даже една преди 5 минути мина по булеварда, докато си допушвах фаса, и честно казано досега не бях виждал баш такава. Само че за разлика от тия, ония поне са здрави. Ама пак са си грозни.

Та, мен не ме интересува кой е дизайнера. Никога не е късно да станеш за резил. Просто когато имаш повече парички и се крепиш на стара слава, трудно се намира някой да ти го каже в очите.

Дизайна на тия и един куп италиански изцепки прилича на несполучлива рисунка в бебешки комикс.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
      А какво ли ще стане като ни залеят и китайците
      Да ни залеят? - Та те са вече тук
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Lilitu Преглед на мнение
        Пич, объркал си форума! Тук всичко различно от барака с тунинг "направи си сам" е боклук и адекватно мнение едва ли ще получиш. От трите коли, между които се колебаеш, категорично най-добър е Кайронът. От 8 месеца мъжът ми кара точно 2.7CDI и до сега единственият проблем е, че предизвиква завист и злоба у някои хора. Миналата година като си търсеше джип беше обиколил за два месеца всички японски и корейски фирми, съответно от всякъде му говореха глупости срещу другите, абе все едно тук четеш. Само че той е човек, който вярва само на себе си, провери всичко от първа ръка и се спря на Кайрона. Вече 8-9 месеца го кара и мога да ти кажа, че е супер - много комфортен и достатъчно мощен - 161 к.с.! Ninja, твоето гнусно определение за материалите, освен че е провокация за модераторска намеса, ясно показва, че си виждал Кайрон само на снимка! Работата ми е свързана с интериорен дизайн и поне от качество на материалите със сигурност разбирам. Даже на снимките си личи: http://kyron.bg/interior.html Върни си думите обратно!
        Той говори за материалите отдолу, щото е виждал много и има база за сравнение.
        Аз интериора освен на снимка съм го виждал и на живо. Смърди отвратително на евтина пластмаса. Което да си призная изобщо не ме разочарова. Дори не ме изненада.
        И от кога евтините неща започнаха да предизвикват завист.
        Тоя свят хептен се омота.

Коментар

Евала хора,
          много ме кефите. От доста време не съм се смял така.
          И немога да ви разбера, защо се връзвате на приказките, че по арнен СУВ от Кайрона няма, всеки е пристрастен към марката и колата, която е избрал.

А щом някой е решил, че му се кара такова чудо нека си го кара със здраве дълги и ако е възможно без аварийни километри (което много ме съмнява )

Коментар

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
            Визуалната сугестия безусловно е много важен елемент в маркетинга; производителите явно са направили съотвените проучвания и са взели печелившото решение. Що се отнася до интериора, на мен лично по ми допада дизайнът на новия Субару Трибека.

За тези, които харесват добре направени сайтове, препоръчвам http://www.kyron.ru
            Дизайнът е категорично АЗИАТСКИ - едва ли трезвен европеец би харесал това, та се съмнявам точно европейците да са таргетгрупата на това (без угризения) изчадие

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              И от кога евтините неща започнаха да предизвикват завист.
              Природната красота е най-евтина и предизвиква най-голяма завист.

Коментар

Човека има желание да си купи този автомобил.Парите са си негови...да си ги харчи както си иска.Вярно , че цената му е над 40 хиляди..нов!!
                Въпрос на виждане и разбиране...
                Аз за 1/3 от тях ще си купя нещо 2002-2003 , нещо което ще надживее със сигурност въпросната марка почти двойно.
                То е до разбиране , до уважение ..и към парите дето ги хвърляме..

Колега, ти замислял ли си се и по този въпрос!?Не винаги Новото е гаранция за по-качествено и сигурно!!Това е от мен..
                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Lilitu, на снимка всичко може да се докара както искаш да изглежда...Фотошопа не е нещо ново, освен това за качество далеч не може да се съди преди да си видял на живо и пипнал!
                  И аз това казвам! Тук се изказват хора, дето никога не са пипали Кайрон, даже май не са го и виждали щом го бъркат със стария Кайрон, че и с Родиус, който даже не е джип. Аз се возя на Кайрон поне два пъти седмично и имам съвсем преки впечатления, освен това разгледах внимателно Хюндай Санта Фе и Нисан Хикстрайл, защото и тях ги имахме предвид миналата година за покупка - с ръка на сърцето Кайрона е най-стилен и качествено изпълнен отвътре!

Коментар

А отвън?

Коментар

Добре де, хайде да не си дрънкаме напразно. Предлагам един доволен собственик "на който нищо не му се е чупило 9 месеца" да дойде тук в София на мотопистата и да кара след мен. Аз карам съвсем обикновена не хард офф роуд джипка със смешната марка ОПЕЛ. Не е Г класа не е Тойота не е Вранглер а прост ОПЕЛ. И ако Kyrona не се е разковал по шевовете ( а се съмнявам че ще може да кара и 20 метра след мен ) ще призная както и много в този форум, че това не е кола (некачествена) а поне СУВ.

Аз нямам гуми за кал и нямам блокажи и изобщо нищо за хард оффроуд. Пък ако някой се почувства мъж може да го направим и в дъжд.
                      Поне ще се позабавляваме.

Чакам желаещи.
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
                        Природната красота е най-евтина и предизвиква най-голяма завист.
                        Eй това беше изказване?! Imago, ние тука за коли си говорим! Твърдението ти с нищо не опровергава това, което Пацо е написал, тьй като става дума за съвсем друго нещо. И никаква природна красота...то въобще в тая тема нищо симпатично няма, ти за красота ми говориш!
                        И аз това казвам! Тук се изказват хора, дето никога не са пипали Кайрон
                        Не бъди сигурна.

п.п.Божко, казвай къде да идваме да гледаме сеир!
                        Последно редактирано от cveti; 18-07-08, 16:02.
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

И аз това казвам! Тук се изказват хора, дето никога не са пипали Кайрон, даже май не са го и виждали щом го бъркат със стария Кайрон, че и с Родиус, който даже не е джип. Аз се возя на Кайрон поне два пъти седмично и имам съвсем преки впечатления, освен това разгледах внимателно Хюндай Санта Фе и Нисан Хикстрайл, защото и тях ги имахме предвид миналата година за покупка - с ръка на сърцето Кайрона е най-стилен и качествено изпълнен отвътре!
                          Уважаема госпожо, верно е, че почти всички не харесващи вашето возило, нямат преки впечатления. Искам да Ви задам само един въпрос, не касаещ нито наличието на техническо образование, нито техническата Ви компетентност...
                          Вие имате ли някакви преки впечатления от джип? Не питам дали сте управлявали, качвали ли сте се поне веднъж на джип?
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            качвали ли сте се поне веднъж на джип?
                            Ааа Джорджо уточни какъв?! Голям, лъскав и черен или цвета няма значение!
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              А отвън?
                              Какво отвън? Отвън се вижда! Не си ли срещал Кайрон на улицата? Ама от новите, не онзи дето стоповете са му като джобове на дънки. :-) Нашият е такъв: http://kyron.bg/exterior.html и мога да ти кажа, че си стои много добре дори до Мерцедес!

Коментар

Удар в бурдюр, изкривен шенкел, амортисьор, скъсана джанта, и изкривена рама . Аз такава кола не искам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X