Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Обърнете внимание на клиренса...
    Ти мАни клиренса. Виж малките гумета и нямането на място за по-големи. Виж свесовете.

Баси! Имам чувството че на това ще станат гумите от фабията ми. А и май е по-висока от "нещото" на всичкото отгоре. По-малки свесове със сигурност има. МНОГО по-малки.

Това дали ще може да качи бордюр?!?!?!?

Това и за комби не може да мине. И всеки уважаващ себе си миниван е с по-голяма проходимост.

Много преди въпросната тема си говорихме с един колега в работата. Още тогава му заявих че в такова бих се качил само срещу солидно заплащане, и някъде на по-тайно място, че после ще ме бъзика сума народ, и ще трябва да похарча солидното заплащане в пиенье и йеденье да ги кротна.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ааа Skorpion_BG ти си виновен! Защо ги пускаш тия снимки бре?! Гледай кое е време е и не мога и да мигна!
      А Scrapheap ти защо даваш идеи?!

На мене пейката за децата ми харесва! Само се притеснявам с над 200 км/ч дали няма да им духа много?
      Колежката да го има в предвид, да ги облече по-топло!
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Обърнете внимание на клиренса...
        Къде е?

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
          Къде е?
          Снощи може и да е имало, но да е избягал . А що изобщо коментираме клиренс, това не минава ли за ван - евтин ама ван.

Коментар

Bahmaamu, не стига че карат най-грозните коли на света, ами отгоре на това се осмеляват да дават мнение по естетически въпроси от висшата мода. Да бяха поне казали: не става, защото има 6 автоматични системи за сигурност, докато дилърите на другите чеда на безупречния дизайн дори не са чували например за Active Rollover Protection.

Колеги, много ме разочаровахте. Вашите коментари се свеждат до смешни и най-важното ирелевантни баналности:

1. Грозник (грозило),
            2. Името му прилича на Макарон,
            3. Не може да се покатери по морените на Златните мостове,
            4. Не можеш да спиш свит на кравай под него,
            5. Плод на междукултурен далекоизточен инцест,
            6. Отзад прилича на Победа,
            7. Ако се кача в такова нещо, ще ми се смеят всички приятели
            и др. под. шедьоври на професионалния автоасесмънт.

Стегнете се малко и не пишете за коли, които нито сте тествали, нито дори сте виждали на живо.

Коментар

Добрутро

абе тва нали не е джипка? или се бъркам щото само рекстон и кайрон съм гледал.Кажете ми че не е джип?

пс: в сайта им гледам че е много места не може да е джипка и е над 5м, тва май е бая голямо!

Коментар

Последния път като карах такава карикатура и вътре всичко пукаше и скърцаше като стар кораб...
                Те т'ва е Баце...

Коментар

Мисля, че всички обсъждаха въпросното съоръжение на базата на видимото с невъоръжено око, като липса на клиренс, наличие на огромни свесове, мегагрозно.
                  И не прилича на Победа а на хибрид между Победа и Ниса
                  Може да и да е красиво, в зависимост от изпитият алкохол, но толкова не мога да нося
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Не съм карал такъв кореец (Kyr on)
                    Добре, че не си карал ( Kyr off )

Интересно е колко са необективни хората когато става дума за самонавиване. Преди години имах познат който караше най-добрия Форд ескорт на планетата, никой не можеше да го убеди, че има автомобили с по-големи багажници и по-мощни и по-добре возещи. Но в един момент ръждата надделя и той си купи BMW 5 ееее няма такава кола в галактиката..... нататък ви е ясно.
                    Както не веднъж съм казвал "мнението е като гъ...а" всеки го има.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
                      Bahmaamu, не стига че карат най-грозните коли на света, ами отгоре на това се осмеляват да дават мнение по естетически въпроси от висшата мода. Да бяха поне казали: не става, защото има 6 автоматични системи за сигурност, докато дилърите на другите чеда на безупречния дизайн дори не са чували например за Active Rollover Protection.
                      Стегнете се малко и не пишете за коли, които нито сте тествали, нито дори сте виждали на живо.
                      Не бе, колега, ако се зачетеш малко във форума ще видиш n-броя на тема Ssangyong и че е писано защо не става, технически. Тук просто си се забавляваме вече. Много пъти е казвано, че омръзва да се пише едно и също по сто пъти, които се интересува ще отвори и прочете.

п.п. Ами може и да не е тествано, то като го видиш за какво ти е да го тестваш?!

Първоначално публикуван от Avriora Преглед на мнение
                      абе тва нали не е джипка? Кажете ми че не е джип?
                      Avriora от началото на темата се опитваме да те убедим, че засега май няма произведен Ssangyong джип. Това са грозни, чупливи ванове(обощено).
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

...
                        Проблемът идва от там, че тук сме се събрали да си говорим за джипове, а не просто коли .
                        И точно защото не сме проферионални автоасесъри е много на място да коментираме това как изглежда тази кола и да споделяме помежду си колко ни харесва или не.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Добре, че не си карал ( Kyr off )

Интересно е колко са необективни хората когато става дума за самонавиване. Преди години имах познат който караше най-добрия Форд ескорт на планетата, никой не можеше да го убеди, че има автомобили с по-големи багажници и по-мощни и по-добре возещи. Но в един момент ръждата надделя и той си купи BMW 5 ееее няма такава кола в галактиката..... нататък ви е ясно.
                          Както не веднъж съм казвал "мнението е като гъ...а" всеки го има.
                          А стига бе, и аз съм имал такъв ескорт

Коментар

Колеги, много ме разочаровахте. Вашите коментари се свеждат до смешни и най-важното ирелевантни баналности:

1. Грозник (грозило),
                            2. Името му прилича на Макарон,
                            3. Не може да се покатери по морените на Златните мостове,
                            4. Не можеш да спиш свит на кравай под него,
                            5. Плод на междукултурен далекоизточен инцест,
                            6. Отзад прилича на Победа,
                            7. Ако се кача в такова нещо, ще ми се смеят всички приятели
                            и др. под. шедьоври на професионалния автоасесмънт.

Въпреки че темата е в технически дискусии, въпросът има и други аспекти, така че не може да очаквате да се коментират само ТТ данни.

Коментар

Има Анти-ролл система.

Това е страхотно! Знаете ли че същата система я има в полуремаркетата на известните фирми в бранша.

А на това грозното си му е необходимо. Открийте 1 та разлика (май е само една)

Клиренса му е същия, височината му е същата, само фаровете са различни. 1-0 за ремаркето
                              Прикачени файлове

Коментар

от край време българина го е страх да не настине и да не се мине!

не ти трябва обосновка на нищо, а само малко кураж........

така че купувай!!!!
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X