До: Да закупя ли Ssangyong Kyron ?!?
По принцип от доста време влизам във Форума,но мисля,че вече е крайно време да се регистрирам,за да мога да поствам и да помогна, надявам се,на колегата qlink с избора. Преди около 3 месеца си взех Кайрон,само че не 2.7,а 2.0 CDI,който e 141 к.с..Голямото чудене трая около месец и половина,защото колкото и хора да питах всеки ме съветваше нещо различно.Накрая реших да обиколя всичките представителства,чиито автомобили ме интересуват и да ги изнудя за някакъв по-сериозен пътен тест на колата.Чесно да ви кажа като возия и държание на пътя всичките ми харесаха(карах Каптива и Санта Фе дизели)като на Каптивата,поне според мен,мотора и беше малко слаб при тръгване,докато при другите го нямаше това. Единствено от Ратола,обаче ме закараха на един гаден баир след Илиенци и ми връчиха ключовете и ми казаха - КАРАЙ(сигурно ги бях изнервил леко).Значи да уточня,че не става въпрос за офроуд трасе,но просто видях откъде мина Кайрона и се убедих,че щом е минал от там значи едва ли ще имам проблеми с него при нормално каране.Още повече,че само при него имаше "бавни скорости" и рама.Това обаче което ме грабна са автоматичните скорости и бутоните за смяна на скоростите от волана... ...така че,qlink,прави си сметка дали си заслужава да даваш 70 и кусур хиляди за Санта Фе-то,при положение че аз за моя дадох 54 к и го наблъсках с кожи,DVD-та,ксенони,камери за заден ход и на 5 хиляди му сложих чип тунинг,та сега е около 165 коня(и определено чипа си струваше,защото сякаш колата се отпуши)И честно да ти кажа вече е на 14 хил.км. и разхода и падна до към 11 градско,в началото харчеше повече,но постепенно падна,не знам защо. Засега не се сещам какво друго да ти кажа,но ако ти се сетиш питай
Първоначално публикуван от qlink
Преглед на мнение
Коментар